Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hydromax X30 | Besarkan ***** Cepat Dan Paling Hot | Teknik Fisioterapi | Offer
#1
[center]Hydromax X30 | Besarkan ***** Cepat Dan Paling Hot | Teknik Fisioterapi | Offer
[Image: t20u.jpg]
Hydromax X30 adalah alat tambah saiz ***** yang paling terbaik di dalam koleksi kami, Hydromax X30 adalah lanjutan dari versi bathmate hercules, iaitu dengan menaikan sedikit taraf dari segi tekanan sedutan dan comfort pad. Jika dibandingkan dengan pam vacum, alat regangan (extender) dan pil, Hydromax X30 menunjukkan keberkesanan paling pantas sekali. Malah perubahannya anda akan dapat lihat walaupun pertama kali anda mengunakannya..sangat menakjubkan! Ya.. jika anda sedang mencari-cari alat untuk menambah saiz ***** Hydromax X30 adalah paling terbaik setakat ini, kenyataan kami ini juga dapat dibuktikan jika anda membuat sedikit kajian dengan mencari info berkenaan hydromax x30 di forum-forum dan blog luar Negara, hampir 99% testimoni positif selepas menggunakan hydromax X30. Bathmate / Hydromax menggunakan tekanan air dan haba sebagai agen untuk mengembangkan ***** (Corpora Cavernosa) dan pengaliran darah, kajian menunjukkan penggunaan air adalah lebih baik dari menggunakan udara (pam vacum). Penggunaanya adalah selesa dan tidak menyakitkan berbanding kaedah yang lain seperti pam dan extender, dan yang penting sekali selamat digunakan. Semenjak pelancaran Bathmate Hercules di UK, Amerika Syarikat dan di Eropah ianya dapat sambutan yang sangat menggalakkan dan menjadi topic perbualan hangat di website-website, forum gym, dan majalah . Bathmate/Hyromax juga merupakan barang panas di website edagang terbesar didunia iaitu eBay dan Amazon. Tidak hairanlah Bathmate/Hydromax Dicalonkan sebagai Alat Tambah Saiz ***** no. 1 Di Dunia. Dengan munggunakan sehari 15min – 20min di bilik mandi, anda boleh lebih menjimatkan masa dengan menggunakan Bathmate Shower Strap (Dijual Berasingan HANYA RM40) bersama-sama hydromax/bathmate. Tidak perlu lagi memegang balang bathmate/hydromate dan anda boleh buat aktiviti lain di bilik mandi.[/SIZE]



PERBEZAAN BATHMATE HERCULES DAN HYDROMAX X30
[Image: 9x1t.jpg]




Perbezaan yang terdapat pada bathmate hercules dan hydromax X30 adalah kekuatan sedutan dan comfort pad. Hydromax X30 mumpunyai daya sedutan yang lebih kuat berbanding hercules dan hydropump X30 mempunyai Comfort Pad yang boleh ditanggal dan hercules comfort pad jenis kekal. Meterial Comfort Pad Hydromax X30 diperbuat daripada Silikon lembut manakala Bathmate Hercules daripada span. Di bawah menunjukkan perbezaan saiz diantara ketiga-tiga bathmate/hyromax.




Bagaimana Bathmate / Hydromax Berfungsi
1) ***** seorang lelaki dibahagikan kepada tiga saluran, iaitu dua saluran besar di atas adalah saluran erektil (Corpora Cavernosa) dan satu saluran yang lebih kecil di bahagian bawah adalah untuk memancut air mani dan membuang air kecil.


2) Apabila terangsang secara seksual, otak anda mengeluarkan hormon yang akan menghantar isyarat supaya darah mengalir ke ***** anda. Darah akan mengisi tisu erektil (Corpora Cavernosa) , pekara inilah yang membuatkan ***** anda menjadi tegang atau keras.


3) Apabila menggunakan Bathmate/Hydromax , air di sekeliling ***** mempunyai tekanan negatif akan mewujudkan daya sedutan sama rata kepada setiap bahagian *****. Ini membantu untuk menarik darah yang kaya dengan oksigen ke rongga ***** dan sekaligus mengembangkannya. Dengan penggunaan bathmate dengan betul dan konsisten, ianya akan ada lebih banyak darah di alirkan ke dalam tisu lembut dalam rongga *****. Ini membuatkan ***** untuk menjana lebih banyak sel-sel untuk mengembangkan saiz untuk memegang lebih banyak darah semasa ereksi normal. Dengan meningkatkan keupayaan tisu ini untuk mengadakan lebih banyak darah sekaligus ***** anda akan menjadi lebih besar


4) Pertama sekali ketebalan ***** anda akan meningkat, diikuti dengan panjang ***** anda.. Secara umumnya, selepas penggunaan 1-3 bulan, panjang akan mula meningkatkan setengah inci (1-2 cm) ke atas. Semakin konsisten anda menggunakan Bathmate/Hydromax, lebih tebal dan lebih panjang ***** anda akan lihat secara dramatik. Saya mengesyorkan anda menggunakan Hydromax sekurang-kurangnya 15-20 minit sehari.


