Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Impressive | Meningkatkan Ghairah Dan Orgasm Isteri | Wanita
#1
[center]Impressive | Meningkatkan Ghairah Dan Orgasm Isteri | Wanita
[Image: impressivet.jpg]


IMPRESSIVE` adalah produk khusus bagi isteri yang mengalami masalah kedinginan dalam hubungan seksual. Dihasilkan sepenuhnya dari extrak semulajadi dan herba MAMPU mengembalikan dan meningkatkan keghairahan isteri.

PRODUK yang bukan Anda Perlukan, tetapi PRODUK YANG ANDA MAHUKAN!!

Dirumus secara saintifik untuk mencetuskan ORGASM isteri
Meningkatkan ORGASM isteri anda dengan lebih hebat!
Membantu isteri yang kurang keinginan dalam seksual
Meningkatkan keyakinan dalam hubungan seksual

5 titisan berkesan dalam 45 minit
Berkesan sehingga 2-3 hari
Bebas dari unsur alcohol dan drug
100% SEMULAJADI, Dijamin!

Kandungan

Aqua, Fructose dan Flavor



Perbezaan dengan produk lain:

IMPRESSIVE` adalah dijamin kualiti kandungannya dan diedarkan terus dari pengeluar. Ini menjamin tiada sebarang campuran yang merbahaya dan terlarang. IMPRESSIVE` jauh lebih baik dan berkesan berbanding dengan produk seumpamanya di pasaran. Produk ini boleh digunakan tanpa sebarang prescription. IMPRESSIVE` juga tidak mendatangkan kesan pening, khayal dan tidak sedar pada isteri.


Penggunaan

Campurkan 5 titisan IMPRESSIVE` dalam sebarang minuman. IMPRESSIVE` didatangkan tanpa bau dan rasa. Titisan IMPRESSIVE` boleh ditambah untuk kesan yang lebih cepat.

Peringatan

IMPRESSIVE` di formulakan secara khusus pada isteri yang mengalami masalah dalam hubungan seksual dan tidak boleh diminum begitu sahaja. Ianya hendaklah dicampurkan bersama minuman lain.


KEGUNAAN BAGI ISTERI SAHAJA.



INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html

Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

1. Bankin RM70.00 ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :IMPRSV
[/center]
Reply
Thanks given by:
#2
[center]Pro Extender | Alat Besar | Panjangkan | ***** | Lelaki |Offer

[Image: powerextender2.jpg]
Pro Extender adalah alat untuk membesarkan dan memanjangkan saiz ***** lelaki dengan menggunakan konsep daya tarikkan.

Pro Extender menggunakan daya tarikkan untuk membantu ***** anda memanjang dan membesar secara semulajadi. Dan ianya kekal walaupun anda berhenti menggunakan Pro Extender. Daya tarikkan akan menyebabkan sel-sel dizakar anda membahagi dan bertambah sekaligus membesarkan dan memanjangkan ***** anda.

Pro Extender Sesuai Untuk Semua Lelaki
Pro Extender mudah digunakan dan boleh dipakai pada bila-bila masa tanpa diketahui orang lain yang anda sedang memakainya. Dengan memakai seluar yang sedikit longgar, orang sekeliling anda tidak akan perasan anda sedang menggunakan Pro Extender.

Dan yang lebih menakjubkan, lebih kerap anda pakai Pro Extender, lebih cepat ***** anda besar dan panjang. Anda mampu memiliki saiz ***** idaman anda tanpa perlu berjumpa doktor mahupun melakukan pembedahan yang mahal. Saya mampu dan anda juga pasti mampu!!!

Pro Extender Terbukti:-

•menambah kepanjangan ***** anda sebanyak 24% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
•menambah kelebaran ***** anda sebanyak 19% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
•meluruskan ***** anda jika ***** anda bengkok.
•membantu anda memuaskan pasangan anda kerana ***** yang panjang mampu menyentuh makam wanita dengan lebih dalam.
•membantu anda menjimatkan ribuan ringgit pada pembedahan *****.



Konsep Pro Extender




Pro Extender menggunakan konsep daya tarikkan dalam membantu membesarkan dan memanjangkan ***** anda. Sesetengah tubuh badan manusia jika diberi daya tarikkan secara tetap akan membuatkan sel-sel dibahagian tersebut terbahagi dan bertambah sekaligus menambahkan bilangan tisu dibahagian tersebut. Jadi saiz ***** anda akan bertambah besar dan panjang. Dan ianya kekal.

KLIK DI SINI UNTUK MELIHAT VIDEO



Nama Produk: Pro Extender

Kegunaan: Memanjangkan dan membesarkan *****

Material: Plastik tahan lasak & komponen besi.


INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/


http://isterilelaki.com/blog/power-exten...**-lelaki/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html


http://hebatpower.com/blogs/category/rah...it-lelaki/

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan )


Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

1. Bankin RM179.90 ke Akaun :Maybank-155015219871
TAWARAN ISTIMEWA RM170 FREE MINYAK LINTAH TAPA BERNILAI RM40 (SELAGI STOK MASIH ADA)
POSLAJU RM 6 SEMENANJUNG
POSLAJU RM 9 SABAH SARAWAK


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 017-3468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : PREX
[/center]
Reply
Thanks given by:
#3
[center]Handsome Up V2 Rahsia Vaccum Pump Yang Upgrade Tambah Saiz Zkr

[Image: handsomeupv2.jpg]



HANDSOME UP ***** PUMP VERSION 2.0 adalah suatu alat yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz ***** yang keras, besar dan panjang. Pam ***** ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam hubungan seks.


PERHATIAN: HANSOME UP VER 2.0 ADALAH UPGRADE DARIPADA HANDSOME UP VERSI LAMA. PERBEZAAN ANTARA HANDSOME UP VERSI LAMA DAN VERSI 2.0 ADALAH JENIS PAM YANG DIGUNAKAN. TEKANAN VAKUM HANDSOME UP VER 2.0 LEBIH KUAT BERBANDING HANDSOME UP VERSI LAMA, INI DISEBABKAN OLEH HANDSOME UP VER 2.0 MENGGUNAKAN PAM TANGAN JENIS TARIKAN. KESIMPULANNYA HANDSOME UP 2.0 ADALAH LEBIH BAGUS BERBANDING HANDSOME UP VERSI LAMA.

Pam ***** Handsome Up merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam ***** ini adalah pilihan yang tepat.

Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz ***** yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum. Pam ***** Handsome Up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci.

Jadi ***** anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan Pam ***** Handsome Up secara konsisten. Untuk hasil yang lebih memuaskan, kami syorkan digunakan bersama dengan Minyak Lintah Sensaoil atau Minyak Lintah TAPA. Hanya sapukan Sensaoil atau TAPA pada ***** dan kemudian pam dengan Pam ***** Handsome Up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam ***** ini apabila ***** anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 2 minggu!

Pam ***** Handsome Up diperbuat dari material berkualiti tinggi dan tahan lasak. Tidak seperti pam ***** yang berharga murah yang mana mudah pecah dan tidak tahan lama. Pencipta Pam ***** Handsome Up juga telah memenangi anugerah “The Winner Of The Top Ten Outstanding Inventors".

