Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ORANG BARU KENALKAN DIRI
#1
Big Grin 
Salam Persahabatan dari saya..:)

Saya orang baru kat sini.. Mohon tunjuk-ajar dan bimbingan dari rakan forumer yang lain.:)

Insya' Allah ada info2 yang menarik kat internet ni,saya akan share kan di sini..:)

Saya Newbie lagi..so kalau info yang saya jumpa nanti dah basi,mod dengan ini saya izinkan,delete kan saja...:P

Akhir kalam di post saya yang pertama ni,saya nak ucapkan:

TAHNIAH ATAS PELANCARAN FORUM PORTALKINI.COM dan

SELAMAT BERFORUM RAKAN2 SEMUA..;)
Reply
Thanks given by:
#2
(03-01-2012, 07:50 PM)SangGuna Wrote: Salam Persahabatan dari saya..:)

Saya orang baru kat sini.. Mohon tunjuk-ajar dan bimbingan dari rakan forumer yang lain.:)

Insya' Allah ada info2 yang menarik kat internet ni,saya akan share kan di sini..:)

Saya Newbie lagi..so kalau info yang saya jumpa nanti dah basi,mod dengan ini saya izinkan,delete kan saja...:P

Akhir kalam di post saya yang pertama ni,saya nak ucapkan:

TAHNIAH ATAS PELANCARAN FORUM PORTALKINI.COM dan

SELAMAT BERFORUM RAKAN2 SEMUA..;)

wah. member baru.. Forum baru je lagi bro. Byk content kosong lagi Winking

Takde yg ulangan kot
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by: SangGuna
#3
(03-01-2012, 08:02 PM)AVB Wrote:
(03-01-2012, 07:50 PM)SangGuna Wrote: Salam Persahabatan dari saya..:)

Saya orang baru kat sini.. Mohon tunjuk-ajar dan bimbingan dari rakan forumer yang lain.:)

Insya' Allah ada info2 yang menarik kat internet ni,saya akan share kan di sini..:)

Saya Newbie lagi..so kalau info yang saya jumpa nanti dah basi,mod dengan ini saya izinkan,delete kan saja...:P

Akhir kalam di post saya yang pertama ni,saya nak ucapkan:

TAHNIAH ATAS PELANCARAN FORUM PORTALKINI.COM dan

SELAMAT BERFORUM RAKAN2 SEMUA..;)

wah. member baru.. Forum baru je lagi bro. Byk content kosong lagi Winking

Takde yg ulangan kot

Terima kasih bro..Winking Mana tau kan,tetiba jer ada yang terulang tayang or terulang post..he3.
Reply
Thanks given by:
#4
(03-01-2012, 08:16 PM)SangGuna Wrote:
(03-01-2012, 08:02 PM)AVB Wrote:
(03-01-2012, 07:50 PM)SangGuna Wrote: Salam Persahabatan dari saya..:)

Saya orang baru kat sini.. Mohon tunjuk-ajar dan bimbingan dari rakan forumer yang lain.:)

Insya' Allah ada info2 yang menarik kat internet ni,saya akan share kan di sini..:)

Saya Newbie lagi..so kalau info yang saya jumpa nanti dah basi,mod dengan ini saya izinkan,delete kan saja...:P

Akhir kalam di post saya yang pertama ni,saya nak ucapkan:

TAHNIAH ATAS PELANCARAN FORUM PORTALKINI.COM dan

SELAMAT BERFORUM RAKAN2 SEMUA..;)

wah. member baru.. Forum baru je lagi bro. Byk content kosong lagi Winking

Takde yg ulangan kot

Terima kasih bro..Winking Mana tau kan,tetiba jer ada yang terulang tayang or terulang post..he3.

kalau sama tu, admin leh merge rasanya. hehe
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#5
welkam2. selamat berposting. jemput kawan2 skali Winking Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#6
Selamat datang bro..Jom meriahkan sini..:)
Reply
Thanks given by:
#7
Jom2. Lagi besar komuniti ni macam2 kawan leh jumpa. Hoho
[Image: banner468x60.jpg]
Reply
Thanks given by:
#8
salam kenal juga.. Winking
[Image: tR3hR.jpg]
Reply
Thanks given by:
#9
welkam2
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#10
selamat datang ke portalkini...
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)