Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Phone mana Screen besar?
#1
Aku nak cari phone besar sikit lerr. Senang sikit nak tengok movie. Skang ni pakai iphone 4. Kecik sangat lahh. Tak nampak tulisan bagai. Kekadang aku pun kena kecikkan mata aku. Hahhahaa. Ada sesapa tahu?
Reply
Thanks given by:
#2
Awk prefer iphone atau nak tukar ke Android? kalau iphone, ambil i8 , 5.5inch
Reply
Thanks given by:
#3
(12-28-2017, 11:08 AM)Yourmumisback Wrote: Awk prefer iphone atau nak tukar ke Android? kalau iphone, ambil i8 , 5.5inch

aku pun nak tukar phone tapi iphone tu mahal kannnn...mcm mana kalau budget tak cukup tapi ingin tukar phone Eye-rolling
Reply
Thanks given by:
#4
Adoiii. ambil installment lahl. skrg installment tu murah tau. hanya 100++ awk dpt iphone haha!
Reply
Thanks given by:
#5
(12-28-2017, 11:29 AM)Yourmumisback Wrote: Adoiii. ambil installment lahl. skrg installment tu murah tau. hanya 100++ awk dpt iphone haha!
Awak serious keee 100+ Confused ??? Yang mana??
Reply
Thanks given by:
#6
Yalah..saya dah ambil installment celcom easyphone, Samsung Note 8, hanya 155/bulan, boleh try lah
Reply
Thanks given by:
#7
(12-28-2017, 11:36 AM)Yourmumisback Wrote: Yalah..saya dah ambil installment celcom easyphone, Samsung Note 8, hanya 155/bulan, boleh try lah

eeeee dungunyaaa kamu . Kenapa amik installment. Kau fikir bulan2 tak sakit ke nak bayau ? Membazir. Kumpul duit kau bayar tiap bulan tu . Beli cash. Lagi bagus . Siap ada lebih lagi. LOL
Reply
Thanks given by:
#8
(12-28-2017, 11:29 AM)Yourmumisback Wrote: Adoiii. ambil installment lahl. skrg installment tu murah tau. hanya 100++ awk dpt iphone haha!

Haishhh. Korang ni suka sangat installment kalau nak beli phone. Korang tau tak even kalau korang tak dapat bayar. Boleh blacklist dengan telco. ***** ***** macam tu jeeeee. Beli je lah cash. Mahal kot amik under telco. LOL
Reply
Thanks given by:
#9
(12-28-2017, 05:27 PM)Charren Charren Wrote:
(12-28-2017, 11:29 AM)Yourmumisback Wrote: Adoiii. ambil installment lahl. skrg installment tu murah tau. hanya 100++ awk dpt iphone haha!

Haishhh. Korang ni suka sangat installment kalau nak beli phone. Korang tau tak even kalau korang tak dapat bayar. Boleh blacklist dengan telco. ***** ***** macam tu jeeeee. Beli je lah cash. Mahal kot amik under telco
mslahnye org nk bli mhal tu yg xmmpu..tmbh yg student ke ape..kang abis duit pt...mc aku dlu pnh je amik installment..kje partime byar bulan2 duit henpon..skli dgn data internet,byk guna wat asgment..hohohooh..yg pnting bijak mmilih la..aku amik dgn clcom ok je..smooth byar
Reply
Thanks given by:
#10
(12-28-2017, 11:36 AM)Yourmumisback Wrote: Yalah..saya dah ambil installment celcom easyphone, Samsung Note 8, hanya 155/bulan, boleh try lah

mmg murah dgn easyphone..akupon sblom ni amin androis jugak,mn2 pon bole plih nk amik plan yg mhal ke murah..yg penting tiap bulan harga xmhal..xbebeankan pon..slow2 byar ikot timimg
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)