Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filem Special Chabbis (Special 26) Hindi Movie
#1
Thumbs Up 
[Image: special26-bo-big.jpg]

Semalam layan citer ni kat astro 130. Lakonan Akshay Kumar, Anupam Kher dan lain2. Kisah pasal rompakan terancangan dari kisah benar sekitar tahun 80 dulu kat India. 26 perompak menyamar sebagai CBI, CBI ni kira macam badan pencegah rasuah kalau kat Malaysia. Ingat polis dapat tangkap penjenayah, rupa2nya polis pun kena main daa sebab dalam polis pun dorang da pasang spy dorang.. 

Citer simple tapi jalan citer tu buat seronok untuk dilayan.. Awek tamil tu cun plak dalam filem tu Winking Kajal Agrawal nama dia

Kalau korang nak tgk cuba taip kat google ke apa ke.. Mesti jumpa Winking
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)