5) Keputusan dapat dilihat semasa ***** sedang lembik atau tegang, manakala lelaki yang mempunyai ***** yang kecil ketika lembik akan mendapat keputusan yang paling ketara sekali. Anda akan melihat hasil dari pertama kali anda menggunakan Bathmate/Hydromax !!! . Kebiasaanya ***** akan memanjang antara 2-5cm dan ketebalan ***** sebanyak 30%-40% .


6) Teorinya sama seperti latihan angkat berat, jika anda pergi ke gym sekali-sekala anda tidak akan melihat sebarang berubahan pada otot badan anda. Jika anda pergi seminggu 3-4 kali nescaya anda akan dapat melihat oto-otot pada badan anda.


7) Bathmate ® menggunakan prinsip fisioterapi untuk menambah saiz *****, oleh itu ia adalah sangat selamat tidak seperti pil, alat-alat regangan dan pembedahan.Rekabentuk Bathmate/Hydromax direka oleh jurutera dan doctor yang mahir untuk memastikan ianya selamat dan selesa dipakai. Anda tidak perlu untuk menahan kesakitan atau ketidakselesaan sepanjang sesi seperti anda menggunakan pam ***** normal atau peralatan extender.
[Image: toxl.jpg]


Membantu mencapai ereksi dengan mantap dan padat
Membantu meningkatkan saiz ***** dalam kedua-dua lilitan dan panjang
Membantu memudahkan aliran darah yang betul di dalam ***** yang memberi manfaat kepada kesihatan *****.
Membantu mencapai perkembangan maksimum pada tisu erektil untuk pertumbuhan ***** luar biasa.
Bathmate hidro ***** pam menghasilkan vakum yang lebih berkuasa daripada vakum udara konvensional.
Menggunakan Bathmate dengan aksesori tali mandi menjadikannya mudah dan bebas tangan.
Bathmate diperbuat daripada polikarbonat menjadikannya yang berkualiti, kukuh dan produk tahan lama.
Bathmate gaiter dibuat dari bahan bermutu tinggi dan selamat yang membolehkan kulit keupayaan kedap maksimum berasaskan pelvik sambil menyediakan keselesaan.
Tiada kesan sampingan apabila digunakan mengikut garis panduan keselamatan pengeluar dan rutin yang betul serta mengelakkan sebarang kecederaan.
Cara menggunakan Hydromax X30 ok, Ini adalah cara saya guna... sebelum itu nak bagi tahu pakera wajib nak guna Bathmate/Hydromax pastikan anda cukur segala bulu pada ***** anda...cukur selincin2nya, jika tumbuh sikit...cukur lg... 1. Pertama sekali pastikan valve dalam keadaan tertutup.. Bagaimana nak tahu valve tertutup? senang sahaja... masukan air dalam hydromax anda, jika tiada sebarang air menitik maknanya valve anda dalam keadaan tertutup 2. Masukkan air suam di dalam hydromax dengan menahan air dari hot shower sehingga memenuhi ruang hydromax anda, jika tiada hot shower..guna sahaja air suam dari cerek. Boleh sahaja jika anda ingin terus guna air paip.... tp guna air suam lebih bagus untuk aliran darah dan sel-sel kulit. 3. Masukkan ***** ke dalam balang dan rapatkan gaiter pada dinding badan anda, pastikan air tidak tertumpah. Pastikan balang hydromax dan confort pad pada posisi yang betul. 4. Kemudian tarik hydromax sekuat-kuatnya dalam masa yang sama tekan juga tombol hydromax supaya air memancut keluar. Lepas tombol dahulu kemudian lepaskan balang. 5. Anda akan rasa sedutan yang agak kuat dan Hydromax akan melekat pada dinding badan anda, Pakai strap dan biarkan selama 15 minit.... dalam masa yang sama anda boleh buat kerja lain... sangat menjimatkan masa Smile


INFO LANJUT N MORE PRODUK SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/


ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai,Shah alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

HARGA ASAL RM399
[Image: 2zo1.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM299.00 ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :HYDROPUMP30X
[/center]
Reply
Thanks given by:
#2
[center]Promosi Khas Catuaba | Rahsia Lelaki Dengan Keupayaan Seksual Maksimum | Tambah Saiz

Catuaba khusus untuk menyelesaikan masalah seks kaum lelaki.

