Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Macam Mana Nak Baca News Forex ??
#1
Salam. nak tanya skit, camna eh nak baca news2 forex ni.. Pernah gak dengar yg news ni pun memainkan peranan besar dalam forex..

Kalau boleh kasi skali link website untuk baca news ni Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#2
(05-27-2012, 02:09 AM)gamemaster Wrote: Salam. nak tanya skit, camna eh nak baca news2 forex ni.. Pernah gak dengar yg news ni pun memainkan peranan besar dalam forex..

Kalau boleh kasi skali link website untuk baca news ni Winking

Betul tu . news memang memainkan peranan besar untuk menggerakkan market dalam pasaran forex ni .

ni link dia tuan .
forexfactory
fxstreet
Actionforex

ni selalu link yang saya tengok tuan .. harap bermanafaat..


untuk tutorial ..
Leh rujuk kat sini tuan





:)
Reply
Thanks given by: Wonderweiss
#3
Tidak ada keraguan di antara pikiran para pedagang bahwa FXB Trading mungkin menawarkan platform trading terbaik yang tersedia di pasar. Situs web ini diatur oleh Cyprus Securities and Exchange Commission. Ini juga merupakan anggota Investors Compensation Fund (ICF).
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)