Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pening dengan roaming!
#11
jgn degil.. umobile lagi ok
lagi murah weyhh dari yg lain.. tak tipu!!
Reply
Thanks given by:
#12
(05-12-2016, 12:14 PM)bananana Wrote: wonderoam ni apeee??
aq blank tau ape2 ni.. hahaha

aduyaaaiiii siannnye laahaii..
hahahaha... wonderoam tu celcom punye daaaa
dia pakej untuk orang yang nak travel jauuhhh
tapi nak contact org kat Malaysia murah..
so, nak pakai roaming utk international, ni la kita akn pkai..
tu la orang sruh gi travel jln2 x mooo..hahaha
Reply
Thanks given by:
#13
pasnie dah tade masalah lagi nak pegi cerok mana pun
roaming dah ade..
Reply
Thanks given by:
#14
weyh korang ada yg penah guna mxs pnya roaming x??or korg pkai laen pnya?i nk srvey je dlu sblom sign up pape..i tgok ada offer yg rm1 roaming tu.ckp unlimited mcm2,tp risau jgk sign up nnt tba2 psing2 kna byar mcm biasa...sbb mmber gtaw yg tuh ada limit utk bpe ngara je,bkn kt suma tmpat pon..rsa mcm xbrbaloi pon de gak..
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)