Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hidup Sebagai Seorang Trader
#1



it's about freedom Winking
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#2
yeahhhhhhhhhhhhh....sy mesti pilihhhhhhhhhhhh
Reply
Thanks given by:
#3
hahaha kita pon sama
Reply
Thanks given by:
#4
we are traders!!!
Reply
Thanks given by:
#5
bila la agaknya nak dapat workstation mcm ni....hehe
Reply
Thanks given by:
#6
Best ke jd trader...
Reply
Thanks given by:
#7
bestnyeee..huhu..bila la nk dapat workstation cmni..
Reply
Thanks given by:
#8
Wow, so nice.....
Reply
Thanks given by:
#9
I think life as trader is hard yet exciting.It is hard because you have to learn it well and exciting because you can earn real big cash from it.

Saya rasa kehidupan sebagai seorang peniaga adalah keras tetapi exciting.It sukar kerana anda perlu belajar dengan baik dan menarik kerana anda boleh mendapat wang tunai besar sebenar daripadanya.
Reply
Thanks given by:
#10
Untuk menjadi trader forex itu memang bukan hal yang mudah dan semua butuh proses. Bagaimana pun juga kita harus berusaha untuk memahami forex trading dengan sebaik mungkin. Dan menjadi trader forex pun j uga harus selektif dalam memilih broker forex untuk trading. pastikan broker memberikan kenyamanan saat trading. Di broker Freshforex sudah tak ada requote lagi dan hal ini membuat kita pun bisa merasakan kenyamanan juga saat trading karena order akan dieksekusi dalam waktu yang singkat
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)