Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Megatransfer - Www.megatransfer.com
#1
"Kepada rakan-rakan yang dikasihi!

Salam daripada Pasukan MegaTransfer!

Antara perkhidmatan menarik yang ditawarkan oleh MegaTransfer kepada para peniaga adalah:
- Pertukaran mata wang;
- Pemprosesan Kad Bank;
- Pemprosesan Wire Transfer;
- Akaun Bank Vitual serta banyak lagi!

Kami memastikan simpanan wang selamat, dana boleh diakses, dan urus niaga yang cekap.

Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut di laman web rasmi kami. Semua jenis soalan adalah dialu-alukan dalam topik ini! Kami gembira untuk menjawab segala pertanyaan anda! "
Reply
Thanks given by:
#2
"Rakan-rakan yang dikasihi!

Kami berbesar hati memaklumkan kepada anda, bahawa anda mempunyai peluang yang unik untuk membuat pertukaran mata wang dengan cara yang paling menyenangkan secara terus di laman web kami!

Apa yang perlu anda lakukan adalah dengan mendaftar dilaman web kami.

Pertukaran mata wang dengan MegaTransfer adalah mudah dan efektif! "
Reply
Thanks given by:
#3
"Rakan-rakan yang dikasihi!

MegaTransfer adalah alternatif yang paling sesuai untuk perbankan. Dapatkan semua ciri-ciri yang sama seperti dalam bank, tetapi tanpa perlu pendaftaran yang rumit atau yuran tersembunyi. Anda boleh dapatkan maklumat lanjut di laman web rasmi kami.

Pakej ini ditawarkan kepada setiap ahli berdaftar laman web kami. "
Reply
Thanks given by:
#4
Pelanggan yang dihormati! Kami ingin menyampaikan berita baik kepada anda! Kami telah menukar yuran peribadi!

Semua yuran untuk pelanggan peribadi telah ditetapkan kepada 0%. Ini termasuk pindahan bank wire, deposit kad dan pemindahan wallet ke wallet bagi pemegang yang memiliki 2 wallet dan ingin membuat urus niaga yang dimiliki oleh pengguna-pengguna akaun peribadi.

Jika pengguna peribadi mahu menghantar/menerima dana ke/dari Merchant melalui wallet nya (jadi ini adalah pemindahan w2w dengan satu dompet menjadi Perniagaan), pemegang akaun perniagaan (Merchant) akan membayar yuran.
Reply
Thanks given by:
#5
"Kepada rakan-rakan yang dikasihi!

MegaTransfer adalah pemproses pembayaran dalam talian dari UK, yang diberi kuasa dan dikawal selia sepenuhnya oleh lembaga kewangan Financial Conduct Authority (FCA), yang menampung pelanggan dari seluruh dunia.

Jika anda sedang mencari pemproses pembayaran yang cepat dan cekap, MegaTransfer memberi anda peluang untuk menerima bayaran melalui kad kredit dan kad debit lantas mengembangkan rangkaian pelanggan anda, kini lebih mudah untuk menjalankan kerja-kerja anda.

Selepas mendaftar bagi Akaun Perniagaan MegaTransfer, seorang pengurus akaun yang khusus akan membimbing anda menggunakan pelbagai perkhidmatan kewangan dari kami, dari pembukaan akaun, yang mengambil masa hanya beberapa minit, sehingga pelaksanaan. Semuanya boleh dilakukan tanpa perlu meninggalkan pejabat anda. Ini termasuk:
-Deposit kad kredit 3.9% + 0.50
-Pengeluaran kad kredit 2.75% + 8.0
-Pengurus akaun anda sendiri
-Pendaftaran dalam talian yang cepat dan mudah – Butiran-butiran Log masuk diterima secara nyata, pembukaan akaun / pengesahan dalam masa 1 hari.
Reply
Thanks given by:
#6
Kepada rakan-rakan,
Tidak kira di mana anda berada. Dagangan ke seluruh dunia kini boleh dilakukan tanpa perlu bimbang. Pengeluaran, deposit, simpanan, dan penghantaran dana – tersangat mudah dengan akaun antarabangsa kami. Kami menawarkan kadar yuran yang lebih rendah, pemindahan segera, dan akses mudah. Dengan MegaTransfer, anda boleh menikmati kehidupan walaupun berada jauh dari rumah. Lakukan lebih banyak perkara dengan wang anda dan bayar kurang untuk perkhidmatan.
https://www.megatransfer.com/services-for-expats
Reply
Thanks given by:
#7
MegaTransfer mengiktiraf keperluan untuk sistem pembayaran dalam talian yang berpatutan dan sangat berfungsi. Setelah bertahun-tahun pembangunan dan penyelidikan, kami bangga menghasilkan sistem pembayaran yang mudah, cepat, selamat, dan luas tanpa tag harga mahal. MegaTransfer adalah alternatif yang berpatutan untuk perbankan dan pengganti inovatif kepada perkhidmatan pembayaran piawai. Yuran minimum, teknologi canggih, dan perkhidmatan kewangan yang komprehensif, MegaTransfer kini di sini. Cuba MegaTransfer hari ini dan ketahui lebih lanjut tentang harga yang kompetitif di sini https://www.megatransfer.com/megatransfer-fees

Daftar sekarang! Lawati kami di: http://www.megatransfer.com
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)