Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL Supergel | Gel Tahan Lama | Atasi Terpancut Awal | Seks Berpanjangan
#1
[center]PL Supergel | Gel Tahan Lama | Atasi Terpancut Awal | Seks Berpanjangan

Bagaimana PL SuperGel boleh menjadi begitu …..SUPER?

Beginilah caranya bagaimana PL SuperGel bertindak;

Prestasi yang membanggakan dan kepuasan…SERTA-MERTA
[Image: plsupergelterbarugy.jpg]

PL SuperGel mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan PL SuperGel dibawah kepala ***** anda iaitu di bahagian yang mempunyai urat hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan PL SuperGel sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka PL SuperGel tidak perlu digunakan.

PL SuperGel akan menyerap sendiri kedalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di barat sebagai German Transdermal Delivery System. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan nutrien melalui kulit. Oleh itu, bahan – bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin kompleks dan antioksidan akan meresap terus ke dalam tisu ***** anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya ( saraf sensitiviti ) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

Hasilnya? KEPUASAN dan KONTROL!



Kesan dari penyerapan Transdermal ini bermakna prestasi yang lebih lama dan memuaskan TANPA sebarang kesan kerana ianya TIDAK SAMA SEKALI menganggu saraf anda cuma ianya akan mengurang sesitiviti pada hujung kepala ***** anda sahaja.

Apa yang anda perlu lakukan untuk mengalami kesan terhebat PL SuperGel™ ini ialah hanya dengan menyapukan PL SuperGel™ pada ***** anda dan ianya akan membuatkan anda mengalami persetubuhan yang terhebat anda serta merta.
Kandungan PL SuperGel

PL SuperGel menggunakan air suling, Aloe Vera Gel, Olive Squalene, Apricot Kernel Oil, Vitamin C, Extracts of Korean Red Ginseng, Hawthorne Berry, Ginkgo Biloba, Muira Pauma, Catuaba Bark, Cuscuta Seed dan pelbagai lagi didalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal.


Kekerasan yang luar biasa: Walaupun PL SuperGel tidak direka untuk mengeraskan ***** namun begitu ada sebilangan besar pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan ***** mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan PL SuperGel Mungkin ini disebabkan oleh salah satu herba didalam PL SuperGel yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah dikawasan ***** Pengguna PL SuperGel.

Kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda: Kesan yang amat nyata PL SuperGel .

Testimonial PL SuperGel

Pengguna PL SuperGel 1 : Malam pertama (lepas nikah) saya tergelincir awal tidak sampai 2 minit. Isteri ketawakan saya & saya tersipu-sipu malu. Bersyukur.. sehingga ke hari ini saya tidak pernah tewas lg uuuu! Malah ikatan rumah tangga kami semakin bahagia mana taknya asyik senyum jer tiap-tiap hari. Isteri pulak makin sayang . Sekarang pergi kerja pun seronok, senyum dan sentiasa berfikiran positif dengan semua orang hu hu hu Amien. 016-723 XXXX, JB.

Pengguna PL SuperGel 2 : Perghhh….., dengan PL SuperGel setengah jam mendayung…tapi x sampai ketepi..hu hu isteri saya cakap sambung esok je la bang…….UTM, JB.

Pengguna PL SuperGel 3 : Aku dah pakai lama dah PL SUPERGEL tu, tapi segan nak bagi tau kau.Memang bagus PL SUPERGEL ni ,bukan saja boleh berdayung lama ,tak rasa kebas atau ngilu, memang hebat PL SUPERGEL ni” Pak Ali, Taman Rinting.

Pengguna PL SuperGel 4 : Memang berkesan sungguh PL SUPERGEL ini , yang terbaik setakat ini yang pernah saya gunakan PL SUPERGEL, macam malam pertama . Bayangkan sehingga isteri saya kepenatan. memang tak rugi saya belanja untuk beli PL SUPERGEL ini. terima kasih bro” En. Nordin , Taman Dahlia ,PG.

Pengguna PL SuperGel 5 : Kawan kenalkan PL SuperGel kepada saya tetapi ketika itu saya anggap perkara ini remeh dan dengan rasa ego saya mengatakan kepadanya tak pe lah. Tetapi apabila berfikir sejenak, tidak salah mencuba. Akhirnya, buat pertama kali isteri saya mengucapkan terima kasih kepada saya. Dia tersenyum. Selepas saat itu saya tidak pernah tewas. Hidup kami semakin bahagia.




INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html


MORE PRODUK KLIK
http://hebatpower.com/blogs/

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: poslaju252812529.jpg]



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

1. Bankin RM49.90 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : PLS

[/center]
Reply
Thanks given by:
#2
[center]29 Serum For Men | Tahan Lama Berkali-kali | Ada KKM | Pasangan Anda Puas
[Image: 29serum_zpscf5c1a2d.jpg]
“PERGHHH!!!!! tak tahan bangg!!! lamanya bangg!!...ayangg..dahhh lenguhh ni.!!!cukup bangg..!!!.cukup.!!! banggg!!!

Relax..!!! anda mahu permainan yang lebih lama??niat kami hanya nak membantu bagi yang mengalami masalah pancutan awal..mengikut kajian hampir 60% isteri malaysia berpura2 puas kerana nak menjaga hati sang suami..!!!..jangan biarkan sidia memendam rasa terkapai kapai tanpa Rasa puas.
kami ada jalan penyelesaiannya..!!!

Sudah BERATUS BOTOL terjual sampai kami tak menang tangan dibuatnya..CUBA bro baru tahu..!!

➜TIADA LAGI PANCUTAN AWAL
➜TIADA LAGI RASA KURANG POWER
➜TIADA LAGI KENA PERLI DENGAN SI ISTERI
➜TIADA LAGI BERASA MALU
➜DIJAMIN 200% MENJADI

✹✹AWAS!!! SERUM INI ADA KESAN SAMPINGAN NYA!!!!✹✹


KESAN SAMPINGANNYA???
➨membuatkan si isteri hilang kawalan bagaikan malam pertama
➨membuatkan si isteri klimaks puas berkali2 bagaikan renjatan electric.
➨membuatkan si isteri merengek-rengekmanja disebabkan dayungan anda perbagai aksi yang power
➨membuatkan si isteri tersenyum tersipu2 keesokan hari disebabkan kepuasan yang minima
➨membuatkan anda mungkin keesokan harinya berjumpa doctor mohon mc kelenguhan lutut..



BAHAN2NYA DAN ADAKAH SELAMAT??

➜Buatan tempatan 100% herba
➜ada "KELULUSAN KKM" tak perlu ragu2 jika digunakan(NO KKM NOT140303135K)
➜TIADA RASA KEBAS
➜TIADA RASA PANAS
➜TIADA BERBAU BUSUK
➜MINYAK HABBATUS SAUDA
➜TEA TREE LEAF OI
➜ROSEMARY L3AF OIL
➜CATAUBA
-



MSG PENTING

TWO NINE SERUM INI BUKAN SEKADAR UNTUK TAHAN LAMA TAPI ANDA PERLU TAHU KANDUNGAN BAHAN HERBA SEMULA JADI DIDALAM SERUM INI AKAN MEMBUATKAN PASANGAN ANDA AKAN LEBIH TERANSANG BILA TERKENA TUSUKKAN PEDANG ANDA..NAK RISAU APA BROO LULUS UJIAN MAKMAL & ADA KELULUSAN KKM TAK PANAS TAK KEBAS GERENTI PUAS HATI...


HARGA RM100, PROMOSI UNTUK BULAN INI
RM70




TESTIMONI
[Image: Screenshot_2014-03-24-05-34-54-1-Medium.png]
[Image: PicsArt_1396070497785-Medium.jpg]


Manual Pengunaan 29 Serum


29SERUM berasaskan herba 100% tiada bahan kimia
Mendapat kelulusan KKM (NOT140303135K) ia selamat digunakan
Selamat untuk aktiviti oral
Untuk kegunaan luar sahaja
TEKNIK MENCAPAI KEPUASAN SEKSUAL SEHINGGA 45MINIT

Sapukan 29SERUM ke kawasan *****
Tenangkan fikiran dan kurangkan debaran
Lebihkan sentuhan dan rangsangkan pasangan anda terlebih dahulu
Kurangkan pengambilan rokok, minuman sejuk, minuman alkohol kerana salah satu faktor berlakunya pancutan awal

CARA-CARA PENGUNAANNYA


Picit sedikit 29SERUM ke jari anda.
Sapu secara sekata dikepala *****, takuk kepala ***** dan urat pari
Biarkan 1 jam ke 2 jam tidak perlu basuh kerana 29SERUM cepat meresap Kemudian anda boleh bersama
Kesan 29SERUM akan lebih kuat sekiranya anda biarkan 29SERUM lebih lama dizakar anda.

