Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kenapa saya katakan ISIS ni adalah false flag dan rekaan barat
#1
Exclamation 
[Image: ISIS_TRAIL_OF_TERROR_16x9_992.jpg]

Kalau kita tengok kembali sejarah semenanjung arab yang tak henti2 perang sana sini. Lebih2 lagi puak arab pun geng dengan barat.. 

Kalau diikutkan, Semenanjung arab ni sepatutnya bule jadi negara yang sangat aman sebab dorang ada sumber ekonomi yang kukuh, saja je dia musnahkan untuk keuntungan sesebuah pihak. 

Berbalik pada ISIS atau Dawla Islamiya ni, sebab apa den kata false flag sebabnya adalah sebab yang tak masuk akal. Mungkin yang selalu follow news2 ISIS nampak hari2 ada penguasaan sempadan, pastu hari2 dapat bekalan senjata. Tetapi den musykil sangat tang part tu. Nak kata mcm tak logik sangat progress.

Macam biasa, propaganda masing2 takmo kalah tak kira la dalam news ke, pihak sebelah kata menang besar, pihak sebelah sini kata mcam tu..

Bg pendapat den sendiri, ianya mungkin ada agenda lebih besar dari itu. Den nak tuduh pun tak berani, nak buat teori pun tak berani.. Tapi peristiwa ni sendiri akan ada akibatnya..

Hanya menunggu masa mendatang..

Antara perkara yang tak logik yang den boleh bgtau. Kalau korang pikir secara inverted bule nampak benda ni dengan jelas.. Semua ada sebab. 

1. Pihak enemy bekal senjata pada enemy. Pastu IS dapat sebagai ghanimah pas perang..
2. Pihak enemy hanya guna air strike.
3. Israel sampai sekarang tiada apa2 tindakan. Rilek tgk berita. Sebab kalau diikutkan, Israel paling terkesan sebab berjiran dengan Syria. 
4. Pihak askar tempatan senang mati, lari, mcm takde pelan perang.
5. Campur tangan sekutu lama.
6. Hidden agenda.
7. Greater Israel (The Promised Land)
8. Takde movement big army masa mula2 AS invade iraq dulu.. Lagi la bole partner dgn Israel guna tank beribu2 biji tu.. IS guna jep je..

Kalau ada pro IS tu, mai debatkan.
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#2



Try cek video ni. Bibit2 permulaan ww3 da nampak.. Adakah grup ISIS ni yg bakal memusnahkan kaabah ??
[Image: banner468x60.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
[Image: 651_original.jpg]

Konflik Syria... Apakah yang sebenarnya berlaku disebalik tabir... (Intro)

Jap lagi gua akan kupaskan mengenai mastermind Israel dan apakah yang sebenarnya berlaku di Syria... Sebab banyak nak menulis ambik masa sket. Gua letak beberapa point penting disini dulu...

Soalan akan dikupas:

1. Siapakah dibelakang revolusi di Syria? Apakah benar Revolusi Syria mahu menjatuhkan Assad ataupun ada matlamat lain?...

2. Apakah sebenarnya matlamat sect2 militia seperti FSA, Nusra, SRF, IF, dan berpuluh front yang menjual agama demi merekrut golongan muslim yang ditipu hidup hidup...

3. Siapakah golongan Kawarij yang diceritakan Rasulullah SAW?...

4. ISIS ini menepati apa yang dinamakan Rasulullah SAW sebagai FITNAH HUJUNG TANDUK SYAITAN...

“Sesungguhnya Rasulullah s.a.w berdiri di pintu Hafsah lalu bersabda sambil menunjukkan ke arah timur, “Fitnah akan muncul dari sana di mana timbulnya tanduk syaitan.” Baginda mengulangi dua atau tiga kali. (Riwayat Muslim)

5. Bagaimana begitu?... Islam yang ditunjukkan oleh pengikut ISIS menyalahi sama sekali ajaran Rasulullah SAW. Bahkan semua Adab dalam peperangan dilanggar habis oleh golongan Kawarij ISIS dan sect2 militia yang lain. Islam yang menyerupai kafir bukan Islam sebenarnya...