Cara Penggunaan

Sapukan minyak lintah sensaoil pada keseluruhan *****. Biarkan 30 minit
supaya minyak lintah dapat meresap ke dalam ***** anda.
Pasangkan getah ke mulut balang. Sila pilih saiz getah yang sesuai dan
selesa pada ***** anda. Terdapat 3 saiz, S, M dan L.
Masukkan balang pam ke ***** anda. Lihat gambar diatas untuk maklumat
lanjut.
Pam berulang kali sehingga ***** anda menegang ke tahap maksimum.
Perhatian!!! Jangan paksa diri anda.
Tekan picu untuk mengeluarkan angin dari balang. Biarkan ***** anda
mengecut.
Setelah ***** mengecut, pam semula ***** anda. Lakukan proses 4 dan 5
berulang kali selama 30 minit.
Proses ini digalakkan diamalkan 2 kali sehari. Sekali pada waktu pagi
dan sekali lagi pada waktu malam.

Peringatan!!!

***** akan bengkak dan pedih untuk 2 minggu pertama. Teruskan selepas bengkak hilang. Ini adalah perkara biasa bagi mereka yang pertama kali menggunakan pam *****.

INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html


CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan



Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

1. Bankin RM149.00 ke Akaun (PERCUMA MINYAK LINTAH) :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak
Bankin melaui-Online atau ATM Mesin Atau Mesin Deposit Atau Terus Kekaunter
2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :HUV2
[/center]


[/CENTER][/FONT][/COLOR]
Reply
Thanks given by:
#4
[center]Promosi Khas Catuaba | Rahsia Lelaki Dengan Keupayaan Seksual Maksimum | Tambah Saiz

Catuaba khusus untuk menyelesaikan masalah seks kaum lelaki.

Kandungan : 8 paket x 1.5 gram
[Image: 68zm.jpg]


[size=3.3]Khasiat Catuaba

Membantu kaum lelaki mempunyai keupayaan *** yang kuat dengan memiliki saiz ***** yang besar dan panjang.
Menggalakkan Pembesaran yang sekali ganda pada organ *** lelaki.
Menjadikan badan lelaki lebih kuat, sihat dan bertenaga
Merawat mati pucuk(ED), ejakulasi pramatang(PE) dan difungsi sexual lelaki.
Mengimbangi tubuh hormone tubuh manusia dan menggalakka rembesan hormone lelaki (testosterone).
Menggalakkan peredaran darah serta mencegah penyakit kardiovaskular.
Merawat Hiperplasia Protatik Benigna(BPH) dan kerap membuang air kecil pada waktu malam.
Meningkatkan system imunisasi badan.
Memperbaiki masalah keletihan dan kebimbangan.
Menguatkan daya ingatan walaupun telah berusia lanjut.[/size]

[Image: 1h9p.jpg]


Kandungan

1.Catuaba
2.Saw Palmetto
3.Cordyceps
4.Pumpkin Seed Extract
5.Peasc Fruit
6.Apple Powder
7.Tribulus Terestris
8.Honey Goat
9.Fructose

[size=3.3]Cara Guna



1. Tuang secara terus di bawah lidah (telan dengan air) atau kemam selama 20 saat (telan tanpa air).
2. Orang berumur bawah 50 tahun (1 bungkus dalam 1-3 hari).
3. Orang berumur atas 50 tahun (1 bungkus dalam 1-2 hari).

Simpan di tempat dingin dan kering.
[/size]

http://hebatpower.com/blogs/

http://hebatpower.com/blog/

http://hebatpower.com/

http://hebatpower.com/blogs/promosi-khas...mbah-saiz/


CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan,Klang,Shah Alam

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang,jenis barang ,kesesuaian masa,stok dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD bila-bila masa sahaja.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang sekiranya ada temujanji cod pada hari tertentu )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]
[Image: nbyr.jpg]

1. Bankin RM119.00 ke Akaun
TAWARAN ISTIMEWA 2 KOTAK RM199
TAWARAN ISTIMEWA 3 KOTAK RM279
TAWARAN ISTIMEWA 5 KOTAK RM449
TAWARAN ISTIMEWA 10 KOTAK RM999 PERCUMA 2 KOTAK JIMAT RM240

:MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN


HARGA ASAL RM150
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak
Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : CTB
[/center]
Reply
Thanks given by:
#5
[center]Stamina Gel | Memulihkan Ejakulasi Pramatang | Lebih Seronok | Lebih Kuantiti

Stamina Gel Membantu Menyelesaikan Masalah Ejakulasi Awal. Isteri Pasti Suka Suami Tahan Lama!
[Image: uq1x.jpg]
StaminaGel™ merupakan solusi terbaik untuk anda menyelesaikan masalah ejakulasi pramatang. Dengan formulasi 100% herba semulajadi tanpa bahan kimia StaminaGel™ terbukti sebagai pilihan tepat untuk anda mendapatkan hasil menakjubkan seperti:
- stamina gel -

- Stamina Gel - TAHAN LAMA di ranjang dan memberikan anda kawalan penuh!
- Stamina Gel - MEMUASKAN isteri anda, memberikannya orgasme berulang kali!
- Stamina Gel - MEMBERIKAN anda kepuasan maksimum ketika ejakulasi!
- Stamina Gel - MENINGKATKAN keseronokan hubungan seksual anda!


..DIJAMIN BERKESAN!! - Stamina Gel -

Stamina Gel™ mengandungi adunan kombinasi herba terbaik yang digunakan untuk membantu anda tahan lebih lama dan memulihkan ejakulasi pramatang dengan berkesan. Antara kelebihan utama yang terdapat pada


Stamina Gel™ adalah:

- stamina gel - Melambatkan ejakulasi
- stamina gel - Membantu memberikan anda daya kawalan
- stamina gel - Berkesan memulihkan ejakulasi pramatang
- stamina gel - Memberikan anda kepuasan maksima ketika ejakulasi
- stamina gel - 100% selamat tanpa kesan sampingan


Produk herba semulajadi - stamina gel -

(Stamina Gel Selamat Digunakan Dan Mengandungi 100% Bahan Semulajadi)


Cara Penggunaan - Stamina Gel -

Picit sedikit stamina gel ke jari anda. Sapu secara sekata dikepala *****, takuk kepala ***** dan urat pari. Biarkan sejam sebelum bilas dengan air paip. Kemudian anda boleh bersama. Kesan stamina gel akan lebih kuat sekiranya anda biarkannya lebih lama dizakar anda.
Kami mengesyorkan anda menggunakan - Stamina Gel - selepas mandi petang. Biarkan gel tersebut meresap. Bila anda mahu bersama isteri anda pada selepas insyak baru dibilas dengan air. Kesan- Stamina Gel - mampu bertahan sehingga 9 jam. Walaupun anda tidak jadi bersama dengan isteri anda pada malam tersebut tidak mengapa kerana - Stamina Gel - tidak memberbahayakan.



