Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Portalkini Kini Menggunakan Mybb Versi 1.8
#1
Yosh pada Pkrians, hari ni pihak admin telah pun menaik taraf versi mybb 1.6 ke 1.8. Jika dilihat banyak perubahan dalam versi baru ni, admin pun belom sempat godek abis sbb tgh pagi upgrade. Yang menariknya tentang versi ni, ianya lebih pantas dari dahulu kerana kebanyakkan imej adalah format css. 

Harap korang tak pening nak diskusi. Kalau ada bugs ke report je kat admin Winking

Buat masa ni admin guna theme default dulu. Apa2 nanti akan bgtau
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#2
cun sistem baru Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
patut lain macam je.. Semua keluar popup..
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#4
saja test power tengok

mmg power pon ekekekekekek
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)