Perhatian! Jika anda pengguna 29SERUM kali pertama, sila guna dalam kuantiti yang sedikit dahulu untuk mengetahui amaun yang sesuai untuk anda.

***** setiap lelaki adalah berlainan dan masing-masing memerlukan amaun 29SERUM yang berbeza. Jika penggunaan pada hari ini tidak memberikan perbezaan, sila gandakan amaun 29SERUM untuk hari esok. Dan pastikan 29SERUM dibiarkan pada ***** sekurang-kurangnya 1 jam ke 2 jam

INFO LANJUT DAN BARANG-BARANG LAIN SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/

http://hebatpower.com/blogs/29-serum-for...anda-puas/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai,Semenyih,Shah alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Selangor, Negeri Sembilan



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

HARGA ASAL RM100
[Image: 2zo1.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM70.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT

Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call / Whatssap / Wechat : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :29 SERUM

[/center]
Reply
Thanks given by:
#3
[center]Hydromax X30 | Besarkan ***** Cepat Dan Paling Hot | Teknik Fisioterapi | Offer
[Image: t20u.jpg]
Hydromax X30 adalah alat tambah saiz ***** yang paling terbaik di dalam koleksi kami, Hydromax X30 adalah lanjutan dari versi bathmate hercules, iaitu dengan menaikan sedikit taraf dari segi tekanan sedutan dan comfort pad. Jika dibandingkan dengan pam vacum, alat regangan (extender) dan pil, Hydromax X30 menunjukkan keberkesanan paling pantas sekali. Malah perubahannya anda akan dapat lihat walaupun pertama kali anda mengunakannya..sangat menakjubkan! Ya.. jika anda sedang mencari-cari alat untuk menambah saiz ***** Hydromax X30 adalah paling terbaik setakat ini, kenyataan kami ini juga dapat dibuktikan jika anda membuat sedikit kajian dengan mencari info berkenaan hydromax x30 di forum-forum dan blog luar Negara, hampir 99% testimoni positif selepas menggunakan hydromax X30. Bathmate / Hydromax menggunakan tekanan air dan haba sebagai agen untuk mengembangkan ***** (Corpora Cavernosa) dan pengaliran darah, kajian menunjukkan penggunaan air adalah lebih baik dari menggunakan udara (pam vacum). Penggunaanya adalah selesa dan tidak menyakitkan berbanding kaedah yang lain seperti pam dan extender, dan yang penting sekali selamat digunakan. Semenjak pelancaran Bathmate Hercules di UK, Amerika Syarikat dan di Eropah ianya dapat sambutan yang sangat menggalakkan dan menjadi topic perbualan hangat di website-website, forum gym, dan majalah . Bathmate/Hyromax juga merupakan barang panas di website edagang terbesar didunia iaitu eBay dan Amazon. Tidak hairanlah Bathmate/Hydromax Dicalonkan sebagai Alat Tambah Saiz ***** no. 1 Di Dunia. Dengan munggunakan sehari 15min – 20min di bilik mandi, anda boleh lebih menjimatkan masa dengan menggunakan Bathmate Shower Strap (Dijual Berasingan HANYA RM40) bersama-sama hydromax/bathmate. Tidak perlu lagi memegang balang bathmate/hydromate dan anda boleh buat aktiviti lain di bilik mandi.[/SIZE]



PERBEZAAN BATHMATE HERCULES DAN HYDROMAX X30
[Image: 9x1t.jpg]




Perbezaan yang terdapat pada bathmate hercules dan hydromax X30 adalah kekuatan sedutan dan comfort pad. Hydromax X30 mumpunyai daya sedutan yang lebih kuat berbanding hercules dan hydropump X30 mempunyai Comfort Pad yang boleh ditanggal dan hercules comfort pad jenis kekal. Meterial Comfort Pad Hydromax X30 diperbuat daripada Silikon lembut manakala Bathmate Hercules daripada span. Di bawah menunjukkan perbezaan saiz diantara ketiga-tiga bathmate/hyromax.




