Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cara Mudah Dapat Masuk Dalam Carian Google
#1
[Image: make-google-default-search-engine-icon.png]

Skang ni zaman google moden. Dorang da tak pakai tags, meta keyword untuk blog ke site ke.

Cara mudah untuk masuk dalam search engine. Bina site dgn niche yg general. Lepas tu buat keyword by category ke apa ke yg mudah google nak index.

Pastu guna google webmaster dan submit site korang untuk di fetchkan oleh google.

Pastu buat backlink byk2. Kalau bule guna servis yg google da sediakan macam youtube ke blogspot ke Winking
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by: haziq91
#2
Saya pikir kata kunci meta tidak penting hari ini dan Google mempertimbangkan meta judul dan deskripsi yang akan digunakan sebagai potongan website Anda di pencarian Google. Buat judul yang menargetkan kebutuhan audiens Anda dan juga deskripsi menarik yang akan membahas manfaat dari website Anda.
Reply
Thanks given by:
#3
thanks tt. Kena bykkan backlink ni Winking
Reply
Thanks given by:
#4
pemilihan domain pun kena amik peranan gak.. Buat site masak2 letak plak nama domain pelik2.. Mmg tak la keyword tu nak matching dgn site Winking
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#5
yang penting juga buat artikel original..lagi satu themes atau template nak kena mesra SEO juga dan kini lebih penitng blog kena mobile friendly
Reply
Thanks given by:
#6
(06-19-2015, 05:42 PM)kuchalana Wrote: yang penting juga buat artikel original..lagi satu themes atau template nak kena mesra SEO juga dan kini lebih penitng blog kena mobile friendly

x gak, tgk banyak site berita copy paste masuk gak search engine Winking
[Image: banner468x60.jpg]
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)