Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mod MyBB Request Add plugin
#1
Wink 
Salam sahabat2 andai sekalian . saya nak request sikit je nie sbb tgk forum ne ada kurang mod plugin . so nak minx admin +++mod HIDE , SPOILER in TextBox . sekian Terima Kasih :masquerading:
Reply
Thanks given by:
#2
spoiler mycode tu akan dimasukkan nanti. Sbb kita kurangkan plugin kerana masih lagi dalam enviroment shared hosting Winking
Reply
Thanks given by:
#3
ohh shared hosting ea . hmm okay2 admin Winking apa2 pun all the best bro
Reply
Thanks given by:
#4
(12-27-2013, 03:04 PM)๖ۣۜPυв๖ۣۜHα¢к Wrote: ohh shared hosting ea . hmm okay2 admin Winking apa2 pun all the best bro

da ramai user nanti baru pindah vps ke dedicated ke Winking

Baru bule letak plugin byk skit.
Reply
Thanks given by:
#5
(12-27-2013, 03:25 PM)Portalkini Wrote:
(12-27-2013, 03:04 PM)๖ۣۜPυв๖ۣۜHα¢к Wrote: ohh shared hosting ea . hmm okay2 admin Winking apa2 pun all the best bro

da ramai user nanti baru pindah vps ke dedicated ke Winking

Baru bule letak plugin byk skit.

masa tu kalau perlukan bantuan jgn ragu ragu PM bro hihi :masquerading: hehe
Reply
Thanks given by:
#6
(12-27-2013, 03:34 PM)๖ۣۜPυв๖ۣۜHα¢к Wrote:
(12-27-2013, 03:25 PM)Portalkini Wrote:
(12-27-2013, 03:04 PM)๖ۣۜPυв๖ۣۜHα¢к Wrote: ohh shared hosting ea . hmm okay2 admin Winking apa2 pun all the best bro

da ramai user nanti baru pindah vps ke dedicated ke Winking

Baru bule letak plugin byk skit.

masa tu kalau perlukan bantuan jgn ragu ragu PM bro hihi :masquerading: hehe

beres.. Ni dapat link dari fb alif azrai ke camna ?
Reply
Thanks given by:
#7
hide spoiler tak guna plugin.. Guna mycode je Winking nanti den pasang Winking
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#8
Test spoiler


Tadaaaaaa

Nak guna korang kena add
PHP Code:
[spoiler]letak apa2 kat sini[/spoiler
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#9
(12-27-2013, 03:41 PM)Portalkini Wrote:
(12-27-2013, 03:34 PM)๖ۣۜPυв๖ۣۜHα¢к Wrote:
(12-27-2013, 03:25 PM)Portalkini Wrote:
(12-27-2013, 03:04 PM)๖ۣۜPυв๖ۣۜHα¢к Wrote: ohh shared hosting ea . hmm okay2 admin Winking apa2 pun all the best bro

da ramai user nanti baru pindah vps ke dedicated ke Winking

Baru bule letak plugin byk skit.

masa tu kalau perlukan bantuan jgn ragu ragu PM bro hihi :masquerading: hehe

beres.. Ni dapat link dari fb alif azrai ke camna ?

a'a dpt link kt fb dye . mne thu admin hahaha Winking
Reply
Thanks given by:
#10
(12-27-2013, 06:12 PM)Wonderweiss Wrote: Test spoiler


Tadaaaaaa

Nak guna korang kena add
PHP Code:
[spoiler]letak apa2 kat sini[/spoiler

orait bro hehe . tpi nk tnye sikit . awat den xdo section 'signature' ? HAHA
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)