Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Phone mana Screen besar?
#11
Weyhh bagusnyaaa. BAru aku tau celcom ada buat easyphone ni.So tak delah aku memikir macam mana nak beli phone without using cash money kan. Hahhahaa. Aku ada tengok td. Easyphone ni murah je kan rupanya. Kenapa lah aku tak perasan. Baru nak perasan. LOL lahh.
Reply
Thanks given by:
#12
(12-28-2017, 11:36 AM)Yourmumisback Wrote: Yalah..saya dah ambil installment celcom easyphone, Samsung Note 8, hanya 155/bulan, boleh try lah

Saya nak amik iphone. Besar sikit. Boleh tengok movie puas2. Takdelah nak tgok guna phone kecik cinonet ni skang. Tak nampak kekadang. Terpaksa depankan screen phone tu. Lama2 buta sebab tgok dekat2. Hahhahaa
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)