Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emma Maembong Juga Bakal Bertudung Penuh Dalam Masa Terdekat
#1
[Image: gambar-Emma-Maembong-syok-sendiri-3.jpg]

Berita penghijrahan Neelofa mendapat perhatian ramai dua tiga hari ini dan nampaknya akan ada selebriti yang mengikut jejak pelakon dan pengacara popular itu untuk bertudung penuh — Emma Maembong memberikan gambaran awal niat murninya itu.

Bercakap kepada Utusan Malaysia, Emma Maembong memberitahu beliau selesa memakai tudung dan berniat untuk bertudung penuh dalam masa terdekat.

“Dalam waktu terdekat. Saya tidak menolak sudah mempunyai niat tersebut, ia akan terlaksana tidak lama lagi. Jujur saya katakan selesa bertudung, tetapi buat masa ini saya tidak mahu umum apa-apa lagi,“ kata Emma Maembong hari ini.

Akhir-akhir ini, Emma sering dilihat mengenakan tudung dalam paparan imej di laman sosial dan ia mendapat pujian hebat daripada kalangan peminatnya. Malah, khabarnya kekasih Emma yang juga artis terkenal, Zizan Razak turut menyokong hasrat Emma untuk menutup aurat selepas ini.

Namun menurut Emma Maembong lagi, beliau tidak mahu niat baiknya disalah anggap dan lebih senang sekiranya perubahannya berlaku secara semulajadi, ikhlas dari hatinya.
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)