AWAS! Ejakulasi Pramatang Boleh Menghancurkan Rumah Tangga Anda! - Stamina Gel -

- Stamina Gel - Rasanya tidak perlu lagi saya ceritakan kesan buruk akibat daripada masalah ejakulasi
pramatang. Mengikut fakta daripada kajian yang dilakukan oleh Kinsey Institute Report on *** tidak puas merupakan rungutan yang selalu diberikan oleh wanita. - Stamina Gel -

Wanita secara purata memerlukan diantara 8 sehingga 10 minit untuk mencapai orgasme. Tidakkah anda merasa kecewa apabila tidak sampai 5 minit anda sudah tewas di ranjang? Apa perasaan isteri anda? - Stamina Gel -

stamina-gel
Perhatian!- Stamina Gel -

Perhatian! Jika anda pengguna Stamina Gel kali pertama, sila guna dalam kuantiti yang sedikit dahulu untuk mengetahui amaun yang sesuai untuk anda. ***** setiap lelaki adalah berlainan dan masing-masing memerlukan amaun gel yang berbeza. Jika penggunaan pada hari ini tidak memberikan perbezaan, sila gandakan amaun gel untuk hari esok. Dan pastikan gel dibiarkan pada ***** sekurang-kurangnya 1 jam (lebih lama lebih baik).




APAKATA PENGUNA Stamina Gel
Encik Saiful, Johor
Kawan kenalkan Stamina Gel kepada saya tetapi ketika itu saya anggap perkara ini remeh dan dengan rasa ego saya mengatakan kepadanya tak pe lah. Tetapi apabila berfikir sejenak, tidak salah mencuba. Akhirnya, buat pertama kali isteri saya mengucapkan terima kasih kepada saya. Dia tersenyum. Selepas saat itu saya tidak pernah tewas. Hidup kami semakin bahagia.

Encik Abbas, Penang
Aku ada 2 orang isteri..faham-faham sajalah, mula nak cuba ambil Stamina Gel rasa was-was takut2 lain yang jadi. Tapi Alhamdullilah selepas mencuba Stamina Gel memang berkesan seperti yang diberitahu. Ni dah nak masuk 3 botol aku ambik Stamina Gel, barang baik mesti pakai.

Encik Shah, Kuala Lumpur
Saya sudah dapatkan Stamina Gel dan telah mencubanya. Saya amat terkejut dan sangat gembira atas keberkesanannya. Selama ini saya hanya dapat bertahan kurang 5 minit kecuali melakukan buat kali kedua. TETAPI tidak lagi selepas menggunakan Stamina Gel

INFO LANJUT DAN BARANG-BARANG LAIN SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/

http://hebatpower.com/blogs/stamina-gel-...-kuantiti/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai,Semenyih,Shah alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

HARGA ASAL RM100
[Image: 2zo1.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM60.00 ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :STAMINA GEL

[/center]
Reply
Thanks given by:
#6
[center]29 Serum For Men | Tahan Lama Berkali-kali | Ada KKM | Pasangan Anda Puas
[Image: 29serum_zpscf5c1a2d.jpg]
“PERGHHH!!!!! tak tahan bangg!!! lamanya bangg!!...ayangg..dahhh lenguhh ni.!!!cukup bangg..!!!.cukup.!!! banggg!!!

Relax..!!! anda mahu permainan yang lebih lama??niat kami hanya nak membantu bagi yang mengalami masalah pancutan awal..mengikut kajian hampir 60% isteri malaysia berpura2 puas kerana nak menjaga hati sang suami..!!!..jangan biarkan sidia memendam rasa terkapai kapai tanpa Rasa puas.
kami ada jalan penyelesaiannya..!!!

Sudah BERATUS BOTOL terjual sampai kami tak menang tangan dibuatnya..CUBA bro baru tahu..!!

➜TIADA LAGI PANCUTAN AWAL
➜TIADA LAGI RASA KURANG POWER
➜TIADA LAGI KENA PERLI DENGAN SI ISTERI
➜TIADA LAGI BERASA MALU
➜DIJAMIN 200% MENJADI

✹✹AWAS!!! SERUM INI ADA KESAN SAMPINGAN NYA!!!!✹✹


KESAN SAMPINGANNYA???
➨membuatkan si isteri hilang kawalan bagaikan malam pertama
➨membuatkan si isteri klimaks puas berkali2 bagaikan renjatan electric.
➨membuatkan si isteri merengek-rengekmanja disebabkan dayungan anda perbagai aksi yang power
➨membuatkan si isteri tersenyum tersipu2 keesokan hari disebabkan kepuasan yang minima
➨membuatkan anda mungkin keesokan harinya berjumpa doctor mohon mc kelenguhan lutut..



BAHAN2NYA DAN ADAKAH SELAMAT??

➜Buatan tempatan 100% herba
➜ada "KELULUSAN KKM" tak perlu ragu2 jika digunakan(NO KKM NOT140303135K)
➜TIADA RASA KEBAS
➜TIADA RASA PANAS
➜TIADA BERBAU BUSUK
➜MINYAK HABBATUS SAUDA
➜TEA TREE LEAF OI
➜ROSEMARY L3AF OIL
➜CATAUBA
-



MSG PENTING

TWO NINE SERUM INI BUKAN SEKADAR UNTUK TAHAN LAMA TAPI ANDA PERLU TAHU KANDUNGAN BAHAN HERBA SEMULA JADI DIDALAM SERUM INI AKAN MEMBUATKAN PASANGAN ANDA AKAN LEBIH TERANSANG BILA TERKENA TUSUKKAN PEDANG ANDA..NAK RISAU APA BROO LULUS UJIAN MAKMAL & ADA KELULUSAN KKM TAK PANAS TAK KEBAS GERENTI PUAS HATI...


HARGA RM100, PROMOSI UNTUK BULAN INI
RM70




TESTIMONI
[Image: Screenshot_2014-03-24-05-34-54-1-Medium.png]
[Image: PicsArt_1396070497785-Medium.jpg]


Manual Pengunaan 29 Serum


29SERUM berasaskan herba 100% tiada bahan kimia
Mendapat kelulusan KKM (NOT140303135K) ia selamat digunakan
Selamat untuk aktiviti oral
Untuk kegunaan luar sahaja
TEKNIK MENCAPAI KEPUASAN SEKSUAL SEHINGGA 45MINIT

Sapukan 29SERUM ke kawasan *****
Tenangkan fikiran dan kurangkan debaran
Lebihkan sentuhan dan rangsangkan pasangan anda terlebih dahulu
Kurangkan pengambilan rokok, minuman sejuk, minuman alkohol kerana salah satu faktor berlakunya pancutan awal

CARA-CARA PENGUNAANNYA


Picit sedikit 29SERUM ke jari anda.
Sapu secara sekata dikepala *****, takuk kepala ***** dan urat pari
Biarkan 1 jam ke 2 jam tidak perlu basuh kerana 29SERUM cepat meresap Kemudian anda boleh bersama
Kesan 29SERUM akan lebih kuat sekiranya anda biarkan 29SERUM lebih lama dizakar anda.

Perhatian! Jika anda pengguna 29SERUM kali pertama, sila guna dalam kuantiti yang sedikit dahulu untuk mengetahui amaun yang sesuai untuk anda.

