Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celcom First Gold Supreme
#1
Baru-baru ni dengar tentang package celcom gold supreme ni. Ada 50gb data, unlimited calls kepada semua networks. Ada tak siapa tengah guna ni? Open-mouthed_smile
Reply
Thanks given by:
#2
(08-19-2017, 11:31 PM)Zaidkhairul Wrote: Baru-baru ni dengar tentang package celcom gold supreme ni. Ada 50gb data, unlimited calls kepada semua networks. Ada tak siapa tengah guna ni? Open-mouthed_smile

50gb ni bagi satu bulan ke? ada tak free bagi musik?
Reply
Thanks given by:
#3
(08-19-2017, 11:36 PM)Zashira Wrote:
(08-19-2017, 11:31 PM)Zaidkhairul Wrote: Baru-baru ni dengar tentang package celcom gold supreme ni. Ada 50gb data, unlimited calls kepada semua networks. Ada tak siapa tengah guna ni? Open-mouthed_smile

50gb ni bagi satu bulan ke? ada tak free bagi musik?

25gb bagi isnin sampai jumaat, 25gb lagi bagi sabtu dan ahad. rasanya ada free yonder musik Winking
Reply
Thanks given by:
#4
(08-19-2017, 11:36 PM)Zashira Wrote:
(08-19-2017, 11:31 PM)Zaidkhairul Wrote: Baru-baru ni dengar tentang package celcom gold supreme ni. Ada 50gb data, unlimited calls kepada semua networks. Ada tak siapa tengah guna ni? Open-mouthed_smile

50gb ni bagi satu bulan ke? ada tak free bagi musik?

Ada, dia ada banyak unlimited lagi. Ada call Telephone_receiver Telephone_receiver dan sms bagi semua network, Unlimited wechat dan whatsapp, amat berbaloi lah.
Reply
Thanks given by:
#5
Sejak saya mula guna telefon bimbit, saya sudah guna Celcom sampai sekarang. Saya sangat yakin dengan Celcom dan saya puas hati Pakej yang Celcom tawar. Walaupun saya tak dapat pilih pakaj terbaik daripada Celcom sebab harga, tapi saya masih guna Celcom sebab ada pakej yang sesuai untuk saya.
Reply
Thanks given by:
#6
Yang Internet Quota, unlimited call dan unlimited Yonder Music bukan benda yang saya beri perhatian. Yang saya amat nikmat adalah free phone dia, ada Huawei P10, iPhone 6 , Samsung , Oppo! Saya memang syok dengan benda ni...
Reply
Thanks given by:
#7
(08-19-2017, 11:31 PM)Zaidkhairul Wrote: Baru-baru ni dengar tentang package celcom gold supreme ni. Ada 50gb data, unlimited calls kepada semua networks. Ada tak siapa tengah guna ni? Open-mouthed_smile


Ttp aku rasa harga ia agak mahal. Aku hanya berpendpt'an rendah, perlu lagi byr bil utiliti yg lain, tak mampu nak byr RM128 utk dptkan celcom gold supreme ni.
Reply
Thanks given by:
#8
(08-19-2017, 11:40 PM)Zaidkhairul Wrote:
(08-19-2017, 11:36 PM)Zashira Wrote:
(08-19-2017, 11:31 PM)Zaidkhairul Wrote: Baru-baru ni dengar tentang package celcom gold supreme ni. Ada 50gb data, unlimited calls kepada semua networks. Ada tak siapa tengah guna ni? Open-mouthed_smile

50gb ni bagi satu bulan ke? ada tak free bagi musik?

25gb bagi isnin sampai jumaat, 25gb lagi bagi sabtu dan ahad. rasanya ada free yonder musik Winking
Tapi aku rasa quota internet ni tak cukup sebab nak share data dgn family. Kelajuan internet pasti akan jadi slow atau tak dpt connect kalau dah melampaui kuota internet tu. Haiz Sad
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)