Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Index Blog/Web Korang Dengan Pantas
#1
Thumbs Up 
Sini nak share satu website ping yang membolehkan blog korang tu cepat untuk diindex oleh google search..

Masuk je nama blog korang dan link blog korang.. Pastu biar dia ping sendiri Winking

Wide Info Ping
[Image: banner468x60.jpg]
Reply
Thanks given by:
#2
untuk dapatkan index dari google, cuba sedaya upaya update blog anda dgn trend paling terkini, jika anda update paling awal insyaAllah mencurah2 visitor masuk web anda
Reply
Thanks given by:
#3
(07-28-2012, 12:46 AM)ApoKalypse Wrote: untuk dapatkan index dari google, cuba sedaya upaya update blog anda dgn trend paling terkini, jika anda update paling awal insyaAllah mencurah2 visitor masuk web anda

mana eh nak dapatkan trend paling terkini
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#4
kena rajin baca sorat kabar kot tak pun tgk berita apa yg berlaku kat malaysia ni
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#5
Dalam laman blogger saya setiap kemas kini pada halaman laman web saya dalam kandungan indeks Google SEGERA.
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)