Bagaimana Bathmate / Hydromax Berfungsi
1) ***** seorang lelaki dibahagikan kepada tiga saluran, iaitu dua saluran besar di atas adalah saluran erektil (Corpora Cavernosa) dan satu saluran yang lebih kecil di bahagian bawah adalah untuk memancut air mani dan membuang air kecil.


2) Apabila terangsang secara seksual, otak anda mengeluarkan hormon yang akan menghantar isyarat supaya darah mengalir ke ***** anda. Darah akan mengisi tisu erektil (Corpora Cavernosa) , pekara inilah yang membuatkan ***** anda menjadi tegang atau keras.


3) Apabila menggunakan Bathmate/Hydromax , air di sekeliling ***** mempunyai tekanan negatif akan mewujudkan daya sedutan sama rata kepada setiap bahagian *****. Ini membantu untuk menarik darah yang kaya dengan oksigen ke rongga ***** dan sekaligus mengembangkannya. Dengan penggunaan bathmate dengan betul dan konsisten, ianya akan ada lebih banyak darah di alirkan ke dalam tisu lembut dalam rongga *****. Ini membuatkan ***** untuk menjana lebih banyak sel-sel untuk mengembangkan saiz untuk memegang lebih banyak darah semasa ereksi normal. Dengan meningkatkan keupayaan tisu ini untuk mengadakan lebih banyak darah sekaligus ***** anda akan menjadi lebih besar


4) Pertama sekali ketebalan ***** anda akan meningkat, diikuti dengan panjang ***** anda.. Secara umumnya, selepas penggunaan 1-3 bulan, panjang akan mula meningkatkan setengah inci (1-2 cm) ke atas. Semakin konsisten anda menggunakan Bathmate/Hydromax, lebih tebal dan lebih panjang ***** anda akan lihat secara dramatik. Saya mengesyorkan anda menggunakan Hydromax sekurang-kurangnya 15-20 minit sehari.


5) Keputusan dapat dilihat semasa ***** sedang lembik atau tegang, manakala lelaki yang mempunyai ***** yang kecil ketika lembik akan mendapat keputusan yang paling ketara sekali. Anda akan melihat hasil dari pertama kali anda menggunakan Bathmate/Hydromax !!! . Kebiasaanya ***** akan memanjang antara 2-5cm dan ketebalan ***** sebanyak 30%-40% .


6) Teorinya sama seperti latihan angkat berat, jika anda pergi ke gym sekali-sekala anda tidak akan melihat sebarang berubahan pada otot badan anda. Jika anda pergi seminggu 3-4 kali nescaya anda akan dapat melihat oto-otot pada badan anda.


7) Bathmate ® menggunakan prinsip fisioterapi untuk menambah saiz *****, oleh itu ia adalah sangat selamat tidak seperti pil, alat-alat regangan dan pembedahan.Rekabentuk Bathmate/Hydromax direka oleh jurutera dan doctor yang mahir untuk memastikan ianya selamat dan selesa dipakai. Anda tidak perlu untuk menahan kesakitan atau ketidakselesaan sepanjang sesi seperti anda menggunakan pam ***** normal atau peralatan extender.
[Image: toxl.jpg]