***** setiap lelaki adalah berlainan dan masing-masing memerlukan amaun 29SERUM yang berbeza. Jika penggunaan pada hari ini tidak memberikan perbezaan, sila gandakan amaun 29SERUM untuk hari esok. Dan pastikan 29SERUM dibiarkan pada ***** sekurang-kurangnya 1 jam ke 2 jam

INFO LANJUT DAN BARANG-BARANG LAIN SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/

http://hebatpower.com/blogs/29-serum-for...anda-puas/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai,Semenyih,Shah alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Selangor, Negeri Sembilan



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

HARGA ASAL RM100
[Image: 2zo1.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM70.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT

Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call / Whatssap / Wechat : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :29 SERUM

[/center]
Reply
Thanks given by:
#7
[center]Hydromax X30 | Besarkan ***** Cepat Dan Paling Hot | Teknik Fisioterapi | Offer
[Image: t20u.jpg]
Hydromax X30 adalah alat tambah saiz ***** yang paling terbaik di dalam koleksi kami, Hydromax X30 adalah lanjutan dari versi bathmate hercules, iaitu dengan menaikan sedikit taraf dari segi tekanan sedutan dan comfort pad. Jika dibandingkan dengan pam vacum, alat regangan (extender) dan pil, Hydromax X30 menunjukkan keberkesanan paling pantas sekali. Malah perubahannya anda akan dapat lihat walaupun pertama kali anda mengunakannya..sangat menakjubkan! Ya.. jika anda sedang mencari-cari alat untuk menambah saiz ***** Hydromax X30 adalah paling terbaik setakat ini, kenyataan kami ini juga dapat dibuktikan jika anda membuat sedikit kajian dengan mencari info berkenaan hydromax x30 di forum-forum dan blog luar Negara, hampir 99% testimoni positif selepas menggunakan hydromax X30. Bathmate / Hydromax menggunakan tekanan air dan haba sebagai agen untuk mengembangkan ***** (Corpora Cavernosa) dan pengaliran darah, kajian menunjukkan penggunaan air adalah lebih baik dari menggunakan udara (pam vacum). Penggunaanya adalah selesa dan tidak menyakitkan berbanding kaedah yang lain seperti pam dan extender, dan yang penting sekali selamat digunakan. Semenjak pelancaran Bathmate Hercules di UK, Amerika Syarikat dan di Eropah ianya dapat sambutan yang sangat menggalakkan dan menjadi topic perbualan hangat di website-website, forum gym, dan majalah . Bathmate/Hyromax juga merupakan barang panas di website edagang terbesar didunia iaitu eBay dan Amazon. Tidak hairanlah Bathmate/Hydromax Dicalonkan sebagai Alat Tambah Saiz ***** no. 1 Di Dunia. Dengan munggunakan sehari 15min – 20min di bilik mandi, anda boleh lebih menjimatkan masa dengan menggunakan Bathmate Shower Strap (Dijual Berasingan HANYA RM40) bersama-sama hydromax/bathmate. Tidak perlu lagi memegang balang bathmate/hydromate dan anda boleh buat aktiviti lain di bilik mandi.[/SIZE]



PERBEZAAN BATHMATE HERCULES DAN HYDROMAX X30
[Image: 9x1t.jpg]




Perbezaan yang terdapat pada bathmate hercules dan hydromax X30 adalah kekuatan sedutan dan comfort pad. Hydromax X30 mumpunyai daya sedutan yang lebih kuat berbanding hercules dan hydropump X30 mempunyai Comfort Pad yang boleh ditanggal dan hercules comfort pad jenis kekal. Meterial Comfort Pad Hydromax X30 diperbuat daripada Silikon lembut manakala Bathmate Hercules daripada span. Di bawah menunjukkan perbezaan saiz diantara ketiga-tiga bathmate/hyromax.




Bagaimana Bathmate / Hydromax Berfungsi
1) ***** seorang lelaki dibahagikan kepada tiga saluran, iaitu dua saluran besar di atas adalah saluran erektil (Corpora Cavernosa) dan satu saluran yang lebih kecil di bahagian bawah adalah untuk memancut air mani dan membuang air kecil.


2) Apabila terangsang secara seksual, otak anda mengeluarkan hormon yang akan menghantar isyarat supaya darah mengalir ke ***** anda. Darah akan mengisi tisu erektil (Corpora Cavernosa) , pekara inilah yang membuatkan ***** anda menjadi tegang atau keras.


3) Apabila menggunakan Bathmate/Hydromax , air di sekeliling ***** mempunyai tekanan negatif akan mewujudkan daya sedutan sama rata kepada setiap bahagian *****. Ini membantu untuk menarik darah yang kaya dengan oksigen ke rongga ***** dan sekaligus mengembangkannya. Dengan penggunaan bathmate dengan betul dan konsisten, ianya akan ada lebih banyak darah di alirkan ke dalam tisu lembut dalam rongga *****. Ini membuatkan ***** untuk menjana lebih banyak sel-sel untuk mengembangkan saiz untuk memegang lebih banyak darah semasa ereksi normal. Dengan meningkatkan keupayaan tisu ini untuk mengadakan lebih banyak darah sekaligus ***** anda akan menjadi lebih besar


4) Pertama sekali ketebalan ***** anda akan meningkat, diikuti dengan panjang ***** anda.. Secara umumnya, selepas penggunaan 1-3 bulan, panjang akan mula meningkatkan setengah inci (1-2 cm) ke atas. Semakin konsisten anda menggunakan Bathmate/Hydromax, lebih tebal dan lebih panjang ***** anda akan lihat secara dramatik. Saya mengesyorkan anda menggunakan Hydromax sekurang-kurangnya 15-20 minit sehari.


5) Keputusan dapat dilihat semasa ***** sedang lembik atau tegang, manakala lelaki yang mempunyai ***** yang kecil ketika lembik akan mendapat keputusan yang paling ketara sekali. Anda akan melihat hasil dari pertama kali anda menggunakan Bathmate/Hydromax !!! . Kebiasaanya ***** akan memanjang antara 2-5cm dan ketebalan ***** sebanyak 30%-40% .


6) Teorinya sama seperti latihan angkat berat, jika anda pergi ke gym sekali-sekala anda tidak akan melihat sebarang berubahan pada otot badan anda. Jika anda pergi seminggu 3-4 kali nescaya anda akan dapat melihat oto-otot pada badan anda.


7) Bathmate ® menggunakan prinsip fisioterapi untuk menambah saiz *****, oleh itu ia adalah sangat selamat tidak seperti pil, alat-alat regangan dan pembedahan.Rekabentuk Bathmate/Hydromax direka oleh jurutera dan doctor yang mahir untuk memastikan ianya selamat dan selesa dipakai. Anda tidak perlu untuk menahan kesakitan atau ketidakselesaan sepanjang sesi seperti anda menggunakan pam ***** normal atau peralatan extender.
[Image: toxl.jpg]


