Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PLAN APE YG TERBAIK SKRNG NIE..
#1
plan skrng mahal, nk cari yg lebih baik and murah.. sbb selalu tak cukup data dan takde line.. suggest me pls~
Reply
Thanks given by:
#2
(03-07-2016, 05:08 PM)shakeshake Wrote: plan skrng mahal, nk cari yg lebih baik and murah.. sbb selalu tak cukup data dan takde line.. suggest me pls~

Pkai postpaid ke prepaid, klau nk ikut line yg ok celcom la aku rase~
Reply
Thanks given by:
#3
(03-07-2016, 05:08 PM)shakeshake Wrote: plan skrng mahal, nk cari yg lebih baik and murah.. sbb selalu tak cukup data dan takde line.. suggest me pls~

dah penah pakai DIGI ke? digi ade pelan RM 75 dapat 7 GB data.. berbaloi!!
Reply
Thanks given by:
#4
(03-07-2016, 05:08 PM)shakeshake Wrote: plan skrng mahal, nk cari yg lebih baik and murah.. sbb selalu tak cukup data dan takde line.. suggest me pls~

skrg nie rmai yg pkai celcom terutama plan bru celcom first gold harga dia pon blh thn laaa 80 hengget 10GB data sebulan Winking
itu laaa aku rse plan yg terbaik buat mse skrg nie Smile
Reply
Thanks given by:
#5
celcom first yg kau ckap ni aku ade terbace yg dia call kat sume nombor percuma kan? sms pon same percuma jugak klau tak silap! yg aku past dia ade unlimited yonder muzik je :P maklom lah aku lahir2 pon dah menyayi, so klau bab muzik ni teliti skit :P heeee
Reply
Thanks given by:
#6
(03-08-2016, 04:04 PM)kakikaki Wrote:
(03-07-2016, 05:08 PM)shakeshake Wrote: plan skrng mahal, nk cari yg lebih baik and murah.. sbb selalu tak cukup data dan takde line.. suggest me pls~

dah penah pakai DIGI ke? digi ade pelan RM 75 dapat 7 GB data.. berbaloi!!

berbaloi dr celcom? aku dah penah pakai D ni, aku rase celcom lagi ok.. pasal coverage, digi nya punya coverage selalu ade takde, dia tak stabil klau nk di banding kan dengan celcom.. aku ckap sbb aku penah pakai, rase mcm nk balik fon klau line takde .. sakit gila hati !!
Reply
Thanks given by:
#7
(03-09-2016, 04:47 PM)johnweak Wrote: celcom first yg kau ckap ni aku ade terbace yg dia call kat sume nombor percuma kan? sms pon same percuma jugak klau tak silap! yg aku past dia ade unlimited yonder muzik je :P maklom lah aku lahir2 pon dah menyayi, so klau bab muzik ni teliti skit :P heeee

pelan ni memang ade pakage kau ckp tuh, tp klau lambat langgan takde lah promotion yg dia kasi ni, hujung bulan tiga dah abes promotion ni!! aku ingat nk bg bini aku pakai ni sekali, hahaa.. lagi jimat aku sekeluarga :)
Reply
Thanks given by:
#8
(03-09-2016, 04:47 PM)johnweak Wrote: celcom first yg kau ckap ni aku ade terbace yg dia call kat sume nombor percuma kan? sms pon same percuma jugak klau tak silap! yg aku past dia ade unlimited yonder muzik je :P maklom lah aku lahir2 pon dah menyayi, so klau bab muzik ni teliti skit :P heeee


klau subscirbe boley dapt baucer KFC RM 20 atau boley pre-reloaded kad starbuck!! so ade bnyak jugak gift dia kasi!!
Reply
Thanks given by:
#9
(03-08-2016, 04:04 PM)kakikaki Wrote:
(03-07-2016, 05:08 PM)shakeshake Wrote: plan skrng mahal, nk cari yg lebih baik and murah.. sbb selalu tak cukup data dan takde line.. suggest me pls~

dah penah pakai DIGI ke? digi ade pelan RM 75 dapat 7 GB data.. berbaloi!!

tapi D x dpt nk carry foward data mcm celcom.. celcom fist gold boley carry foward data maximum 5GB so tak membzir!
Reply
Thanks given by:
#10
aku dah pakai celcom ni lame, so aku yakin dgn coverage yg dia bagi.. memang bagus, klau coverage bagus line akan bagus jugak, so ape-2 gaget yg kau pakai akan jadi terbaik :P hehehehe!!!
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)