Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nora Danish Bawa Nadeem Balik Myanmar
#1
[Image: 9202013_noramyanmar-a.jpg]

Nampaknya, Nora Danish seperti dah tak kuasa nak sorok hubungan dia dengan anak menteri itu, malah dia dilihat mesra dan bahagia je bersama jejaka tersebut.

Bukan setakat itu sahaja, baru-baru ini Nora Danish ada memuat naik sebuah foto dirinya dan Nadeem yang kelihatan seperti di airport. Nora memberitahu di dalam caption bagi gambar itu dia berterima kasih kepada Nadeem kerana sudi menemaninya melawat tok dan moyangnya di Myanmar.

Wah, nampakanya Nadeem bukan sahaja sudah mengenali keluarga serta ibu Nora tetapi kini sudah melangkah ke peringkat seterusnya untuk mendekati keluarga Danish ini di Myanmar.

Amboi memang sah lah Nadeem ni telah benar-benar berjaya buat hati si cantik Nora itu terpikat sepenuhnya. Kalau tidak tak mungkinlah sampai mahu di bawa ke kampungnya di Myanmar itu.

Murai Batu rasa eloklah mereka ni segera berkahwin,nampaknya green light dari keluarga Nora pun dah ada kan. Tinggal tunggu Nadeem masuk minang sahaja.

Apa-apa pun, Murai Batu doakan semoga hubungan mereka kekal hingga ke jinjang pelamin.
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)