Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Budak2 kecik sekarang dah pandai tengok utube.
#11
(10-28-2017, 10:49 PM)mohd aswad Wrote:
(10-27-2017, 10:16 AM)azian Wrote:
(10-27-2017, 09:26 AM)MilaAmira Wrote: sabor jela .. knpe tak subcribe ke plan yg lagi baloi?skrg ada plan super video walla , offer data lebih banyak drpd video walla.

xpyah susah pegi sbscribe walla ke..i ni user gold plus,mmg dah dpt free 100gb video walla tu..lagi baloi,nak bukak video apa pon boleh,web apa2 pon

Walla tu apa..?

walla ni tawaran percuma dri celcom ,untuk hiburan,mcm ada dua jnis video dan muzik.muzik ni platform tuk streaming lagu & video mcm nk tgok utube ke inflix ke ape2 yg partner dgn celcom punya. tapi ni kna laggan plan postpaid celcom yg terpilih dlu la bru dapat.ada 5 plan,tapi ikot kempampuan kita la yg mn sesuai.
Reply
Thanks given by:
#12
mcm syokk ja.aq ni mmg kaki lyan video,kalau dah smpai 100gb dapat mmg tak tdo la jwbnya.sbtu ni jugak kna gi tgok kt celcom.mmg plan nk tukar postpaid.kalau harga cun boek la
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)