Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kenapa takde game macam pokemon ke digimon ke dalam smartphone
#1
[Image: 207681-0_61_pokemon_pearl.jpg]

Kenapa eh smartphone canggih manggih skarang ni tak develope game macam dulu2 punya game.. Contohnya, game macam pokemon ke, digipet, digimon ke yang bule korang download kat dalam aplikasi phone android atau ios ke.. Sbb rasanya game2 macam ni lagi ramai followers dia sebab yg akan download pun dari generasi yang telah merasa game tersebut..

Dan lebih2 lagi skarang ni ada fungsi multiplayer. Bule lawan dgn real human. Bukan dgn bot.. Harap2 ada developer yang mampu buat game macam dulu. Menggamit kenangan Winking

Kalau takut copyright, cuma amik konsep dan develope game tu Winking
Do You ?
Reply
Thanks given by:
#2
menarik gak tt.. tgk game phone macam game ps plak..
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
Pokemon da buat.. Pokemon GO.. Digimon lom lg
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)