Kandungan : 8 paket x 1.5 gram
[Image: 68zm.jpg]


[size=3.3]Khasiat Catuaba

Membantu kaum lelaki mempunyai keupayaan *** yang kuat dengan memiliki saiz ***** yang besar dan panjang.
Menggalakkan Pembesaran yang sekali ganda pada organ *** lelaki.
Menjadikan badan lelaki lebih kuat, sihat dan bertenaga
Merawat mati pucuk(ED), ejakulasi pramatang(PE) dan difungsi sexual lelaki.
Mengimbangi tubuh hormone tubuh manusia dan menggalakka rembesan hormone lelaki (testosterone).
Menggalakkan peredaran darah serta mencegah penyakit kardiovaskular.
Merawat Hiperplasia Protatik Benigna(BPH) dan kerap membuang air kecil pada waktu malam.
Meningkatkan system imunisasi badan.
Memperbaiki masalah keletihan dan kebimbangan.
Menguatkan daya ingatan walaupun telah berusia lanjut.[/size]

[Image: 1h9p.jpg]


Kandungan

1.Catuaba
2.Saw Palmetto
3.Cordyceps
4.Pumpkin Seed Extract
5.Peasc Fruit
6.Apple Powder
7.Tribulus Terestris
8.Honey Goat
9.Fructose

[size=3.3]Cara Guna



1. Tuang secara terus di bawah lidah (telan dengan air) atau kemam selama 20 saat (telan tanpa air).
2. Orang berumur bawah 50 tahun (1 bungkus dalam 1-3 hari).
3. Orang berumur atas 50 tahun (1 bungkus dalam 1-2 hari).

Simpan di tempat dingin dan kering.
[/size]

http://hebatpower.com/blogs/

http://hebatpower.com/blog/

http://hebatpower.com/

http://hebatpower.com/blogs/promosi-khas...mbah-saiz/


CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan,Klang,Shah Alam

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang,jenis barang ,kesesuaian masa,stok dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD bila-bila masa sahaja.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang sekiranya ada temujanji cod pada hari tertentu )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]
[Image: nbyr.jpg]

1. Bankin RM119.00 ke Akaun
TAWARAN ISTIMEWA 2 KOTAK RM199
TAWARAN ISTIMEWA 3 KOTAK RM279
TAWARAN ISTIMEWA 5 KOTAK RM449
TAWARAN ISTIMEWA 10 KOTAK RM999 PERCUMA 2 KOTAK JIMAT RM240

:MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN


HARGA ASAL RM150
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak
Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : CTB
[/center]
Reply
Thanks given by:
#3
[center]
Perangsang Nafsu Ghairah Cat Woman | Untuk Yang Dahagakan Belaian Terhebat
[Image: e4yq.jpg]
Adakah isteri anda dingin seks? Atau anda yang dingin pada suami? Bagaimana nak meransang nafsu isteri anda atau bagaimana nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri yang dingin?

Jangan risau……



Produk perangsang nafsu terbaik masa kini….Cat Women *** Drops….mengatasi masalah dingin seks..



Kesan :

Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju,badan sedikit hangat dan akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian,menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)
Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu...terus goda agar terus teransang.



Amaran :
Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
Hanya untuk pasangan yang sah.




Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.



Perhatian:
Produk ini boleh dijadikan hadiah buat rakan-rakan,saudara mara,ibu bapa sendiri jika kita tau kehidupan mereka memang menghadapi masalah dingin seks terutama yang tidur berasingan.



Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.



Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah,kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.

Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan sebotol Cat Women dalam gelas semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai di rumah isteri Adi terus mengajak Adi masuk tidur…. pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan perubahan sikap isterinya.Memang berbaloi….lepas hajat……..Cat Women memang miaaauuuu….katanya.






Germany *** drops jika dicampurkan dengan Cat woman jadikan 2 in 1 amat memberangsangkan hasilnya.
Caranya: tuangkan germany masuk ke dalam botol cat woman.jadikan satu botol

INFO LANJUT DAN BARANG-BARANG LAIN SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/

http://hebatpower.com/blogs/perangsang-n...-terhebat/

Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai,Semenyih,Shah alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

HARGA ASAL RM120
[Image: 2zo1.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM75.00 ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :CATWOMAN
[/center]
Reply
Thanks given by:
#4
[center]Rahsia Ghairah Wanita Untuk Lebih Hebat Diranjang Dan Lebih Terangsang
[Image: uk01.jpg]


Dihasilkan dari sejenis kumbang. Semasa ingin mengawan kumbang jantan mengeluarkan sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan. Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang agak tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, juga mempertingkatkan selera seks terhadap pasangan. Dengan maxima 15 titik dia akan merasa ransangan seks dan ingin melakukan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja mengikut kemahuan.