Membantu mencapai ereksi dengan mantap dan padat
Membantu meningkatkan saiz ***** dalam kedua-dua lilitan dan panjang
Membantu memudahkan aliran darah yang betul di dalam ***** yang memberi manfaat kepada kesihatan *****.
Membantu mencapai perkembangan maksimum pada tisu erektil untuk pertumbuhan ***** luar biasa.
Bathmate hidro ***** pam menghasilkan vakum yang lebih berkuasa daripada vakum udara konvensional.
Menggunakan Bathmate dengan aksesori tali mandi menjadikannya mudah dan bebas tangan.
Bathmate diperbuat daripada polikarbonat menjadikannya yang berkualiti, kukuh dan produk tahan lama.
Bathmate gaiter dibuat dari bahan bermutu tinggi dan selamat yang membolehkan kulit keupayaan kedap maksimum berasaskan pelvik sambil menyediakan keselesaan.
Tiada kesan sampingan apabila digunakan mengikut garis panduan keselamatan pengeluar dan rutin yang betul serta mengelakkan sebarang kecederaan.
Cara menggunakan Hydromax X30 ok, Ini adalah cara saya guna... sebelum itu nak bagi tahu pakera wajib nak guna Bathmate/Hydromax pastikan anda cukur segala bulu pada ***** anda...cukur selincin2nya, jika tumbuh sikit...cukur lg... 1. Pertama sekali pastikan valve dalam keadaan tertutup.. Bagaimana nak tahu valve tertutup? senang sahaja... masukan air dalam hydromax anda, jika tiada sebarang air menitik maknanya valve anda dalam keadaan tertutup 2. Masukkan air suam di dalam hydromax dengan menahan air dari hot shower sehingga memenuhi ruang hydromax anda, jika tiada hot shower..guna sahaja air suam dari cerek. Boleh sahaja jika anda ingin terus guna air paip.... tp guna air suam lebih bagus untuk aliran darah dan sel-sel kulit. 3. Masukkan ***** ke dalam balang dan rapatkan gaiter pada dinding badan anda, pastikan air tidak tertumpah. Pastikan balang hydromax dan confort pad pada posisi yang betul. 4. Kemudian tarik hydromax sekuat-kuatnya dalam masa yang sama tekan juga tombol hydromax supaya air memancut keluar. Lepas tombol dahulu kemudian lepaskan balang. 5. Anda akan rasa sedutan yang agak kuat dan Hydromax akan melekat pada dinding badan anda, Pakai strap dan biarkan selama 15 minit.... dalam masa yang sama anda boleh buat kerja lain... sangat menjimatkan masa Smile


INFO LANJUT N MORE PRODUK SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

http://iklanbarangan.blogspot.com/


ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam


[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai,Shah alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

HARGA ASAL RM399
[Image: 2zo1.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM229.00 ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :HYDROPUMP30X
[/center]
Reply
Thanks given by:
#8
[center]Hydromax X30 | Besarkan ***** Cepat Dan Paling Hot | Teknik Fisioterapi | Offer
[Image: t20u.jpg]
Hydromax X30 adalah alat tambah saiz ***** yang paling terbaik di dalam koleksi kami, Hydromax X30 adalah lanjutan dari versi bathmate hercules, iaitu dengan menaikan sedikit taraf dari segi tekanan sedutan dan comfort pad. Jika dibandingkan dengan pam vacum, alat regangan (extender) dan pil, Hydromax X30 menunjukkan keberkesanan paling pantas sekali. Malah perubahannya anda akan dapat lihat walaupun pertama kali anda mengunakannya..sangat menakjubkan! Ya.. jika anda sedang mencari-cari alat untuk menambah saiz ***** Hydromax X30 adalah paling terbaik setakat ini, kenyataan kami ini juga dapat dibuktikan jika anda membuat sedikit kajian dengan mencari info berkenaan hydromax x30 di forum-forum dan blog luar Negara, hampir 99% testimoni positif selepas menggunakan hydromax X30. Bathmate / Hydromax menggunakan tekanan air dan haba sebagai agen untuk mengembangkan ***** (Corpora Cavernosa) dan pengaliran darah, kajian menunjukkan penggunaan air adalah lebih baik dari menggunakan udara (pam vacum). Penggunaanya adalah selesa dan tidak menyakitkan berbanding kaedah yang lain seperti pam dan extender, dan yang penting sekali selamat digunakan. Semenjak pelancaran Bathmate Hercules di UK, Amerika Syarikat dan di Eropah ianya dapat sambutan yang sangat menggalakkan dan menjadi topic perbualan hangat di website-website, forum gym, dan majalah . Bathmate/Hyromax juga merupakan barang panas di website edagang terbesar didunia iaitu eBay dan Amazon. Tidak hairanlah Bathmate/Hydromax Dicalonkan sebagai Alat Tambah Saiz ***** no. 1 Di Dunia. Dengan munggunakan sehari 15min – 20min di bilik mandi, anda boleh lebih menjimatkan masa dengan menggunakan Bathmate Shower Strap (Dijual Berasingan HANYA RM40) bersama-sama hydromax/bathmate. Tidak perlu lagi memegang balang bathmate/hydromate dan anda boleh buat aktiviti lain di bilik mandi.[/SIZE]



PERBEZAAN BATHMATE HERCULES DAN HYDROMAX X30
[Image: 9x1t.jpg]




Perbezaan yang terdapat pada bathmate hercules dan hydromax X30 adalah kekuatan sedutan dan comfort pad. Hydromax X30 mumpunyai daya sedutan yang lebih kuat berbanding hercules dan hydropump X30 mempunyai Comfort Pad yang boleh ditanggal dan hercules comfort pad jenis kekal. Meterial Comfort Pad Hydromax X30 diperbuat daripada Silikon lembut manakala Bathmate Hercules daripada span. Di bawah menunjukkan perbezaan saiz diantara ketiga-tiga bathmate/hyromax.




Bagaimana Bathmate / Hydromax Berfungsi
1) ***** seorang lelaki dibahagikan kepada tiga saluran, iaitu dua saluran besar di atas adalah saluran erektil (Corpora Cavernosa) dan satu saluran yang lebih kecil di bahagian bawah adalah untuk memancut air mani dan membuang air kecil.


2) Apabila terangsang secara seksual, otak anda mengeluarkan hormon yang akan menghantar isyarat supaya darah mengalir ke ***** anda. Darah akan mengisi tisu erektil (Corpora Cavernosa) , pekara inilah yang membuatkan ***** anda menjadi tegang atau keras.


3) Apabila menggunakan Bathmate/Hydromax , air di sekeliling ***** mempunyai tekanan negatif akan mewujudkan daya sedutan sama rata kepada setiap bahagian *****. Ini membantu untuk menarik darah yang kaya dengan oksigen ke rongga ***** dan sekaligus mengembangkannya. Dengan penggunaan bathmate dengan betul dan konsisten, ianya akan ada lebih banyak darah di alirkan ke dalam tisu lembut dalam rongga *****. Ini membuatkan ***** untuk menjana lebih banyak sel-sel untuk mengembangkan saiz untuk memegang lebih banyak darah semasa ereksi normal. Dengan meningkatkan keupayaan tisu ini untuk mengadakan lebih banyak darah sekaligus ***** anda akan menjadi lebih besar


4) Pertama sekali ketebalan ***** anda akan meningkat, diikuti dengan panjang ***** anda.. Secara umumnya, selepas penggunaan 1-3 bulan, panjang akan mula meningkatkan setengah inci (1-2 cm) ke atas. Semakin konsisten anda menggunakan Bathmate/Hydromax, lebih tebal dan lebih panjang ***** anda akan lihat secara dramatik. Saya mengesyorkan anda menggunakan Hydromax sekurang-kurangnya 15-20 minit sehari.


