Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merdeka Celebration
#11
(08-26-2017, 01:08 AM)invisibe Wrote:
(08-25-2017, 06:49 AM)Lam Hoe Wrote:
(08-23-2017, 06:44 AM)mohd Hanif Wrote: xde ape celebration pon ....ape2 skrng pon duit...
saje jalan2 tgk filem baru je la .tu hari merdeka mesti ade filem bagus offer. dah mark tu filem The Circle.
filem yg guru Emma watson , terkenal jg

agreeed you bro. xde duit xde talk
filem bosan jg , lg trailer tu dah out lama tu. tapi knp celcom lagi buat trailer sdr utk ni filem ?

mungkin ni bkan filem? short movie/ advertisement je lah.. tak mungkin celcom buat filem atau movie panjang lah  Thumbs_down tu telco company bkan filem company  Disappointed

ni salah faham ....telco mmg xleh jadi filem company, ny nisaje buat promo ni filem .
sbb ak ade plan  esok 28 ni, tggu je la kalau nak tau ape tu, promosi ke diskaun tickets
Reply
Thanks given by:
#12
(08-23-2017, 09:25 PM)invisibe Wrote:
(08-23-2017, 06:44 AM)mohd Hanif Wrote: xde ape celebration pon ....ape2 skrng pon duit...
saje jalan2 tgk filem baru je la .tu hari merdeka mesti ade filem bagus offer. dah mark tu filem The Circle.
filem yg guru Emma watson , terkenal jg

smua orang nak tengok Emma Watson je HAHA, letak name emma watson kat video title tu, youtube views memang banyak  Nerd

xde la...skrg kitorg keja tu SEA game haha.
ko pon tiap2 tgk live video.
sml baru lg kitorg ponye harimau masuk final hehehe
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)