Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Movie akan datang
#1
Movie akan datang pada 15Jun ialah
-Train Station
-Once upon a time in Venice
-Despicable Me 3

Wayang train station mcm dpt byk anugerah....
Despicable me 3 saya ingin tonton bersama anakku....

Yg mana awak hendak tengok? Apa komen dan cadangan lain?
Menonton di pawagam?Netflix? TV(kena tonggu lama lagi)?
Reply
Thanks given by:
#2
Klaw sekeluarga pergi ke pawagam harga tu x murah....
So i cadang u pergi tengok harga kat netflix masa depan....
Tonton kat TV sekeluarga....
Reply
Thanks given by:
#3
tgk kat Netflix juga kena bayar baru blh tgk movie, lagi kena bayar yuran data tu (kalau nak jimat kena beli plan yg murah)
sy rasa tgk kat pawagam lagi best
Reply
Thanks given by:
#4
(06-13-2017, 10:03 PM)fadin Wrote: tgk kat Netflix juga kena bayar baru blh tgk movie, lagi kena bayar yuran data tu (kalau nak jimat kena beli plan yg murah)
sy rasa tgk kat pawagam lagi best

download movie kat Netflix lepas tu blh tgk movie tu beberapa kali lagi, tapi tgk movie kat pawagam hanya tgk sekali saja..
kalau x nak bayar blh tgk kat website yg free..
video walla plan ada offer data utk orang yg nak tgk video kat Netflix..
Reply
Thanks given by:
#5
tapi video walla tu boleh stream kat online je, tak boleh muat turun,
nak kerja tu mcm mana nak stream all the time kat online?
Reply
Thanks given by:
#6
(06-13-2017, 10:11 PM)kislen Wrote:
(06-13-2017, 10:03 PM)fadin Wrote: tgk kat Netflix juga kena bayar baru blh tgk movie, lagi kena bayar yuran data tu (kalau nak jimat kena beli plan yg murah)
sy rasa tgk kat pawagam lagi best

download movie kat Netflix lepas tu blh tgk movie tu beberapa kali lagi, tapi tgk movie kat pawagam hanya tgk sekali saja..
kalau x nak bayar blh tgk kat website yg free..
video walla plan ada offer data utk orang yg nak tgk video kat Netflix..

netflix tu boleh download ke? tapi yg video walla tu promosi data berganda sampai akhir bulan ni je kan?
Reply
Thanks given by:
#7
(06-14-2017, 02:03 PM)lavender Wrote: tapi video walla tu boleh stream kat online je, tak boleh muat turun,
nak kerja tu mcm mana nak stream all the time kat online?

lar ...apa bestnya kt video walla ni ....walla walla utk apa..
better ambil postpaid kt telcos U atau telcos maxizz je lar...bole dpt byk data dgn harga ok je...bole lar download lagu ,tgk mv n etc lagi ..prepaid ni u kena topuop2 je ...rugi lar ..
Reply
Thanks given by:
#8
(06-13-2017, 10:11 PM)kislen Wrote:
(06-13-2017, 10:03 PM)fadin Wrote: tgk kat Netflix juga kena bayar baru blh tgk movie, lagi kena bayar yuran data tu (kalau nak jimat kena beli plan yg murah)
sy rasa tgk kat pawagam lagi best

download movie kat Netflix lepas tu blh tgk movie tu beberapa kali lagi, tapi tgk movie kat pawagam hanya tgk sekali saja..
kalau x nak bayar blh tgk kat website yg free..
video walla plan ada offer data utk orang yg nak tgk video kat Netflix..

ergh ...takan lar movie baru nak download n tgk jugak...tak syok ler
huhuhu... tapi plan ni hanya utk music dan lagu je ?? klaw nak guna google , whatsapp tu mcm nak ni ??  Confused
Reply
Thanks given by:
#9
(06-14-2017, 05:34 PM)ismail izwan Wrote:
(06-14-2017, 02:03 PM)lavender Wrote: tapi video walla tu boleh stream kat online je, tak boleh muat turun,
nak kerja tu mcm mana nak stream all the time kat online?

lar ...apa bestnya kt video walla ni ....walla walla utk apa..
better ambil postpaid kt telcos U atau telcos maxizz je lar...bole dpt byk data dgn harga ok je...bole lar download lagu ,tgk mv n etc lagi ..prepaid ni u kena topuop2 je ...rugi lar ..

Allah, postpaid ada postpaid punya baik, prepaid ada prepaid punya baik..
lagi pun video walla ni sy suka guna kerana sy ni video lover, tiap2 hari kena guna 2gb tgk video kat Youtube..kalau subscribe plan lain, sy rasa lagi mahal..
Reply
Thanks given by:
#10
(06-15-2017, 10:33 AM)pico Wrote:
(06-13-2017, 10:11 PM)kislen Wrote:
(06-13-2017, 10:03 PM)fadin Wrote: tgk kat Netflix juga kena bayar baru blh tgk movie, lagi kena bayar yuran data tu (kalau nak jimat kena beli plan yg murah)
sy rasa tgk kat pawagam lagi best

download movie kat Netflix lepas tu blh tgk movie tu beberapa kali lagi, tapi tgk movie kat pawagam hanya tgk sekali saja..
kalau x nak bayar blh tgk kat website yg free..
video walla plan ada offer data utk orang yg nak tgk video kat Netflix..

ergh ...takan lar movie baru nak download n tgk jugak...tak syok ler
huhuhu... tapi plan ni hanya utk music dan lagu je ?? klaw nak guna google , whatsapp tu mcm nak ni ??  Confused

music dgn lagu bukan sama ke??? u nak cakap music dgn video??? plan walla ni hanya utk musik lover punya pengguna dan video lover punya pengguna saja..kalau u  lebih banyak guna  sosial media, sy cadangkan tdk beli plan ni..
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)