Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Players 2012 [Best Hindi Movie]
#1
[Image: 220px-Players_Official.jpg]






Jom layan Hindustan, Filem Hindi ni menang best kalau korang nak layan..

Mengisahkan seorang hero (Abishek bachan), yang Planning utk buat Rompakan GOld Terbesar, (kalau berjaya rompakan tu, 7 keturunan makan x habis):)

Sebelum si hero ni buat rompakan, dah ada kawan seguru kpd hero planning buat rompakan seorang diri tapi gagal, sebab dibunuh oleh mafia Russia, mafia Russia pon tgh aim jugak Gold tu.

So, si hero trpaksa jumpa tok guru dorang (dalam penjara) , si Tok guru pesan klau nk wat rompakan besar cmtu x ble sorang2, kna cari yang terbaik diantara terbaik, mereka adalah the best "Players" , Tp tok guru da brtaubat dari rompakan, So, tok guru hnya Planning je siapa yg layak jadi Players,

Kisah semakin menarik apabila melihat kepakaran seorang demi seorang geng2 Players ni, ada Hackers, ada Magician, pakar bom n lain2 lagi,

Tapi serious cakap cerita ni memang layan, teknik mencuri menggunakan paparan video n macam2 lagi,


Tapi rupanya dlm kesemua Players ni ade yang "Belot" , tamak nak sorang2 je harta, saya x nak bagitahu kt sini siapa yang belot, korang tgok sendiri, Filem ini adalah Planning di dalam Planning,,Winking haha,

Ada sedikit unsur kelakar, sedih, Rate untuk Filem ni saya bagi 9/10 :)


Link boleh dapat di Youtube, search je Players 2012 Hindi Movie English Subtitle..


nak mklumat wikipedia tgok sini
Reply
Thanks given by:
#2
cam citer italian job je tgk citer ni. Pasal emas. last2 keta mini tu dia buat dari emas.. WTH
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
(04-06-2012, 03:04 PM)gamemaster Wrote: cam citer italian job je tgk citer ni. Pasal emas. last2 keta mini tu dia buat dari emas.. WTH

yup jalan citer dkt nk sama dgn italian job.kete mini tu mmg sama..best gak lyn hindustan yg byk action
Reply
Thanks given by:
#4
(04-06-2012, 03:18 PM)rizal Wrote: yup jalan citer dkt nk sama dgn italian job.kete mini tu mmg sama..best gak lyn hindustan yg byk action


Den dah jadi peminat Abisyek bacan ni,,haha, satu lagi filem dia, Bluff Master, cerita lawak, hero ni (abishek) dok ngaku dia la paling terror kenakan orang, dalam dok berlagak tu ropa2 nya kawan dia lagi otai tipu orang, skali kehidupan hero tu dia jadikan lakonan...siapa yg hero tu jmpa, smua dalam planing kawan hero,,last2 baru si hero ni tau rupanya kehidupan dia dirancang utk filem kawan dia, best jugak..


ada cadangan x filem yg cm ni? :)
Reply
Thanks given by:
#5
abishek ni kurang minat.. Winking
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#6
(04-06-2012, 04:01 PM)DreamCatcher Wrote: abishek ni kurang minat.. Winking



Ada stu lg filem lakonan Sunjay dutt, tajuk den lupa, cerita pasal seorang hero(Sunjay dutt) bongkarkan kegiatan x bermoral menteri di India rompak duit rakyat letak dalam akaun luar negara..

File ini mmg sempoi gila sbb 95% berlakon dalam bilik Public Phone je, macam x logik lnsung, tp dah tgok baru tau best..Cara dia bongkarkan kegiatan menteri tu guna phone je, Watak utama pon 2 orang je, tp best, 9/10 utk filem ni..Winking
Reply
Thanks given by:
#7
den suka tgk filem tamil.. Citer dorang lagi best pasal menetang korupsi.. Cam ajay devgan dalam singham pun best gak. Polis jujur
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#8
(04-06-2012, 04:09 PM)Kekkei Genkai Wrote: Ada stu lg filem lakonan Sunjay dutt, tajuk den lupa, cerita pasal seorang hero(Sunjay dutt) bongkarkan kegiatan x bermoral menteri di India rompak duit rakyat letak dalam akaun luar negara..

File ini mmg sempoi gila sbb 95% berlakon dalam bilik Public Phone je, macam x logik lnsung, tp dah tgok baru tau best..Cara dia bongkarkan kegiatan menteri tu guna phone je, Watak utama pon 2 orang je, tp best, 9/10 utk filem ni..Winking

yg ni aku tgk..mmg best.prop public phone tu je..huhu.org ramai buat bulatan tgk aksi dia dgn pak polis Winking
ada 1 lg citer lwk conman.3 pompuan kena tipu dgn sorg laki pastu nk balas dendam
tajuk lady apa tah lupa plak..huhu
Reply
Thanks given by:
#9
tunggu dhoom 3.. Winking
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#10
(04-06-2012, 05:28 PM)rizal Wrote: yg ni aku tgk..mmg best.prop public phone tu je..huhu.org ramai buat bulatan tgk aksi dia dgn pak polis Winking
ada 1 lg citer lwk conman.3 pompuan kena tipu dgn sorg laki pastu nk balas dendam
tajuk lady apa tah lupa plak..huhu

Cantik bro..haha layan Hindustan le....
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)