Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celcom First 1+5 ok x ?
#1
Celcom First 1+5 bole sub spai 5 lines , tp x tahu sgt ada benefit apa lg , blh x sape2 kongsikan
Reply
Thanks given by:
#2
(07-04-2016, 10:00 PM)Aman999 Wrote: Celcom First 1+5 bole sub spai 5 lines , tp x tahu sgt ada benefit apa lg , blh x sape2 kongsikan

 nak tahu 1+5 ni ada x data carry forward ?
Reply
Thanks given by:
#3
berapa monthly subcription ya ? mahal x
Reply
Thanks given by:
#4
(07-04-2016, 10:09 PM)Aman999 Wrote: berapa monthly subcription ya ? mahal x

Aman i tgk kat website , xmahal pun RM 30 je
Reply
Thanks given by:
#5
package ni ada free data utk social apps lg , dia ada 2GB semuanya , xabis pakai boleh bawa bulan depan , pembaziran xde sini
Reply
Thanks given by:
#6
korang pernah dengar Celcom 1+5 tak ? saya ingin tukar plan baru.. coverage First 1+5 Plan lembab tak ?
Reply
Thanks given by:
#7
lagi Ayu nak tahu plan ini ada benefit apa apa x ? nak cari plan yang baik2 sebab ayu nak kongsi line dgn adik2 i , kena cari yang elok sikit , kan sub line ni leceh sikit klaw nak tukar semula klaw ada masalah
Reply
Thanks given by:
#8
(07-07-2016, 10:02 PM)Ayu004 Wrote: korang  pernah dengar Celcom 1+5 tak ? saya ingin tukar plan baru.. coverage First 1+5 Plan lembab tak ?

i tengah guna Celcom First Gold , baru je sub lines bagi ayah dengan mak su i , line tu lancar ok je semua , x mahal , data carry forward , semua baik
Reply
Thanks given by:
#9
(07-07-2016, 10:06 PM)Ayu004 Wrote: lagi Ayu nak tahu plan ini ada benefit apa apa x ? nak cari plan yang baik2 sebab ayu nak kongsi line dgn adik2 i , kena cari yang elok sikit , kan sub line ni leceh sikit klaw nak tukar semula klaw ada masalah

ya memang leceh klaw ada ape2 masalah tp sementara ni i guna xde masalah sangat , yala pun baru je guna sub line dia kan2, Aliff tahu plan ni dia bagi free data , 2000sms bg principal 1+5 tu 50 sms bg sms ke network lain , lepas tu line lancar lagi , boleh sub lima orang , tawaran ni bes juga
Reply
Thanks given by:
#10
Celcom 1+5 bg juga free data bg social apps , xyahlah risau bile guna whatapps atau wechat hihihi
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)