Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Petrol naik harga balik!!
#11
(12-29-2017, 04:09 PM)abdullah.Lokeman Wrote: Aku isi kat petronas. kad tu dulu ada skrg dah hilang.. masalah nk buat balik juga..

ape yg susahnye... ak dulu pun kad petronas hilang, pegi kat petronas stations ckp je kad hilang
lpas tu dorg suruh isi borang... nanti dpt kad baru tapi tu duluuuuu skrg xtau cam mane hahahaha
Reply
Thanks given by:
#12
(12-29-2017, 08:57 AM)SayidMahmud Wrote: aku pun guna petronas, tau kenapa x? sebab senang nk cari petronas ni, dekat petronas pun ada mcd, boleh makan mcd lepas isi minyak, hahaha
banyak petronas dekat dengan mcd, haha, lepas isi minyak boleh drive thru lagi, lol

hahahha ak perasan jgak tu tapi point petronas smpai 1l 3x point tu berbaloi jgak !
knp ak x pernah tahu weyh pasal benda ni nasibb baik ko ade mentioned psal petronas 
kalau nk hrpkan shll mmg lambat lerrrrr
Reply
Thanks given by:
#13
(12-29-2017, 04:09 PM)abdullah.Lokeman Wrote: Aku isi kat petronas. kad tu dulu ada skrg dah hilang.. masalah nk buat balik juga..
 kenapa pula ada masalah? Pg kat station dan tanya utk dpt kad baru je... bukan susah mana pun. aku baru lepas dpt kad baru... kerana kad aku ada masalah x dpt scan... haha..
Reply
Thanks given by:
#14
(12-29-2017, 04:08 PM)abdullah.Lokeman Wrote:
(12-29-2017, 08:59 AM)SayidMahmud Wrote:
(12-27-2017, 07:47 AM)RahmanK Wrote: mrk nk buat sampai org x kesah tentang harga kot... yg penting apa yg kita blh control je... pengunaan dan mcm mana nk collect benda atau point je.

yea, ko boleh guna credit card jika sentiasa isi minyak, kan sekarang banyak credit card ada datang sekali dengan discount petrol, ada juga yang dapat lebih point jika isi minyak di petronas...
cash back paling worth bagi aku la, haha

cash back tu ok juga.. tapi kalau ada byk benda kena buat pula rasa mungkin x berapa ok juga... skrg isi minyak lagi baik terus rebate lagi senang. bukan ke?

kad mesra blh collect point.. kalau kad kredit blh dpt cash back pun blh dpt byk saving mcm tu juga.. ada apa2 cara lagi x yg blh dpt saving sila share kat sini
Reply
Thanks given by:
#15
(12-29-2017, 08:57 AM)SayidMahmud Wrote: aku pun guna petronas, tau kenapa x? sebab senang nk cari petronas ni, dekat petronas pun ada mcd, boleh makan mcd lepas isi minyak, hahaha
banyak petronas dekat dengan mcd, haha, lepas isi minyak boleh drive thru lagi, lol

dah brp lama guna petronas? aku tukar tukar guna, rasa semua sama sahaja
Reply
Thanks given by:
#16
(12-30-2017, 10:48 PM)Mammun Wrote:  kenapa pula ada masalah? Pg kat station dan tanya utk dpt kad baru je... bukan susah mana pun. aku baru lepas dpt kad baru... kerana kad aku ada masalah x dpt scan... haha..

kad baru, ada transfer point x?
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)