Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merdeka Celebration
#1
salam semua, macnmne ko org celebrate ni merdeka ya?
kasi idea skt2 , mane2 tmpt main ke makan2.
Reply
Thanks given by:
#2
xde ape celebration pon ....ape2 skrng pon duit...
saje jalan2 tgk filem baru je la .tu hari merdeka mesti ade filem bagus offer. dah mark tu filem The Circle.
filem yg guru Emma watson , terkenal jg
Reply
Thanks given by:
#3
(08-23-2017, 06:22 AM)M.anchalai thevy Wrote: salam semua, macnmne ko org celebrate ni merdeka ya?
kasi idea skt2 , mane2 tmpt main ke makan2.

duduk rumah tengok youtube , TV main ps4 je .. HARI CUTI lahhhhh memang nak relax
Reply
Thanks given by:
#4
(08-23-2017, 06:44 AM)mohd Hanif Wrote: xde ape celebration pon ....ape2 skrng pon duit...
saje jalan2 tgk filem baru je la .tu hari merdeka mesti ade filem bagus offer. dah mark tu filem The Circle.
filem yg guru Emma watson , terkenal jg

smua orang nak tengok Emma Watson je HAHA, letak name emma watson kat video title tu, youtube views memang banyak  Nerd
Reply
Thanks given by:
#5
(08-23-2017, 06:22 AM)M.anchalai thevy Wrote: salam semua, macnmne ko org celebrate ni merdeka ya?
kasi idea skt2 , mane2 tmpt main ke makan2.

xde celebrate pon..hehe tidor kat rmh je la .
Reply
Thanks given by:
#6
(08-23-2017, 06:44 AM)mohd Hanif Wrote: xde ape celebration pon ....ape2 skrng pon duit...
saje jalan2 tgk filem baru je la .tu hari merdeka mesti ade filem bagus offer. dah mark tu filem The Circle.
filem yg guru Emma watson , terkenal jg

agreeed you bro. xde duit xde talk
filem bosan jg , lg trailer tu dah out lama tu. tapi knp celcom lagi buat trailer sdr utk ni filem ?
Reply
Thanks given by:
#7
(08-23-2017, 09:25 PM)invisibe Wrote:
(08-23-2017, 06:44 AM)mohd Hanif Wrote: xde ape celebration pon ....ape2 skrng pon duit...
saje jalan2 tgk filem baru je la .tu hari merdeka mesti ade filem bagus offer. dah mark tu filem The Circle.
filem yg guru Emma watson , terkenal jg

smua orang nak tengok Emma Watson je HAHA, letak name emma watson kat video title tu, youtube views memang banyak  Nerd

rasa ramai org jg tuggu tu telco buat promosi, sbb tu filem kali ni telco buat presented.
hahaha telco market smk besar2 filem pon nak agt buat promosi
Reply
Thanks given by:
#8
(08-25-2017, 06:49 AM)Lam Hoe Wrote:
(08-23-2017, 06:44 AM)mohd Hanif Wrote: xde ape celebration pon ....ape2 skrng pon duit...
saje jalan2 tgk filem baru je la .tu hari merdeka mesti ade filem bagus offer. dah mark tu filem The Circle.
filem yg guru Emma watson , terkenal jg

agreeed you bro. xde duit xde talk
filem bosan jg , lg trailer tu dah out lama tu. tapi knp celcom lagi buat trailer sdr utk ni filem ?

mungkin ni bkan filem? short movie/ advertisement je lah.. tak mungkin celcom buat filem atau movie panjang lah  Thumbs_down tu telco company bkan filem company  Disappointed
Reply
Thanks given by:
#9
(08-25-2017, 06:52 AM)Lam Hoe Wrote:
(08-23-2017, 09:25 PM)invisibe Wrote:
(08-23-2017, 06:44 AM)mohd Hanif Wrote: xde ape celebration pon ....ape2 skrng pon duit...
saje jalan2 tgk filem baru je la .tu hari merdeka mesti ade filem bagus offer. dah mark tu filem The Circle.
filem yg guru Emma watson , terkenal jg

smua orang nak tengok Emma Watson je HAHA, letak name emma watson kat video title tu, youtube views memang banyak  Nerd

rasa ramai org jg tuggu tu telco buat promosi, sbb tu filem kali ni telco buat presented.
hahaha telco market smk besar2 filem pon nak agt buat promosi

alamak masih tak tau apa sebab celcom buat filem tu  Sleepy maklumat benar bleh tau masa 29Aug je.. tak bleh tunggu lah zzz
Reply
Thanks given by:
#10
(08-23-2017, 06:44 AM)mohd Hanif Wrote: xde ape celebration pon ....ape2 skrng pon duit...
saje jalan2 tgk filem baru je la .tu hari merdeka mesti ade filem bagus offer. dah mark tu filem The Circle.
filem yg guru Emma watson , terkenal jg

xsuka tgk filem kat cinema...tggu kawa2 pgi dulu kalau diorg ckp ok baru download tgk kat rumah hehe
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)