Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filem Source Code
#1
[Image: SourceCode-BD1.jpg]

Semalam ada layan citer ni kat astro. Release taun 2011. Citer dia kompleks gak kira den bule salute la pengarah dia arahkan citer ni.

Nak explain pun tak berapa reti dan apa yg den tau, hero ni mati masa dalam operasi ketenteraan. So dia mati, tapi pihak military guna minda dia ni untuk ubah masa depan.

So dia masukkan minda ni kat jasad orang lain untuk cegah pengganas yang bakal meletupkan kereta api.

Setiap kali dia gagal, dia akan dihantar semula sampai misi selamat berjaya.

Best la gak citer ni. Saya bagi 8 bintang.
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#2
citer dia pusing2 tu je ke ?
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)