5) Keputusan dapat dilihat semasa ***** sedang lembik atau tegang, manakala lelaki yang mempunyai ***** yang kecil ketika lembik akan mendapat keputusan yang paling ketara sekali. Anda akan melihat hasil dari pertama kali anda menggunakan Bathmate/Hydromax !!! . Kebiasaanya ***** akan memanjang antara 2-5cm dan ketebalan ***** sebanyak 30%-40% .


6) Teorinya sama seperti latihan angkat berat, jika anda pergi ke gym sekali-sekala anda tidak akan melihat sebarang berubahan pada otot badan anda. Jika anda pergi seminggu 3-4 kali nescaya anda akan dapat melihat oto-otot pada badan anda.


7) Bathmate ® menggunakan prinsip fisioterapi untuk menambah saiz *****, oleh itu ia adalah sangat selamat tidak seperti pil, alat-alat regangan dan pembedahan.Rekabentuk Bathmate/Hydromax direka oleh jurutera dan doctor yang mahir untuk memastikan ianya selamat dan selesa dipakai. Anda tidak perlu untuk menahan kesakitan atau ketidakselesaan sepanjang sesi seperti anda menggunakan pam ***** normal atau peralatan extender.
[Image: toxl.jpg]


Membantu mencapai ereksi dengan mantap dan padat
Membantu meningkatkan saiz ***** dalam kedua-dua lilitan dan panjang
Membantu memudahkan aliran darah yang betul di dalam ***** yang memberi manfaat kepada kesihatan *****.
Membantu mencapai perkembangan maksimum pada tisu erektil untuk pertumbuhan ***** luar biasa.
Bathmate hidro ***** pam menghasilkan vakum yang lebih berkuasa daripada vakum udara konvensional.
Menggunakan Bathmate dengan aksesori tali mandi menjadikannya mudah dan bebas tangan.
Bathmate diperbuat daripada polikarbonat menjadikannya yang berkualiti, kukuh dan produk tahan lama.
Bathmate gaiter dibuat dari bahan bermutu tinggi dan selamat yang membolehkan kulit keupayaan kedap maksimum berasaskan pelvik sambil menyediakan keselesaan.
Tiada kesan sampingan apabila digunakan mengikut garis panduan keselamatan pengeluar dan rutin yang betul serta mengelakkan sebarang kecederaan.
Cara menggunakan Hydromax X30 ok, Ini adalah cara saya guna... sebelum itu nak bagi tahu pakera wajib nak guna Bathmate/Hydromax pastikan anda cukur segala bulu pada ***** anda...cukur selincin2nya, jika tumbuh sikit...cukur lg... 1. Pertama sekali pastikan valve dalam keadaan tertutup.. Bagaimana nak tahu valve tertutup? senang sahaja... masukan air dalam hydromax anda, jika tiada sebarang air menitik maknanya valve anda dalam keadaan tertutup 2. Masukkan air suam di dalam hydromax dengan menahan air dari hot shower sehingga memenuhi ruang hydromax anda, jika tiada hot shower..guna sahaja air suam dari cerek. Boleh sahaja jika anda ingin terus guna air paip.... tp guna air suam lebih bagus untuk aliran darah dan sel-sel kulit. 3. Masukkan ***** ke dalam balang dan rapatkan gaiter pada dinding badan anda, pastikan air tidak tertumpah. Pastikan balang hydromax dan confort pad pada posisi yang betul. 4. Kemudian tarik hydromax sekuat-kuatnya dalam masa yang sama tekan juga tombol hydromax supaya air memancut keluar. Lepas tombol dahulu kemudian lepaskan balang. 5. Anda akan rasa sedutan yang agak kuat dan Hydromax akan melekat pada dinding badan anda, Pakai strap dan biarkan selama 15 minit.... dalam masa yang sama anda boleh buat kerja lain... sangat menjimatkan masa Smile


INFO LANJUT N MORE PRODUK SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

http://lelakiseksi.blogspot.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam


[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai,Shah alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

HARGA ASAL RM399
[Image: 2zo1.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM229.00 ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :HYDROPUMP30X
[/center]
Reply
Thanks given by:
#9
[center]Top Man 3 | Memanjangkan Ereksi | Tambah Air Mani | Besarkan Zkr

TOP MAN 3 - Most Powerful Male *** Enhancer Pills
[Image: tylwYx.jpg]
Apa itu TOPMAN 3?

Ubat Kuat Untuk Lelaki - Sebiji Pil Tahan Selama 7 hari
Di Ambil 15-30 minit sebelum seks untuk kesan maksima
Selamat digunakan oleh pengidap kencing manis & sakit jantung

Kebaikan :-

1. Menambah pengeluaran hormon semulajadi
2. Memanjangkan masa ereksi
3. Melancarkan perjalanan darah
4. Menambah air mani
5. Menambah size dan panjang ***** dalam jangka masa panjang
6. Menambah kayakinan diri di ranjang
7. Menghapuskan sakit pinggang & sakit belakang
8. Menambah keharmonian dan kebahagian dalam hubungan


WARNING : JANGAN AMBIL LEBIH DARI SEBIJI KAPSUL DALAM MASA 24 JAM!!!!


Masalah-masalah yang anda mahu atasi:

-Mati Pucuk
-Ejakulasi Pramatang
-Ereksi Tak Cukup Keras/Tegang
-Lemah Nafsu Seks
-Cepat Layu/Tewas
-Sperma Cair
-***** Tak Cukup Besar
-***** Tak Cukup Panjang


Topman 3 pil sangat berkesan untuk menyelesaikan masalah-masalah di atas dan membantu anda mengatasi saat-saat sukar ketika bersama isteri tersayang.


Pill Herba yang paling kuat dan berkesan untuk Lelaki

-Lebih kuat daripada Viagra, cialis …
-***** akan menjadi lebih besar dan panjang selepas mengambil 10 pill sahaja (ambil 1 pil tiap-tiap hari).
-Selepas ejakulasi, ***** masih lagi tegang- anda masih mampu untuk meneruskan.
-Selamat, kandungan 100% herba.
-Berkesan dalam 10-15 minit dan tahan selama 168 jam.
-Boleh diambil dengan minuman keras.
-Nafsu Sek Bertambah Kuat.
-Mampu Bertahan Lama.
-Ereksi Cukup Tegang dan sebagainya.

Kandungan:
Aweto
Peru gingseng
Eurycoma Lonifolia Jack
Bompound-B-2 Epimedium Saggitatum Acetate
Desi Tribulus
Tongkat Ali
Nicotinate
L-Arginine (HCL)
Herbal plant Essences


Cara: 1 pill 15 minit sebelum melakukan seks. (Setengah pil pun berkesan)

Untuk mendapat ***** yang besar dan panjang, ambil 1 pil tiap-tiap hari.
Untuk kegunaan biasa, ambil 1 pil jika perlu sahaja.

Amaran: Jika ***** selalu tegang, minum lah air suam atau air sejuk untuk melegakan.


Harga sekotak (12 biji) RM 100.


