Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kondom Anti-Perogol Dicipta
#1
Kepada para perogol laknat diluar sana, mulai sekarang harap berwaspada. Untuk mengurangi jumlah angka kes rogol yang meningkat, Sonette Ehlers seorang wanita dari Afrika Selatan telah berjaya mencipta kondom wanita anti rogol.

Dimana tujuan diciptakan kondom yang unik ini adalah untuk mencegah kes rogol kerana tingginya angka kes rogol yang terjadi didunia dan khususnya yang terjadi di Afrika Selatan.

Yang paling terbaik mengenai kondom ini ialah tugasnya menyepit ***** penyerang, melukai dan membuatnya tidak berdaya.

Alat ini tidak seperti kondom-kondom lelaki namun memang sekilas berbentuk seperti kondom biasa dengan berbentuk kantung dari Latex.

Tetapi kelainan kondom ini ialah ia terdapat duri-duri logam mikroskop yang menuju ke dalam, dan dipakai oleh seorang wanita dalam vaginanya seperti tampon. Apabila seseorang wanita itu diserang dan berlaku cubaan merogol, zakarnya akan masuk kantung latex tersebut dan tertusuk duri-duri.

Duri-duri itu akan menyebabkan rasa sakit dan diharapkan dapat memberi masa untuk mangsa untuk melarikan diri.

Kondom ini akan tetap melekat pada tubuh si penyerang dan hanya dapat dicabut melalui pembedahan kecil dan apabila situasi demikian berlaku, perogol tersebut akan terpaksa dibawa ke hospital. Di hospital perogol itu akan ditangkap.

Idea yang agak kreatif bukan?. Selain itu kondom ini berfungsi sama seperti kondom wanita biasa yang boleh mencegah kehamilan dan penularan penyakit berjangkit. Kondom ini diperkenalkan di Afrika Selatan, di mana banyak kes rogol terjadi.
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#2
kena test dulu ni berkesan ke tak Winking
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)