Membantu mencapai ereksi dengan mantap dan padat
Membantu meningkatkan saiz ***** dalam kedua-dua lilitan dan panjang
Membantu memudahkan aliran darah yang betul di dalam ***** yang memberi manfaat kepada kesihatan *****.
Membantu mencapai perkembangan maksimum pada tisu erektil untuk pertumbuhan ***** luar biasa.
Bathmate hidro ***** pam menghasilkan vakum yang lebih berkuasa daripada vakum udara konvensional.
Menggunakan Bathmate dengan aksesori tali mandi menjadikannya mudah dan bebas tangan.
Bathmate diperbuat daripada polikarbonat menjadikannya yang berkualiti, kukuh dan produk tahan lama.
Bathmate gaiter dibuat dari bahan bermutu tinggi dan selamat yang membolehkan kulit keupayaan kedap maksimum berasaskan pelvik sambil menyediakan keselesaan.
Tiada kesan sampingan apabila digunakan mengikut garis panduan keselamatan pengeluar dan rutin yang betul serta mengelakkan sebarang kecederaan.
Cara menggunakan Hydromax X30 ok, Ini adalah cara saya guna... sebelum itu nak bagi tahu pakera wajib nak guna Bathmate/Hydromax pastikan anda cukur segala bulu pada ***** anda...cukur selincin2nya, jika tumbuh sikit...cukur lg... 1. Pertama sekali pastikan valve dalam keadaan tertutup.. Bagaimana nak tahu valve tertutup? senang sahaja... masukan air dalam hydromax anda, jika tiada sebarang air menitik maknanya valve anda dalam keadaan tertutup 2. Masukkan air suam di dalam hydromax dengan menahan air dari hot shower sehingga memenuhi ruang hydromax anda, jika tiada hot shower..guna sahaja air suam dari cerek. Boleh sahaja jika anda ingin terus guna air paip.... tp guna air suam lebih bagus untuk aliran darah dan sel-sel kulit. 3. Masukkan ***** ke dalam balang dan rapatkan gaiter pada dinding badan anda, pastikan air tidak tertumpah. Pastikan balang hydromax dan confort pad pada posisi yang betul. 4. Kemudian tarik hydromax sekuat-kuatnya dalam masa yang sama tekan juga tombol hydromax supaya air memancut keluar. Lepas tombol dahulu kemudian lepaskan balang. 5. Anda akan rasa sedutan yang agak kuat dan Hydromax akan melekat pada dinding badan anda, Pakai strap dan biarkan selama 15 minit.... dalam masa yang sama anda boleh buat kerja lain... sangat menjimatkan masa Smile


INFO LANJUT N MORE PRODUK SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

http://iklanbarangan.blogspot.com/


ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam


[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai,Shah alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

HARGA ASAL RM399
[Image: 2zo1.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM229.00 ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :HYDROPUMP30X
[/center]
Reply
Thanks given by:
#4
[center]USA *** Devil | Titisan Ghairah | Tambah Nafsu | Keinginan Seksual

[Image: usasexdevil_zps76d3060f.jpg]
PALING MUJARAB...!!!
Produk perangsang nafsu terbaik masa kini.


Mengatasi masalah dingin seks.
Masalah isteri tak melawan ketika diranjang…atau langsung

tak ingin berasmara.,,banyak alasan…banyak helahnya.

Nafsu isteri anda akan membuak-buak inginkan seks.
Lebih sering minat pada seks.
Waktu respon seksual, ghairah lebih cepat dan lebih sedikit

masa untuk klimaks.

Sensasi seksual dan orgasme.
Peningkatan kemungkinan orgasme multiple.
Meningkatkan aliran darah ke daerah genital perempuan

dan memaksimumkan kendurnya klitoris.

Lebih PUAS


CARA GUNA



Boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman. Minima 10 ke 15 titik dicampur di dalam apa saja jenis minuman kecuali Air alcohol.


Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan anda. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.


INFO LANJUT N MORE PRODUK SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

http://lelakiseksi.blogspot.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/

Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves,Melawati, Jalan Klang Lama,Tesco Puchong,Bangsar,Semenyih,Shah Alam,Kota Damansara,Bukit Kiara,Bandar Utama, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Nilai, Lekas Highway,Subang Jaya, Pandan Indah, Selayang, Jalan Ampang,Bangi, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang,Petaling Jaya,(Tol Ayer Keroh Melaka Untuk Kuantiti Yang Banyak Boleh Campur2)
(COD BERGANTUNG JENIS BARANG-KUANTITI-KESESUAIAN MASA-BOLEH SMS UNTUK DEAL-REKOMEN GUNA POSLAJU JIMAT KOS-JIMAT MASA)


Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: isLv9C.jpg]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: KpNWvL.jpg]