6. Apa tindakan ISIS di Timur Tengah bertujuan memfitnah Islam sebagai agama yang zalim. Pancung musuh sesuka hati, Membunuh tawanan perang sesuka hati, Menangkap orang asing dan menyiarkan pembunuhan secara terbuka sesuka hati. Adab2 Muslim dalam perang habis dijahanamkan ISIS ini...

7. Siapakah ISIS sebenarnya?... Mengapakah mereka menjadi kuat kalau dikatakan musuh Amerika?... Sedangkan tentera Saddam Hussin berjumlah Sejuta orang askar pun boleh tumbang bagaimana pulak 20 Ribu rekrut ISIS mampu menguasai Iraq dan Syria dengan mudah?...

8. Perang di Syria ini perang mengenai apa?... Apakah untuk mewujudkan PIVOT ISRAEL RAYA?... Adakah untuk menumbangkan kerajaan Assad?... Atau konflik palsu bertujuan menguasai seluruh telaga minyak dan gas di bumi Syams?...

9. Jika bertujuan menumbangkan Assad mengapakah militia2 masing2 berbunuhan sesama sendiri dan kalut menguasai bandar2 penting?.... Contohnya Homs. Kenapakah Homs menjadi padang jarak padang tekukur. Rupanya disitulah terletak pusat pemprosesan petrol terbesar di Syria...

10. Siapakah kaum jahat Kawarij ni?...

Yusair bin Amr berkata, “Saya berkata kepada Sahal bin Hunaif, adakah anda pernah mendengar Nabi s.a.w bersabda sesuatu mengenai khawarij?” Dia berkata, “Saya mendengar Rasulullah s.a.w bersabda sambil menunjukkan tangannya ke arah Iraq,

“Akan keluar dari sana, kaum yang membaca Al-Quran tetapi hanya melepasi kerongkong sahaja. Mereka keluar dari Islam dengan pantas seperti anak panah keluar dari busurnya.” (Riwayat Al-Bukhari dan Muslim)...

11. Isis muncul dari mana?... Iraq... Dan apakah kesan terbesar ISIS kepada umat Islam?...Memburuk dan membusukan imej Islam dan Muslimin... Tidak pernah terjadi dalam sejarah pada skala besar berlaku kezaliman yang membuatkan umat kafir memusuhi Islam dengan kuat. Tidak semenjak ratusan tahun dahulu pada zaman perang salib...

12. Fitnah dari Iraq sudah banyak kali berlaku berulang ulangan semenjak kewafatan cucu Rasulullah SAW... (punca Syiah ****** ni diwujudkan oleh kafir yahudi jahat)... kisah Monggol,... Saddam... etc...

13. Salim bin Abdullah bin Umar katanya, “Wahai Ahli Iraq, alangkah pelik kamu bertanya tentang hal-hal remeh tetapi kamu berani melakukan perkara yang besar (pembunuhan Husein)! Aku telah mendengar bapaku, Abdullah bin Umar, berkata, “Aku mendengar Rasulullah s.a.w bersabda, “Sesungguhnya fitnah datang dari arah ini, sambil menggerakkan tangannya ke arah timur, di sana timbulnya tanduk syaitan sedangkan kamu nanti akan saling memukul belakang sesama kamu…” (Riwayat Muslim)

14. Ibn Umar meriwayatkan bahawa Nabi s.a.w bersabda, “Ya Allah berkatilah bagi kami Syam kami. Ya Allah berkatilah bagi kami Yaman kami.” Mereka berkata, “Wahai Rasulullah, dan juga bagi Najd kami?” Nabi s.a.w bersabda, “Ya Allah berkatilah bagi kami Syam kami. Ya Allah berkatilah kami Yaman kami.” Mereka berkata lagi, “Wahai Rasulullah, dan juga bagi Najd kami?” Aku (Ibn Umar) menyangka Baginda bersabda pada kali ketiga, “Di sana berlakunya gempa bumi dan fitnah yang banyak serta munculnya tanduk syaitan.” (Riwayat Al-Bukhari & Muslim)

