Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MACA SPRAY| SPRAY LAMBAT PANCUT| PALING MUJARAB
#1
Maca spray
++TIDAK DAPAT BERTAHAN LAMA KETIKA BERHUBUNGAN KELAMIN?
++MENGHADAPI MASALAH TEWAS AWAL?
++PASANGAN SERING MENGELUH SELEPAS HUBUNGAN SEKS?
FAKTA
Mengikut anggaran Persatuan Andrologi Malaysia lebih dari 2.2 juta lelaki di Malaysia mengalami masalah lemah tenaga batin dan cepat pancut. Jumlah sebenar mungkin 3 kali ganda. Tambahan lebih menyedihkan gejala mati pucuk awal ini boleh di hadapi seawall umur 20 tahun. Tetapi masalah ini hanya diketahui oleh diri sendiri dan pasangannya sahaja. Kerana kejantanan lelaki hanya teruji ketika berasmara dengan isteri. Fikirkan kenikmatan berasmara adalah hak bersama pasangan anda.
INI ADA PENYELESAIANNYA!!!

[Image: MACA-SPRAY-LAMBAT-PANCUT1-e1422814115849.jpg]

Kami ingin memperkenalkan maca spray yang terbukti berkesan merawat sindrom cepat tewas ketika berhubungan seks. Produk no 1 dari Negara Jepun!!!


Keistimewaan maca spray
1. Membuatkan anda lebih lama beraksi di ranjang.
2. Memuaskan pasangan anda dan pastinya anda juga.
3. Diformulakan dari bahan herba melayu yang diiktiraf turun temurun.
4. Membuat anda lebih yakin berada di ranjang.
5. Lebih disayangi pasangan dan nikmat kehidupan bahagia.
6. Murah dan mudah dibawa kemana sahaja.
7. Senang digunakan, bukan pil tapi hanya spray.
PERINGATAN
MACA SPRAY adalah semburan pelambat ejaculasi untuk lelaki yang terunggul di dunia. Diformulasikan khusus untuk membantu melambatkan ejaculasi dan memperbaiki hubungan intim anda. Selain membantu mengurangkan system ejaculasi pramatang atau terlampau cepat. Digunakan secara meluas oleh pasangan yang menginginkan hubungan seks yang lebih panjang dan nikmat.

Maca spray dijual di jepun dan dilebih 20 negara lain di seluruh dunia. Kajian klinikal terkawal dan ujian perubatan menunjukkan yang maca spray bertindak pantas, selamat serta berkesan. Selama lebih dari 10 tahun, para lelaki dan wanita telah Berjaya mempertingkatkan hubungan seksual mereka dengan bantuan maca spray dan berterusan berbuat demikian.
Maca spray diluluskan oleh pihak berkuasa kesihatan terkemuka diseluruh dunia dan dilesenkan untuk dijual tanpa memerlukan prescripsi. Ianya tidak mengandungi toksik, tidak berbau dan mesra ozon. Dan boleh digunakan dengan kondom getah berjenama.
Question & answer (QA) mengenai Maca spray
1. Siapa yang sesuai menggunakan maca spray?
Disyorkan untuk lelaki yang mempunyai masalah klimaks pramatang walaupun mempunyai ***** yang sihat.
2. Bagaimana jika pemakai ingin melakukan oral seks?
Ya maca spray selamat digunakan untuk oral seks kerana ia tidak mengandungi bahan kimia atau bahan sampingan petrokimia. Ini menjadikan maca spray produk paling selamat diguna dan paling berkesan penggunaanya. Cuma perlu basuh dengan air untuk menghilangkan bau herba maca.

3. Bagaimanakah ianya berbeza dengan pil?
Maca spray di adun untuk bertindah dengan pantas terhadap kulit ***** kita. Peratusan keberkesanannya lebih tinggi berbanding penggunaan pil yang banyak membawa implikasi terhadap kesihatan anda.

4. Adakah ianya meninggalkan kesan yang tidak selesa contohnya kesan berminyak?
Tidak maca spray adalah berasaskan air (water base) dan ianya dirumus khas untuk menyerap segala nutrient ke dalam kulit ***** anda serta merta.

HASIL DARI PENGGUNAAN MACA SPRAY ADALAH ANDA AKAN DAPAT MENIKMATI HUBUNGAN SUAMI ISTERI DENGAN LEBIH BERMAKNA.
KANDUNGAN MACA MEN DELAY SPRAY
Air: Air merupakan elemen yang penting untuk menyihatkan kulit. Air berperanan memelihara kelembapan serta menyerikan kulit.
Benzalkonium Bromide: Ramuan ini bertindak sebagai bahan pengawet bagi memelihara produk ini daripada kerosakan akibat serangan kulat mahupun bakteria.
Butylene Glycol: Butylene Glycol berfungsi sebagai bahan pelarut di dalam produk ini bagi menyatukan ramuan di dalam sesuatu produk sekaligus menggalakkan fungsi setiap ramuan lain.
Glycerin: Glycerin merupakan sebatian polyol yang bersifat antikulat serta berupaya mengekalkan kelembapan kulit selain membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka pada kulit, mengurangkan kesan lebam dan memperbaiki sel kulit.
Cengkih (Clove): Cengkih yang bersifat antiseptik ini ternyata kaya dengan kalsium yang berkesan mencegah osteoporosis dan mengecutkan otot, serta magnesium yang berperanan mengurangkan kekejangan dan keletihan otot, membasmi bakteria, membekalkan tenaga fizikal dan seksual serta mengandungi Eugenol yang bersifat anti-kulat dan berupaya mengatasi masalah penyakit kulit.


CARA PENGGUNAAN
1. Sembur 3 kali atau lebih pada kepala dan batang *****
2. Basuh ***** selepas mengadakan hubungan seks

Cara Pembelian
1. Masukkan wang ke acct di bawah
CIMB 7011 8516 89
2. Selepas selesai hantarkan maklumat anda kepada kami dengan SMS ke
0126011887
Nama, Alamat, Jumlah, Tarikh, Masa, Kod Produk
Cth:
Ali Abu, 69 Jalan Jejaka
Taman Jejaka
71141 Seremban,
RM100.00,
01.01.2015, 12.00PM,
MACA
3. Simpan resit pembayaran sehingga item selamat diterima
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)