Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prabayar sim bonus paling ok
#11
Xpax ni ade package bru, EasyPhone ade sesiapa dah pakai ni dah?
nak tanye tu speed ok tak. igt nak tukar phone tapi xnak postpaid .
Reply
Thanks given by:
#12
(Yesterday, 12:59 AM)M.anchalai thevy Wrote: Xpax ni ade package bru, EasyPhone ade sesiapa dah pakai ni dah?
nak tanye tu speed ok tak. igt nak tukar phone tapi xnak postpaid .

EasyPhone package ni byk TnC.. lg buat limit bg umur 18 atas saje, sbb ni ade ktan dgn aeon loan.
kalau kerja gaji stable, bole roger sebiji haha, tpi ko xkan ambil sbb dah pakai postpaid dah la
Reply
Thanks given by:
#13
Aku nk iphone 7+ ada x?? Skrg harga iphone dah jatuh sikit... yg plan tu harga sama atau x? Tengah guna xpax skrg... tapi iphone baru semua in dah mahal sangat.. memang susah kalau mcm tu.. yg in senang sikit.
Reply
Thanks given by:
#14
(Yesterday, 12:59 AM)M.anchalai thevy Wrote: Xpax ni ade package bru, EasyPhone ade sesiapa dah pakai ni dah?
nak tanye tu speed ok tak. igt nak tukar phone tapi xnak postpaid .

ade tu Xpax prepaid plan baru Easyphone, tapi ni prepaid mcm postpaid, lgpon pakai aeon buat installment 2 tahun contract.
benefits ok, tapi sy masih suka postpaid lg .
Reply
Thanks given by:
#15
(10 hours ago)Noor Adawiyah Wrote:
(Yesterday, 12:59 AM)M.anchalai thevy Wrote: Xpax ni ade package bru, EasyPhone ade sesiapa dah pakai ni dah?
nak tanye tu speed ok tak. igt nak tukar phone tapi xnak postpaid .

ade tu Xpax prepaid plan baru Easyphone, tapi ni prepaid mcm postpaid, lgpon pakai aeon buat installment 2 tahun contract.
benefits ok, tapi sy masih suka postpaid lg .

rasa ni installment baik jg. kalau bila2 masa ade duit, bole je buat full settlement, xsemesti bayar 2 tahun ni.
kalau ambil postpaid saje bole bayar tiap2 bulan. lg percaya bank
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)