Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Free FB Apps Untuk Tambah Like Di Fanpage
#1
Ni nak share dengan korang. Ada satu apps ni free.. Tapi limited la.. Tak canggih macam yg ada quiz tu semua.. Apps ni dibangunkan oleh Ibrius

Tapi apps ni korang leh guna guna link yg dibagi untuk promosi fanpage korang..

User tidak akan dapat klik image atau apa yang anda isikan kat dalam tu.. Dorang kena like baru apps tu kasi klik Winking

jom cuba

https://apps.facebook.com/custom-welcome...1970761772
[Image: tR3hR.jpg]
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)