Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pakaian,Kasut Dan Aksesori Branded Terpilih
#11
(06-11-2019, 05:20 PM)Anne010 Wrote: Skrg jean Levis preloved masih ade harga? Jumpa satu kat dlm closet aku masa gotong-royong bersihkan rumah sempena hari raya, hanya pakai utk sekali dua je jadi berniat utk jual bagi mrk yg berminat.
you boleh up kat sini macam orang2 kat atas ni.. nnt adalah tu orang beli
Reply
Thanks given by:
#12
(06-12-2019, 04:55 PM)Sadd Wrote: you boleh up kat sini macam orang2 kat atas ni.. nnt adalah tu orang beli

Tapi jual kat forum je mcm less org yg nampak, masa kini sudah less org yg guna forum, masing2 guna social media mcm FB atau IG dan byk org yg buat perniagaan kat sana, mungkin aku akan cuba begitu jugak.
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)