Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kelab Anti Kpop
#1
[Image: 41814_101495513243104_6996_n.jpg]
[Image: tR3hR.jpg]
Reply
Thanks given by:
#2
geng bas skola je join ni
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
kadang2 den pelik gak peminat kpop kat Malaysia ni. Akibat terlalu taksub, ada je alasan dorang nak bela retis korea tu. Minat boleh tapi jgn terlalu taksub. Selalu je den peratikan.

Contoh la korang tgk video youtube nora danish dgn ji hyo. Rata2 yg bekap korea orang melayu tu.. Phuiiih..

Tak semuanya indah tentang korea ni kalau korang tgk history dorang.. Buat la rujukan banyak2 pasal negara dorang ni. Dan kenapa boleh dikatakan sebagai salah satu most hated county in the world Winking

Dorang yg datang Malaysia pun kagum dengan kitorang.

Last, jangan lebih2 la eh.. Support Malaysia Winking

Guest yg baca tu, kalau nak debate2 sila le register. Nak fast register pun boleh guna login fb tu. Kekeke
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#4
(11-02-2013, 05:17 AM)Wonderweiss Wrote: kadang2 den pelik gak peminat kpop kat Malaysia ni. Akibat terlalu taksub, ada je alasan dorang nak bela retis korea tu. Minat boleh tapi jgn terlalu taksub. Selalu je den peratikan.

Contoh la korang tgk video youtube nora danish dgn ji hyo. Rata2 yg bekap korea orang melayu tu.. Phuiiih..

Tak semuanya indah tentang korea ni kalau korang tgk history dorang.. Buat la rujukan banyak2 pasal negara dorang ni. Dan kenapa boleh dikatakan sebagai salah satu most hated county in the world Winking

Dorang yg datang Malaysia pun kagum dengan kitorang.

Last, jangan lebih2 la eh.. Support Malaysia Winking

Guest yg baca tu, kalau nak debate2 sila le register. Nak fast register pun boleh guna login fb tu. Kekeke

mmg byk pun jenis camni. Tgk je fb dorang.
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#5
benda ni bermusim. So faham2 je la. Usia kpop kat malaysia baru lagi kot..
Bawa bertenang...
Reply
Thanks given by:
#6
kadang2 best jugak sakat budak2 ni.. Melenting tak tentu pasal.. Wakakaka
Reply
Thanks given by:
#7
Ada yg da tak bole tegur pun byk. Berangan2 nak tukar nationality katanya. Elok la tu pi berambuih. Ingat korea nak kau. Takdo eh..
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#8



Kpop belom ada lagi kat Malaysia. Malaysia da ada dulu tari2 camni Winking
[Image: tR3hR.jpg]
Reply
Thanks given by:
#9
Sad 
Ni salah satu punca kpop menjatuhkan akhlak..

[Image: B6_gUZ7CIAAzyeF.jpg]

[Image: B6_gWPvCIAA-pbr.jpg]

[Image: B6_gWDKCUAAX-3y.jpg]
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#10
mcm awal2 bukak thread aritu.. Dorang ni mmg takde life.. Sedih yang kena generasi budak2 zaman kita ni.. Dulu2 takde la amik port sangat pasal dunia artis luar ni. Macam retis hollywood, takde plak sampai gila camni.. Pelik2.. Say no to kepop mepop
[Image: tR3hR.jpg]
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)