Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mane lebih murah ..
#11
(06-17-2016, 11:22 AM)shakeshake Wrote: Betul jugak ape yang kau cakap kan tuh, atleast jimat mase untuk aku satu klau beli online, and tak penat sgt, and promosi yang courts tawar kan pon boley taan.. hurmmm akan di pertimbang kan jugak perkare ni, hehehehee

Penjimatan tuh pon dah ade terang2 dah bagi thu setiap barangan dari courts berape harga asal dan berape harga penjimatan dari barangan tersebut, yang pasal mesin basuh ni pon jimat RM 500, ade aku tengok hari tuh Almari sudut jimat RM 600 dari harga asal, bergantung pada barangan lah, lagi pon pilihan banyak di courts en, so takde masalah..
Reply
Thanks given by:
#12
(06-17-2016, 11:25 AM)bananana Wrote: Penjimatan tuh pon dah ade terang2 dah bagi thu setiap barangan dari courts berape harga asal dan berape harga penjimatan dari barangan tersebut, yang pasal mesin basuh ni pon jimat RM 500, ade aku tengok hari tuh Almari sudut jimat RM 600 dari harga asal, bergantung pada barangan lah, lagi pon pilihan banyak di courts en, so takde masalah..

banyak jugak penjimatan and pandangan kau bagi dari semua kedai perabot ni, bnyak pengalaman ni, bace kat feedback courts banyak yang ade masalah, tp tentang masalah tuh bnyak yang salah dari diri dorng je aku tengok sbb tak ikut syarat yang di tetapkan, yang aku suka tentang court bila aku bace barangan yang dikeluarkan berkualiti.. sbb tuh dia mampu beri waranty selama 10 tahun..
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)