HARGA ASAL RM90
[Image: k2cKXR.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM75.00 ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call / Whatssap / Wechat : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :USA *** DEVIL
[/center]
Reply
Thanks given by:
#5
[center]Hydromax X30 | Besarkan ***** Cepat Dan Paling Hot | Teknik Fisioterapi | Offer
[Image: t20u.jpg]
Hydromax X30 adalah alat tambah saiz ***** yang paling terbaik di dalam koleksi kami, Hydromax X30 adalah lanjutan dari versi bathmate hercules, iaitu dengan menaikan sedikit taraf dari segi tekanan sedutan dan comfort pad. Jika dibandingkan dengan pam vacum, alat regangan (extender) dan pil, Hydromax X30 menunjukkan keberkesanan paling pantas sekali. Malah perubahannya anda akan dapat lihat walaupun pertama kali anda mengunakannya..sangat menakjubkan! Ya.. jika anda sedang mencari-cari alat untuk menambah saiz ***** Hydromax X30 adalah paling terbaik setakat ini, kenyataan kami ini juga dapat dibuktikan jika anda membuat sedikit kajian dengan mencari info berkenaan hydromax x30 di forum-forum dan blog luar Negara, hampir 99% testimoni positif selepas menggunakan hydromax X30. Bathmate / Hydromax menggunakan tekanan air dan haba sebagai agen untuk mengembangkan ***** (Corpora Cavernosa) dan pengaliran darah, kajian menunjukkan penggunaan air adalah lebih baik dari menggunakan udara (pam vacum). Penggunaanya adalah selesa dan tidak menyakitkan berbanding kaedah yang lain seperti pam dan extender, dan yang penting sekali selamat digunakan. Semenjak pelancaran Bathmate Hercules di UK, Amerika Syarikat dan di Eropah ianya dapat sambutan yang sangat menggalakkan dan menjadi topic perbualan hangat di website-website, forum gym, dan majalah . Bathmate/Hyromax juga merupakan barang panas di website edagang terbesar didunia iaitu eBay dan Amazon. Tidak hairanlah Bathmate/Hydromax Dicalonkan sebagai Alat Tambah Saiz ***** no. 1 Di Dunia. Dengan munggunakan sehari 15min – 20min di bilik mandi, anda boleh lebih menjimatkan masa dengan menggunakan Bathmate Shower Strap (Dijual Berasingan HANYA RM40) bersama-sama hydromax/bathmate. Tidak perlu lagi memegang balang bathmate/hydromate dan anda boleh buat aktiviti lain di bilik mandi.[/SIZE]



PERBEZAAN BATHMATE HERCULES DAN HYDROMAX X30
[Image: 9x1t.jpg]




Perbezaan yang terdapat pada bathmate hercules dan hydromax X30 adalah kekuatan sedutan dan comfort pad. Hydromax X30 mumpunyai daya sedutan yang lebih kuat berbanding hercules dan hydropump X30 mempunyai Comfort Pad yang boleh ditanggal dan hercules comfort pad jenis kekal. Meterial Comfort Pad Hydromax X30 diperbuat daripada Silikon lembut manakala Bathmate Hercules daripada span. Di bawah menunjukkan perbezaan saiz diantara ketiga-tiga bathmate/hyromax.




Bagaimana Bathmate / Hydromax Berfungsi
1) ***** seorang lelaki dibahagikan kepada tiga saluran, iaitu dua saluran besar di atas adalah saluran erektil (Corpora Cavernosa) dan satu saluran yang lebih kecil di bahagian bawah adalah untuk memancut air mani dan membuang air kecil.


2) Apabila terangsang secara seksual, otak anda mengeluarkan hormon yang akan menghantar isyarat supaya darah mengalir ke ***** anda. Darah akan mengisi tisu erektil (Corpora Cavernosa) , pekara inilah yang membuatkan ***** anda menjadi tegang atau keras.


3) Apabila menggunakan Bathmate/Hydromax , air di sekeliling ***** mempunyai tekanan negatif akan mewujudkan daya sedutan sama rata kepada setiap bahagian *****. Ini membantu untuk menarik darah yang kaya dengan oksigen ke rongga ***** dan sekaligus mengembangkannya. Dengan penggunaan bathmate dengan betul dan konsisten, ianya akan ada lebih banyak darah di alirkan ke dalam tisu lembut dalam rongga *****. Ini membuatkan ***** untuk menjana lebih banyak sel-sel untuk mengembangkan saiz untuk memegang lebih banyak darah semasa ereksi normal. Dengan meningkatkan keupayaan tisu ini untuk mengadakan lebih banyak darah sekaligus ***** anda akan menjadi lebih besar


4) Pertama sekali ketebalan ***** anda akan meningkat, diikuti dengan panjang ***** anda.. Secara umumnya, selepas penggunaan 1-3 bulan, panjang akan mula meningkatkan setengah inci (1-2 cm) ke atas. Semakin konsisten anda menggunakan Bathmate/Hydromax, lebih tebal dan lebih panjang ***** anda akan lihat secara dramatik. Saya mengesyorkan anda menggunakan Hydromax sekurang-kurangnya 15-20 minit sehari.