15. Ibn Abbas meriwayatkan bahawa Nabi s.a.w bersabda, “Ya Allah berkatilah bagi kami Syam kami, ya Allah berkatilah bagi kami Yaman kami, diulangi berkali-kali sehingga kali ke tiga atau keempat, sahabat bertanya, “Wahai Rasulullah, dan bagi Iraq kami?” sabda Baginda, “Sesungguhnya padanya akan berlaku gempa dan fitnah yang banyak, dan padanya muncul tanduk syaitan.” (Riwayat Al-Tabarani, hadis no. 13422, dengan sanad yang bagus).

16. Klu2 pun dah lama Rasulullah SAW berikan. Gempa pun semakin kerap berlaku sampaikan ke negara yang tak pernah berlaku gempa (Malaysia)... Fitnah pun sudah menjadi kebiasaan di zaman teknologi canggih ini... Tersebar dengan mudah...

17. Kenapakah Russia bertindak memasuki Syria?... Adakah mahu membantu Assad ataupun atas niat lain?...

18. Russia ini musuh Islam atau pembantu Islam?... Jangan lupa akhir zaman golongan yang dikatakan kaum RUUM itu akan memberikan bantuan kepada umat Islam. Kristian dari dahulu memusuhi Islam kecuali satu golongan, iaitu Ortodox. Siapakah Kristian Ortodox yang terbesar didunia sekarang ini?... Kristian Ortodox tidak begitu kamceng dengan sect2 Kristian lain dan juga tidak mengemari pihak Vatican...

19. Kenapakah pihak tentera Israel panik dengan kemasukan bantuan dari Russia?...

20. Jika pejuang2 militia yang dikatakan memperjuangkan Islam sudah pasti mereka mampu mengenepikan sebarang sentimen dan jurang pemisah dan sama sama berjuang dalam satu bentuk unit MUJAHIDEEN dan menggempur terus istana Assad di Damascus...

21. Mujahideen mampu menumbangkan 1 juta tentera Soviet Union di Afghan dahulu walaupun serba serbi kekurangan kelengkapan. Macam mana jadi begitu?... Sebab mereka memang seriyus berjuang demi Islam. Bukan berjuang demi dunia. Sampaikan malaikat2 pun turun membantu mereka. Dan mereka menang tapi sifat tamak selepas perang mengakibatkan berlaku perang saudara pulak...

22. Media pro Militia memainkan sentimen kekejaman tentera Assad. Bagaimanapun militia juga bersikap kejam serupa macam tentera Assad. Rakyat tempatan yang tak bersalah juga menjadi mangsa perang...

23. Assad rileks je lepak kat Damascus... Gua tengok pengikut dia pun hidup macam biasa spt takde perang. Tak spt kawasan bandar lain. Yang gua tau sect2 militia bergaduh berbunuhan sesama sendiri dan ISIS merebut ladang2 petrol di Syria... yang ini pun gua masih tak paham kenapa terjadi...

24. Soalan penting patut ditanya umat Islam. Benar atau tidak perjuangan menegakkan Islam di Syria. Jika benar kenapakah semua kumpulan militia berbunuh bunuhan sesama sendiri. Jawapan ni sampai sekarang gua buntu menjawapnya...

Akan bersambung lagi...

http://dimitrymirovsky.livejournal.com/7...l#comments
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#4
Cek video ni


https://www.facebook.com/Vox/videos/446925385495069/
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#5
https://www.facebook.com/ismy.mdproof/vi...age_bubble
[Image: banner468x60.jpg]
Reply
Thanks given by:
#6


[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#7


[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#8
apa cer terkini dorang skang ni ?
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#9
kalau tgk skang ni, konflik syria iraq ni lebih pada dominan nak tunjuk sapa power.. Yg jd mangsa rakyat..
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#10
bertahun perang satu benda pun tak dapat
Do You ?
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)