Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Phone mana Screen besar?
#11
Weyhh bagusnyaaa. BAru aku tau celcom ada buat easyphone ni.So tak delah aku memikir macam mana nak beli phone without using cash money kan. Hahhahaa. Aku ada tengok td. Easyphone ni murah je kan rupanya. Kenapa lah aku tak perasan. Baru nak perasan. LOL lahh.
Reply
Thanks given by:
#12
(12-28-2017, 11:36 AM)Yourmumisback Wrote: Yalah..saya dah ambil installment celcom easyphone, Samsung Note 8, hanya 155/bulan, boleh try lah

Saya nak amik iphone. Besar sikit. Boleh tengok movie puas2. Takdelah nak tgok guna phone kecik cinonet ni skang. Tak nampak kekadang. Terpaksa depankan screen phone tu. Lama2 buta sebab tgok dekat2. Hahhahaa
Reply
Thanks given by:
#13
Tongue 
banyak telefon scrin besar skgn. Huawei, Oppo, Samsung banyak lagi. Tapi harga lain-lain sikit. 
Boleh walk in kedai untuk tengok telefon, kalau cuma nak tengok movie tak yah sangat beli mahalnya.
Reply
Thanks given by:
#14
Skrgn aku ada buat telco dgn easyphone. Data plan dgn telefon sekali tapi installment. Sebab tak ada duit bayar sekali, tapi bagus untuk aku kan kerana ada data plan. 
Tempat tinggal tak ada wifi so plan ini bagus untuk saya. Kalau u minat boleh cuba tanya dgn company telco, lepas tu tengok mana kau minat.
Reply
Thanks given by:
#15
Iphone8, hadiah drpd bf, dia bayar installment, Rm79 sebulan shj...
Reply
Thanks given by:
#16
Iphone X, 5.65inch, berat gila! I nampak official website kata sebyk 174g, I dah menyesal beli pon ni.
Reply
Thanks given by:
#17
huawei mate 10, screen besar tapi berat sikit
Reply
Thanks given by:
#18
(12-28-2017, 11:29 AM)Yourmumisback Wrote: Adoiii. ambil installment lahl. skrg installment tu murah tau. hanya 100++ awk dpt iphone haha!

Benar ini !! kwn sy sign dgn celcom easyphone iphone 8. skrin besar lagi!! Dia bayar sebulan RM83 tanpa telefon protection, kalau nak tambah duit lagi..
Tapi itu RM83 ada mobile internet and Iphone 8 64GB, dia tu kuat guna data. Plan tu data lebih kurang ada 40GB lagi ada percm call talian same..
Kalau minat boleh rujuk kat celcom kedai!
Reply
Thanks given by:
#19
(03-21-2018, 05:15 PM)Mamawi Wrote: huawei mate 10, screen besar tapi berat sikit

Mate 10 skrin ini lagi besar hahaha!!!tapi dia murah sikit compare dgn iphone nye..
Celcom baru ini ada package baru dgn Mate10 RM135 sebulan..Terlalu awal sign package kalau tak mesti aku sign mate 10, skirn besar,senang pakai
Reply
Thanks given by:
#20
(12-27-2017, 05:09 PM)Ayka Nabila Wrote: Aku nak cari phone besar sikit lerr. Senang sikit nak tengok movie. Skang ni pakai iphone 4. Kecik sangat lahh. Tak nampak tulisan bagai. Kekadang aku pun kena kecikkan mata aku. Hahhahaa. Ada sesapa tahu?

Huawei Mate 10 pro ? Skrin dia besar sgnt haha
Celcome ada plan untuk telefon ini sebulan 115, kalau u minat sgnt tapi duit tak cukup boleh cuba plan in..ramai kawan i tengah gunakan. 
Bayaran sekali dgn data, jgn risau ya. ada free call lagi untuk celcom kawan!
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)