5) Keputusan dapat dilihat semasa ***** sedang lembik atau tegang, manakala lelaki yang mempunyai ***** yang kecil ketika lembik akan mendapat keputusan yang paling ketara sekali. Anda akan melihat hasil dari pertama kali anda menggunakan Bathmate/Hydromax !!! . Kebiasaanya ***** akan memanjang antara 2-5cm dan ketebalan ***** sebanyak 30%-40% .


6) Teorinya sama seperti latihan angkat berat, jika anda pergi ke gym sekali-sekala anda tidak akan melihat sebarang berubahan pada otot badan anda. Jika anda pergi seminggu 3-4 kali nescaya anda akan dapat melihat oto-otot pada badan anda.


7) Bathmate ® menggunakan prinsip fisioterapi untuk menambah saiz *****, oleh itu ia adalah sangat selamat tidak seperti pil, alat-alat regangan dan pembedahan.Rekabentuk Bathmate/Hydromax direka oleh jurutera dan doctor yang mahir untuk memastikan ianya selamat dan selesa dipakai. Anda tidak perlu untuk menahan kesakitan atau ketidakselesaan sepanjang sesi seperti anda menggunakan pam ***** normal atau peralatan extender.
[Image: toxl.jpg]


Membantu mencapai ereksi dengan mantap dan padat
Membantu meningkatkan saiz ***** dalam kedua-dua lilitan dan panjang
Membantu memudahkan aliran darah yang betul di dalam ***** yang memberi manfaat kepada kesihatan *****.
Membantu mencapai perkembangan maksimum pada tisu erektil untuk pertumbuhan ***** luar biasa.
Bathmate hidro ***** pam menghasilkan vakum yang lebih berkuasa daripada vakum udara konvensional.
Menggunakan Bathmate dengan aksesori tali mandi menjadikannya mudah dan bebas tangan.
Bathmate diperbuat daripada polikarbonat menjadikannya yang berkualiti, kukuh dan produk tahan lama.
Bathmate gaiter dibuat dari bahan bermutu tinggi dan selamat yang membolehkan kulit keupayaan kedap maksimum berasaskan pelvik sambil menyediakan keselesaan.
Tiada kesan sampingan apabila digunakan mengikut garis panduan keselamatan pengeluar dan rutin yang betul serta mengelakkan sebarang kecederaan.
Cara menggunakan Hydromax X30 ok, Ini adalah cara saya guna... sebelum itu nak bagi tahu pakera wajib nak guna Bathmate/Hydromax pastikan anda cukur segala bulu pada ***** anda...cukur selincin2nya, jika tumbuh sikit...cukur lg... 1. Pertama sekali pastikan valve dalam keadaan tertutup.. Bagaimana nak tahu valve tertutup? senang sahaja... masukan air dalam hydromax anda, jika tiada sebarang air menitik maknanya valve anda dalam keadaan tertutup 2. Masukkan air suam di dalam hydromax dengan menahan air dari hot shower sehingga memenuhi ruang hydromax anda, jika tiada hot shower..guna sahaja air suam dari cerek. Boleh sahaja jika anda ingin terus guna air paip.... tp guna air suam lebih bagus untuk aliran darah dan sel-sel kulit. 3. Masukkan ***** ke dalam balang dan rapatkan gaiter pada dinding badan anda, pastikan air tidak tertumpah. Pastikan balang hydromax dan confort pad pada posisi yang betul. 4. Kemudian tarik hydromax sekuat-kuatnya dalam masa yang sama tekan juga tombol hydromax supaya air memancut keluar. Lepas tombol dahulu kemudian lepaskan balang. 5. Anda akan rasa sedutan yang agak kuat dan Hydromax akan melekat pada dinding badan anda, Pakai strap dan biarkan selama 15 minit.... dalam masa yang sama anda boleh buat kerja lain... sangat menjimatkan masa Smile


INFO LANJUT N MORE PRODUK SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

http://lelakiseksi.blogspot.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam


[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai,Shah alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

HARGA ASAL RM399
[Image: 2zo1.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM229.00 ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :HYDROPUMP30X
[/center]
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)