MORE INFO KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

http://lelakiseksi.blogspot.com/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong,Bangsar,Semenyih,Shah Alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Nilai, Lekas Highway,Subang Jaya, Pandan Indah, Selayang,Bukit Kiara, Jalan Ampang,Bangi, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang,Petaling Jaya
(COD BERGANTUNG JENIS BARANG-KUANTITI-KESESUAIAN MASA-BOLEH SMS UNTUK DEAL-REKOMEN GUNA POSLAJU JIMAT KOS-JIMAT MASA)


Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: isLv9C.jpg]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: KpNWvL.jpg]

HARGA ASAL RM120
[Image: k2cKXR.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM99.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT

Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :TOP MAN 3
[/center]
Reply
Thanks given by:
#10
[center]
BDS SUPER OIL | Besar Dan Panjang Zkr |Merawat Mati Pucuk | Tahan Lama
Anda merasa rendah diri dengan saiz ***** terhadap pasangan anda?

Atau anda menghadapi masalah pancut awal?

Mampukah anda memuaskan pasangan anda hingga mencapai multi orgasme?

Bukan hanya sekali klimaks akan tetapi berkali-kali?

Apakah anda menghadapi masalah ereksi?


[Image: bdssuperoil2_zps31f97544.jpg]



Jika anda rasa salah satu soalan-soalan di atas berkaitan dengan masalah anda. Kami ada jalan penyelesaiannya.

Berita baiknya telah ramai lelaki berhasil menambah SAIZ *****, panjang, keras dan gemuk serta tahan lama ketika beraksi selepas menggunakan produk yang kami hasilkan.

Mudah sahaja, hanya dengan latihan rutin dua kali sehari selama lebih kurang 5-10 minit dengan sapu atau urut menggunakan BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA", ekstrak 100% daripada tumbuhan hijau menggunakan teknologi perubatan Homeopathy. Bayangkan anda mempunyai ukuran ***** yang anda inginkan! Besar, Panjang, Gemuk, Anjal dan Bertenaga.


Lemah tenaga batin boleh terjadi atas pelbagai sebab yang berpunca dari keadaan fizikal dan mental (psikologi). Sebab-sebab fizikal termasuk:
Penyempitan saluran darah ke ***** - sering dikaitkan dengan tekanan darah tinggi (hipertensi), kolesterol tinggi atau kencing manis
Penyakit jantung atau tiroid, aliran darah yang lemah, atau gangguan sistem saraf (seperti multiple sclerosis atau penyakit Parkinson)
Masalah tulang belakang seperti slip disk, osteoporosis atau berlaku kemalangan yang merosakkan tulang belakang atau saraf-saraf di tulang belakang
Ubat-ubatan, termasuk ubat-ubatan tekanan darah, ubat-ubatan jantung, ubat-ubatan ulser peptik, pil tidur, dan antidepresan
Nikotin, alkohol, kokain atau penyalahgunaan dadah yang lain
Masalah hormon
Pembedahan atau kecederaan seperti kerosakan saraf dari pembedahan prostat dan kecederaan saraf tunjang
[Image: bdssuperoiltestimoni_zps2c6fb82c.jpg]
Sebab-sebab psikologi lemah tenaga batin termasuk:
Masalah hubungan seperti komunikasi yang lemah dengan pasangan
Kebimbangan seperti berulang perasaan keraguan dan kegagalan
Kemurungan seperti tekanan perasaan, ketakutan, atau marah
Jangkaan seksual yang tidak realistik, yang membuat seks satu bebanan dan bukannya keperluan.

Masalah ereksi menjadi lebih biasa dengan meningkatnya usia. Walau bagaimanapun, lemah tenaga batin boleh menjejaskan lelaki pada sebarang usia. Sebab-sebab fizikal adalah lebih biasa di kalangan lelaki lebih tua. Sebab-sebab emosi adalah lebih biasa di kalangan lelaki muda. Paras hormon rendah boleh membawa kepada masalah ereksi. Mereka juga boleh mengurangkan nafsu seks lelaki.
[Image: bdssuperoil2tstimoni_zpsc8b0763d.jpg]
Tanda-tanda
Tidak mampu untuk mendapatkan ereksi atau mengekalkan ereksi yang mencukupi untuk aktiviti seksual adalah tanda yang menunjukkan mati pucuk. Masalah ini boleh muncul sendiri dalam beberapa cara seperti di bawah:


Adalah sementara atau muncul hanya sekali-sekala, masalah tidak mungkin menjadi serius, semua lelaki mengalami masalah dengan ereksi pada suatu masa dalam hidup mereka
Terjadi secara beransur-ansur dan berterusan, mungkin ada sebab fizikal; ini biasanya kes mati pucuk kronik
Terjadi tiba-tiba tetapi anda masih mempunyai ereksi di awal pagi dan dapat mempunyai ereksi sewaktu bersama, masalah itu mungkin mempunyai komponen psikologi, mungkin juga faktor fizikal.

Gejala mati pucuk berterusan mungkin termasuk:
Masalah untuk mendapatkan ereksi
Masalah mengekalkan ereksi
Keinginan seksual yang berkurangan
Kehadiran tanda-tanda yang disenaraikan di atas tidak semestinya bermakna anda mempunyai masalah mati pucuk, walau bagaimanapun gejala-gejala ini perlu diberi perhatian serius jika ianya berulang.

Ini kerana terdapat beberapa kes di mana setelah pergi ke hospital dan menjalani beberapa ujian termasuklah ujian kesuburan dan darah, menunjukkan semuanya berada pada paras normal tetapi mengalami tanda-tanda lemah tenaga batin terutamanya bila hendak bersama dengan pasangan.

Setiap masalah, pasti ada jalan penyelesaiannya. Setelah sekian lama saya bergiat dalam bidang perubatan Homeopathy ini, saya telah menerima ramai pesakit yang mengalami masalah tenaga batin ini tidak kira muda atau tua. Saya pun cuba mencari formula yang betul-betul berkesan untuk membantu pesakit-pesakit saya. Selepas beberapa kali eksperimen dilakukan dan diuji akhirnya, saya telah menemui satu formula yang sangat berkesan untuk membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin pesakit-pesakit saya.

Selepas mendapat feedback yang sangat positif daripada pesakit-pesakit saya, maka dengan ini, saya memperkenalkan satu formulasi homeopathy yang terbukti berkesan dan selamat iaitu :-

Rahsia Suami Dambaan Isteri Kini Tersebar..!!.


[Image: bdssuperoiltestimoni3_zpsd8876d0b.jpg]

AntaRa Kelebihan Yang Bakal Anda Perolehi Jika Mengamalkan Produk Kesihatan ***** "BDS SUPER OIL" Ini Ialah :

Mencegah Penyakit Kardiovaskular
Meningkatkan Sistem Imunisasi Badan Anda.
Mengatasi Masalah Mati Pucuk, Dingin Seks & Lemah Tenaga Batin.
Menjadikan Anda Lelaki Hebat Ketika 'Beraksi' , Sihat & Bertenaga, Tiada Lagi *****
SUSAH BANGUN.
Membesarkan saiz ***** anda
Memanjangkan ***** anda
Menambah ketegangan pada *****
Menjadikan ***** anda bartambah keras seperti kayu
Merawat ***** yang bermasalah
Merawat masalah tahan lama(pancutan pramatang)
Mencegah penyakit kardiovaskular
Meningkatkan sistem imunisasi badan anda.
Mengatasi masalah mati pucuk, dingin seks & lemah tenaga batin.
Membantu meningkatkan tahap kesihatan *****
Membantu merawat kembali urat ***** yang tercedera akibat dari perlakuan onani (melancap) atau kemalangan.
Membantu menambah saiz *****. ***** akan menjadi lebih besar, panjang dan keras.
Membantu menegangkan sepanjang waktu anda bersama isteri sehingga sudah.
Membantu meningkatkan prestasi seksual (tahan lama)
Menjadikan ***** lebih anjal
Membantu perjalanan darah pada *****
Kulit ***** dan di sekitar ***** menjadi lebih lembut selembut kulit bayi.
Meningkatkan nikmat hubungan seksual
Meningkatkan kepekatan air mani (kualiti sperma)
Meningkatkan kesuburan