German *** Drop boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara. Terutaman bagi yang menghadapai masalah kurang berahi.

Cecair Peransang ini amat sesuai digunakan bagi pasangan suami isteri dimana isterinya lambat ghairah, tiada keinginan seks, dingin atau masalah seksual yang lain. Percayalah ia adalah ransangan yang amat berkesan sekali. Produk cecair Jerman ini yang digunakan lebih ribuan pasangan di seluruh dunia dan berpuas hati dengan keberkesanannya.

Naikkan nafsu dan keghairahan pasangan anda dalam masa hanya 10 minit!
Meningkatkan libido atau membangkitkan ghairah seks
Lebih sering berminat melakukan seks dengan anda
Waktu respon seksual, ghairah lebih pantas.
Sensasi seksual dan meningkatkan keghairahan.
Meningkatkan aliran darah ke daerah ******.
Kepuasan hubungan kelamin yang berganda
Menjadikan hubungan seks lebih menyeronokkan
germanysexdrops

KANDUNGAN

Mengandungi ekstrak bungaan, ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol (OPS) lily dan rose. air, fructose, melatonin dan canitis. Produk ini di aduan menggunakan kaedah bio technology berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid, dadah, alkohol malah tiada kesan sampingan.

KESAN PENGGUNAAN

Bebearpa minit setelah mengambil produk ini, wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual. wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.

CARA PENGGUNAAN

GERMANY *** DROPS boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman MINIMA 10 – 15 TITIK GERMANY *** DROPS boleh dicampurkan di dalam apa saja jenis minuman kecuali air alkohol dan bergas (baca arahan sebelum menggunakan) GERMANY SEK DROPS dijamin selamat. Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan. produk ini sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.

AMARAN :
1- Dilarang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 JAM
3- Hanya untuk pasangan yang sah
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html

INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html

Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

1. Bankin RM49.00 ( sebotol) ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :GSXDR
[/center]
Reply
Thanks given by:
#5
[center]Beauty Breast Pump | Membesarkan | Anjal | Gebu Dan Montok | Payudara


Beauty Breast Pump menggunakan teknologi vakum terkini untuk menegang dan meganjalkan payudara wanita.
[Image: breastpump.jpg]

Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. ?Payudara mestilah menarik?? barulah lelaki akan tewas dengan anda.

Jadi Auto Breast Pump adalah jawapan untuk menganjalkan kembali payudara yang semakin kendur disamping juga mampu memontokkan payudara.
[Image: breastbody.jpg]

Kelebihan Auto Breast Pump

* Berkuasa bateri yang boleh dicaj semula.
* Tidak perlu mengepam. Semuanya automatik.
* Kaedah memontok payudara secara semulajadi tanpa pil atau suntikkan.
* Keputusan dalam masa 2-3 minggu.
* Harga yang murah berbanding jenama lain.

Cara Guna Auto Breast Pump

1. Sapu krim payudara dahulu pada payudara. Ini untuk memastikan ianya lebih berkesan.
2. Gunakan cup yang sesuai dengan saiz payudara anda. Kami berikan 2 saiz cup kepada anda.
3. Pastikan keseluruhan payudara masuk dalam cup. Kemudian on kan pump. Anda akan terasa sedutan lembut pada payudara anda.
4. Laraskan kekuatan pump secara perlahan-lahan. Butang laras tersebut ada ditepi pemegang pump. Ada tulisn H dan L.
5. Jangan terus laras pada kekuatan maksimum. Laras ikut keselesaan anda.
6. Anda akan dapati pump akan menyedut kemudian melepas angin bila anda laras dari L ke H. Ianya seperti satu urutan pada payudara anda cuma ianya secara automatik.

Perhatian!!!

* Jangan caj pump melebihi 8 jam. Ini boleh memendekkan hayat bateri pump.
* Pastikan pump di off dahulu sebelum dicaj.
* Elakkan dari terkena air. Pump ini tidak kalis air.

INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html



Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

1. Bankin RM289.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

OFFER TODAY RM 199 SIAPA CEPAT DIA DAPAT!!! FREE KRIM PAYUDARA
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :BBP
[/center]
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)