Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mane lebih murah ..
#1
[Image: 2rnhlb9.jpg]


Ade nampak dekat tempat lain Mesin basuh, tp bnyak yang tak berkenan dengan design, barang pon tak berape okay, ade yang dah calar balar, sbb dorng bagi display punya kat custermer Sad.. ingat nk beli kat courts je, tapi tengah pikir mne tahu ade lagi yang tempat okay, boley sharekan..
Reply
Thanks given by:
#2
banyak tempat yang okay tt, tapi ramai ckap barangan courts tahan lame, and waranti pon lame, lagipon courts ade tawaran raya ..
Reply
Thanks given by:
#3
courts ?? Cari seng heng ke ok skit
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#4
(06-13-2016, 05:41 PM)gamemaster Wrote: courts ?? Cari seng heng ke ok skit

tengah nk mencari jugak ni, ade usha2 jugak barang kat seng tuh, tapi entah la.. design and colour yang berkenan tuh ade je yang tak kene.. hehehehe.. harga lebih kurang jugak mcm courts, cuma ade mahal skit..
Reply
Thanks given by:
#5
(06-13-2016, 05:41 PM)gamemaster Wrote: courts ?? Cari seng heng ke ok skit

bnyak kedai yang okay klau ade promotion :P heheeheh.. seng promotion masih terhad lagi , ade pergi dengan wife minggu lepas, rasenya barangan nk compare dengan promotion courts ( memang senang ) xleh lawan lagi.. promotion courts aku tengok ade yang sehingga 80% .. tengok2 je aku ni, beli nya tatahu lagi, tunggu bonus gaji kot, tak masok lagi ni, Winking
Reply
Thanks given by:
#6
(06-15-2016, 09:13 AM)shakeshake Wrote:
(06-13-2016, 05:41 PM)gamemaster Wrote: courts ?? Cari seng heng ke ok skit

tengah nk mencari jugak ni, ade usha2 jugak barang kat seng tuh, tapi entah la.. design and colour yang berkenan tuh ade je yang tak kene.. hehehehe.. harga lebih kurang jugak mcm courts, cuma ade mahal skit..

rajin kan diri tt untuk servey barangan yang tt nak.. kedai barangan elektrik seperti mesin basuh tuh bnyak.. klau takde mase, just tengok je lah tempat yang ade jual online.. lebih mudah.. Winking
Reply
Thanks given by:
#7
bersepah kedai perabot, klau nk beli kat mane2 boley, klau tt nk beli kat courts jugak lebih baik beli cash, jgn berhutang.. cube lah tt try tengok kat toshiba shop, atau sharp punya shop, barangan dia ade bawah RM 1000 ringgit untuk 7KG punya mesin basuh.. nak2 time promotion ni lagi murah kot..
Reply
Thanks given by:
#8
(06-16-2016, 11:51 AM)kakikaki Wrote: bersepah kedai perabot, klau nk beli kat mane2 boley, klau tt nk beli kat courts jugak lebih baik beli cash, jgn berhutang..  cube lah tt try tengok kat toshiba shop, atau sharp punya shop, barangan dia ade bawah RM 1000 ringgit untuk 7KG punya mesin basuh.. nak2 time promotion ni lagi murah kot..

aku ade tengok barangn jename tuh dekat kedai kwsn rumah aku, name kedai tuh sinzerzone, khas barangan elektrik, tapi tak banyak pilihan, and design jenama kau bagi tuh sumenya yang fully outo RM 1 k ke atas, klau nk design mcm aku punya dlam gambar tuh cecah 2 k pon ade, promotion mcm takde promotion je, pelik2 je bila aku tengok.. aku tanya gak warnty yang dia bape bape tahun untuk setiap jename ni, kebiasaan bagi 2 tahun je untuk mesin punya motor, yang lain ade warantay lain jugak, mcm keypad ke setahun wranty. campur2 lah..
Reply
Thanks given by:
#9
(06-16-2016, 11:55 AM)shakeshake Wrote:
(06-16-2016, 11:51 AM)kakikaki Wrote: bersepah kedai perabot, klau nk beli kat mane2 boley, klau tt nk beli kat courts jugak lebih baik beli cash, jgn berhutang..  cube lah tt try tengok kat toshiba shop, atau sharp punya shop, barangan dia ade bawah RM 1000 ringgit untuk 7KG punya mesin basuh.. nak2 time promotion ni lagi murah kot..

aku ade tengok barangn jename tuh dekat kedai kwsn rumah aku, name kedai tuh sinzerzone, khas barangan elektrik, tapi tak banyak pilihan, and design jenama kau bagi tuh sumenya yang fully outo RM 1 k ke atas, klau nk design mcm aku punya dlam gambar tuh cecah 2 k pon ade, promotion mcm takde promotion je, pelik2 je bila aku tengok.. aku tanya gak warnty yang dia bape bape tahun untuk setiap jename ni, kebiasaan bagi 2 tahun je untuk mesin punya motor, yang lain ade warantay lain jugak, mcm keypad ke setahun wranty. campur2 lah..

waranty tuh penting klau nk beli barang, kite tatahu ape maslah akan jadi nnti, mcm courts memang dah bgthu waranty ade 10 tahun.. lagi satu penghantran pon percuma, tiada cas ape2, siap boley pasang dalam rumah, kelebihan courts klau kite dah beli barang , then kite tengok barang tempat lain ade lagi murah dari courts, dia boley kasi kite 3x ganda harga murah dari harga yang kite lihat tuh, tp ken ade bukti lah, sbb dorng akan check :) itu jaminan yang courts bagi, nampak tak promosi courts ( memang senang ) mcm mne :P
Reply
Thanks given by:
#10
(06-16-2016, 12:01 PM)bananana Wrote: waranty tuh penting klau nk beli barang, kite tatahu ape maslah akan jadi nnti, mcm courts memang dah bgthu waranty ade 10 tahun.. lagi satu penghantran pon percuma, tiada cas ape2, siap boley pasang dalam rumah, kelebihan courts klau kite dah beli barang , then kite tengok barang tempat lain ade lagi murah dari courts, dia boley kasi kite 3x ganda harga murah dari harga yang kite lihat tuh, tp ken ade bukti lah, sbb dorng akan check :) itu jaminan yang courts bagi, nampak tak promosi courts ( memang senang ) mcm mne :P

Betul jugak ape yang kau cakap kan tuh, atleast jimat mase untuk aku satu klau beli online, and tak penat sgt, and promosi yang courts tawar kan pon boley taan.. hurmmm akan di pertimbang kan jugak perkare ni, hehehehee
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)