Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Phone mana Screen besar?
#21
(12-27-2017, 05:09 PM)Ayka Nabila Wrote: Aku nak cari phone besar sikit lerr. Senang sikit nak tengok movie. Skang ni pakai iphone 4. Kecik sangat lahh. Tak nampak tulisan bagai. Kekadang aku pun kena kecikkan mata aku. Hahhahaa. Ada sesapa tahu?

Iphone 8, screen besar sesuai utk tgk movieWinking lgpun camera cantik, beauty mode sgt natural, muka tak nampak terlalu putih ttp cerah Open-mouthed_smile  skrg I guna iphone 8, I like it dan x menyesal
Reply
Thanks given by:
#22
(03-21-2018, 06:38 PM)Kannan Wrote:
(12-28-2017, 11:29 AM)Yourmumisback Wrote: Adoiii. ambil installment lahl. skrg installment tu murah tau. hanya 100++ awk dpt iphone haha!

Benar ini !! kwn sy sign dgn celcom easyphone iphone 8. skrin besar lagi!! Dia bayar sebulan RM83 tanpa telefon protection, kalau nak tambah duit lagi..
Tapi itu RM83 ada mobile internet and Iphone 8 64GB, dia tu kuat guna data. Plan tu data lebih kurang ada 40GB lagi ada percm call talian same..
Kalau minat boleh rujuk kat celcom kedai!

sama dgn I, bf aku sign easyphone beli iphone 8 256GB bg I, RM160 lg ade device protection, semua kwn kata I untunglah Nerd Nerd Nerd
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)