Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prabayar sim bonus paling ok
#11
Xpax ni ade package bru, EasyPhone ade sesiapa dah pakai ni dah?
nak tanye tu speed ok tak. igt nak tukar phone tapi xnak postpaid .
Reply
Thanks given by:
#12
(09-20-2017, 12:59 AM)M.anchalai thevy Wrote: Xpax ni ade package bru, EasyPhone ade sesiapa dah pakai ni dah?
nak tanye tu speed ok tak. igt nak tukar phone tapi xnak postpaid .

EasyPhone package ni byk TnC.. lg buat limit bg umur 18 atas saje, sbb ni ade ktan dgn aeon loan.
kalau kerja gaji stable, bole roger sebiji haha, tpi ko xkan ambil sbb dah pakai postpaid dah la
Reply
Thanks given by:
#13
Aku nk iphone 7+ ada x?? Skrg harga iphone dah jatuh sikit... yg plan tu harga sama atau x? Tengah guna xpax skrg... tapi iphone baru semua in dah mahal sangat.. memang susah kalau mcm tu.. yg in senang sikit.
Reply
Thanks given by:
#14
(09-20-2017, 12:59 AM)M.anchalai thevy Wrote: Xpax ni ade package bru, EasyPhone ade sesiapa dah pakai ni dah?
nak tanye tu speed ok tak. igt nak tukar phone tapi xnak postpaid .

ade tu Xpax prepaid plan baru Easyphone, tapi ni prepaid mcm postpaid, lgpon pakai aeon buat installment 2 tahun contract.
benefits ok, tapi sy masih suka postpaid lg .
Reply
Thanks given by:
#15
(09-21-2017, 12:19 AM)Noor Adawiyah Wrote:
(09-20-2017, 12:59 AM)M.anchalai thevy Wrote: Xpax ni ade package bru, EasyPhone ade sesiapa dah pakai ni dah?
nak tanye tu speed ok tak. igt nak tukar phone tapi xnak postpaid .

ade tu Xpax prepaid plan baru Easyphone, tapi ni prepaid mcm postpaid, lgpon pakai aeon buat installment 2 tahun contract.
benefits ok, tapi sy masih suka postpaid lg .

rasa ni installment baik jg. kalau bila2 masa ade duit, bole je buat full settlement, xsemesti bayar 2 tahun ni.
kalau ambil postpaid saje bole bayar tiap2 bulan. lg percaya bank
Reply
Thanks given by:
#16
(09-20-2017, 12:59 AM)M.anchalai thevy Wrote: Xpax ni ade package bru, EasyPhone ade sesiapa dah pakai ni dah?
nak tanye tu speed ok tak. igt nak tukar phone tapi xnak postpaid .

Ko bukan gune xpax skrg? kelajuan mcm biasa je
telco ni baru offer utk pengguna prepaid kan?
aku rasa okay la
Reply
Thanks given by:
#17
sory ye kengkawan, yg xpax yg bru ni,umobile pon ada jugak kan klu tak salah aku.aku mmg guna umobile,tapi takde beli bnda utang2 ni.adik aku je guna xpax ni so aku nk tya mn lg murah?umobile or xpax lg brbaloi??
Reply
Thanks given by:
#18
(09-19-2017, 11:55 AM)Faizul Wrote: Kalau nk beli pon skrg mahal giller~ Baru check iphone X nk sampai Rm5xxx Giller tuuu... rasanya kena buat plan... lagi2 x ada kad kredit >< ishh....
Kalau mcm tu.. guna je dng xpax je... ko skrg keja kan?? kalau dah keja blh dpt pon tu.. tengok je kalau approve... betul tu iphone meamang mhl... guna je iphone 7 dah cukup.
Reply
Thanks given by:
#19
(09-14-2017, 05:13 PM)Faridah Wrote: Gune Celcom, je lah, banyak plan yang reasonable, masa off peak hour pun awal skit, tak macam brand lain, malam2 baru off peak hour, sudah tidur tu. lagi celcom lebih steady speed dia

Erm.. byk plan tu memang juga... tapi kalau nk pon baru lagi ok sikit... skrg kurang sikit mlm plan... skrg byk guna yg add on dgr... kalau prepaid user skrg blh dpt pon baru juga... x perlu kad kredit juga.
Reply
Thanks given by:
#20
(09-20-2017, 12:59 AM)M.anchalai thevy Wrote: Xpax ni ade package bru, EasyPhone ade sesiapa dah pakai ni dah?
nak tanye tu speed ok tak. igt nak tukar phone tapi xnak postpaid .

Kawan aku baru semalam pick up pon dia kat celcom center.. hahaha memang power sia.. mcm tu pun blh.. kawan aku dah keja lama juga... so rasanya senang approve kot.. x tahu mcm mana senang approve ye??  x nk postpaid guna in je.. prepaid je senang... x perlu upfront lagi tu.
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)