[Image: BDSSUPEROIL_zps0959a5b1.jpg]
CARA-CARA MENGGUNAKAN BDS SUPER OIL
1. Sapu BDS Super Oil 3 kali picit di bahagian kepala,batang dan buah.
2. Waktu Pagi – BDS Super Oil disapu pada waktu pagi selepas bangun dari tidur, sapu dan biarkan BDS Super Oil 30 minit sebelum mandi.(Semasa mandi, ***** tidak perlu di cuci menggunakan sabun)
3. Waktu Malam – Sapu BDS Super Oil sebelum tidur.
4. Semasa menggunakan BDS Super Oil, elakkan dari basuh ***** menggunakan sabun.
***BDS Super Oil perlu digunakan secara konsisten setiap hari untuk mendapatkan kesan yang terbaik

Mudah sahaja, hanya dengan latihan rutin dua kali sehari selama lebih kurang 10 minit dengan sapu atau urut menggunakan BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA", ekstrak 100% daripada tumbuhan hijau menggunakan teknologi perubatan Homeopathy. Bayangkan anda mempunyai ukuran ***** yang anda inginkan! Besar, Panjang, Gemuk, Anjal dan Bertenaga.



BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA"

BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" merupakan satu ramuan khusus yang dihasilkan daripada penawar-penawar Homeopathy yang berasaskan herba-herba dan tumbuhan organik terpilih. BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" diformulasikan semata-mata untuk meningkatkan tahap seksualiti lelaki dan membaiki kesihatan ***** anda ke tahap yang maksima. Dalam masa yang sama, BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" juga membantu menambahkan saiz ***** ke tahap yang maksima yang menjadi idaman para lelaki.



Oleh kerana ianya adalah rumusan atau formulasi Homeopathy kita perlu memperuntukkan masa yg secukupnya supaya ianya bekerja dgn sendiri yg mana ianya akan meresap ke dalam ***** dan akan mencari urat-urat dan saraf-saraf yg bermasalah dan dari situlah rawatan bermula.


Bahan-bahan yang terkandung dalam BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" akan meresap ke dalam ***** melalui liang-liang roma kulit ke salur darah dan urat saraf dalam *****. Kemudian ia akan bertindakbalas dengan membetulkan salur darah yang bermasalah dan menyahkan toksid-toksid yang berada pada dinding urat *****. Dengan ini, darah akan mengalir ke bahagian ***** secara optimum dan lancar. Oleh itu, sel-sel pada ***** akan menerima nutrien yang dibawa oleh darah dengan secukupnya. Jadi sel-sel tersebut akan menjadi sihat dan berfungsi dengan baik seperti yang sepatutnya. Apabila ***** sihat, sudah tentu prestasi ***** mencapai tahap yang optimum dan mantap. Sensitiviti atau rasa geli pada kepala ***** akan berkurang kerana ia menerima darah yang cukup. Ini seterusnya akan mengatasi masalah pancutan pra-matang atau cepat pancut yang menjadi masalah kebanyakan lelaki pada masa kini.




BILAKAH KESAN BERMULA ?

Dalam 7 hari pertama, perubahan mungkin tidak begitu ketara. Pada peringkat ini, BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" perlu di sapu dan sebaik-baiknya diurut setiap hari 2 kali sehari supaya BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" dapat meresap ke dalam ***** dengan lebih optimum. Namun, akan dapati kesan peningkatan stamina dan daya seksual.



HARI 8-14

Masuk minggu kedua, anda akan dapati kekerasan ***** bertambah. Begitu juga dengan saiz diameter *****, anda akan dapati ia lebih besar, gemuk dan anjal. Pada peringkat ini, biasanya ***** akan 'bangun' atau tegak dahulu semasa anda bangun dari tidur pada waktu pagi. Kulit ***** juga akan menjadi lebih lembut, bersih dan gebu.



HARI 15-30

Apabila anda mengalami ketegangan, anda akan lihat perubahan ketara. ***** anda kelihatan tegap, kuat dan teguh. Ia biasanya sekurang-kurangya 2 minggu untuk ***** anda kelihatan kuat, tegap dan besar. Selain kepuasan pancutan mani yang berganda, air mani anda akan keluar dengan banyak dan pekat sekali.



HARI 30+

Biasanya satu botol BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" cukup untuk penggunaan selama sebulan. Selepas mendapat hasil yang memuaskan, anda tidak perlu lagi menggunakan BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA". Tetapi kita mesti ingat, ibarat seperti sebuah kereta, kita perlu servis kereta kita untuk memastikan prestasi kereta kita sentiasa mantap dan terbaik. Begitu juga dengan *****. Jadi sebagai langkah penjagaan dan "maitainance", adalah dinasihatkan untuk meneruskan penggunaan BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" ini tetapi penggunaan tidaklah sekerap seperti sebelum ini. Hanya perlu sapu atau urut 1 hingga 2 kali seminggu sahaja untuk memastikan ***** sentiasa sihat dan dalam keadaan yang baik.

Peringatan : Walaubagaimanapun, setiap perubahan yang berlaku bergantung kepada kondisi semasa pengguna BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA". Ada yang mendapat kesan cepat, dan ada yang sedikit perlahan. Teruskan penggunaan BDS SUPER OIL "BESAR" "PANJANG" "TAHAN LAMA" ini sehingga mendapat hasil yang maksimum.

INFO LANJUT N MORE PRODUK SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

http://lelakiseksi.blogspot.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/

Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[Image: COD3_zps6dd9e0c2.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Tesco Ampang,Giant Batu Caves,Melawati,Hiway Balakong,Tesco Puchong,Lrt Bangsar Angkasapuri,Semenyih,Shah Alam Berhampiran,Kota Damansara,Bukit Kiara,Tasik Permaisuri,Saujana Impian Kajang,The Mines, Kuala Pilah, Nilai Pajam , Lekas Highway,Subang Jaya, Pandan Indah, Selayang, Jalan Ampang,Bangi, Bukit Bintang, Kampung Baru,Kipmart Senawang,Bandar Sunway,(Tol Ayer Keroh Melaka Untuk Kuantiti Yang Banyak Boleh Campur2)
(COD BERGANTUNG JENIS BARANG-KUANTITI-KESESUAIAN MASA-BOLEH SMS UNTUK DEAL-REKOMEN GUNA POSLAJU JIMAT KOS-JIMAT MASA)


Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

HARGA ASAL RM150
[Image: specialoffers_zpsd2864f54.png]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM120.00 ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u/Cimb Clicks Dan Lain-lain Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call / Whatssap / Wechat : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :BDS SUPER OIL


TERIMA KASIH KEPADA ANDA SEMUA
[/center]
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)