Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fitur baru, upload image dalam post
#1
Hari ni pihak admin telah memasang plugin yg dpt memudahkan korang untuk meletakkan image kat dalam thread. Simple step je, korang akan jumpa button add image to post, dan akan dibawa ke tempat upload image, secara automatik gambar korang akan diupload. Click submit, dan korang akan dapat hasilkan thread yg berkualiti dengan adanya gamabr
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#2
[Image: img_957348115.jpg]

best plugin ni bos. senang nak add gambar yg ada dalam pc Winking
Reply
Thanks given by:
#3
disable semenatara dulu. Ada bug sbb sampai kat register pun ada kotak isi gambar tu
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)