Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Budak2 kecik sekarang dah pandai tengok utube.
#1
anak sy abis upsr asyik tgk utube ja..tgk x ape,tapi bila habis data sebelum sebulan,sy rase 1 bulan krja x ckup nk bg dia blnja Sarcastic

skrg ada kwn2 ofis rekomen sy bli palan video walla, tapi takot tak xckup jgk je. tak pandai lah bnda2 mcm ni
Reply
Thanks given by:
#2
sabor jela .. knpe tak subcribe ke plan yg lagi baloi?skrg ada plan super video walla , offer data lebih banyak drpd video walla.
Reply
Thanks given by:
#3
(10-27-2017, 09:26 AM)MilaAmira Wrote: sabor jela .. knpe tak subcribe ke plan yg lagi baloi?skrg ada plan super video walla , offer data lebih banyak drpd video walla.

xpyah susah pegi sbscribe walla ke..i ni user gold plus,mmg dah dpt free 100gb video walla tu..lagi baloi,nak bukak video apa pon boleh,web apa2 pon
Reply
Thanks given by:
#4
(10-27-2017, 09:26 AM)MilaAmira Wrote: sabor jela .. knpe tak subcribe ke plan yg lagi baloi?skrg ada plan super video walla , offer data lebih banyak drpd video walla.
bagi banyak dan mahal.kebanyakan plan yg offer benefit banyak ni harga pun msti buleh tahan. napa tak pakai wifi je kt rumah dah ank tu minat tengok youtube.lg takde msalah
Reply
Thanks given by:
#5
(10-27-2017, 12:32 PM)Faridah Wrote:
(10-27-2017, 09:26 AM)MilaAmira Wrote: sabor jela .. knpe tak subcribe ke plan yg lagi baloi?skrg ada plan super video walla , offer data lebih banyak drpd video walla.
bagi banyak dan mahal.kebanyakan plan yg offer benefit banyak ni harga pun msti buleh tahan. napa tak pakai wifi je kt rumah dah ank tu minat tengok youtube.lg takde msalah
ade org jarang stay kat rumah, so pakai wifi x baloi~~
pakai data kena pandai cari plan yg ade free data..gold plus plan tu i rase plan tu offer paling byk free video data..
Reply
Thanks given by:
#6
(10-27-2017, 12:32 PM)Faridah Wrote:
(10-27-2017, 09:26 AM)MilaAmira Wrote: sabor jela .. knpe tak subcribe ke plan yg lagi baloi?skrg ada plan super video walla , offer data lebih banyak drpd video walla.
bagi banyak dan mahal.kebanyakan plan yg offer benefit banyak ni harga pun msti buleh tahan. napa tak pakai wifi je kt rumah dah ank tu minat tengok youtube.lg takde msalah

tak lah mahal sangat. sebab yang video walla tu dia bagi secara free, tak bercampur dengan yang data bulanan tu. jadi bolehlah bagi anak guna yang video walla tu sendiri guna data bulanan tu Winking
Reply
Thanks given by:
#7
(10-27-2017, 09:13 AM)linati Wrote: anak sy abis upsr asyik tgk utube ja..tgk x ape,tapi bila habis data sebelum sebulan,sy rase 1 bulan krja x ckup nk bg dia blnja Sarcastic

skrg ada kwn2 ofis rekomen sy bli palan video walla, tapi takot tak xckup jgk je. tak pandai lah bnda2 mcm ni

kalau guna plan tak payah takut nanti kena bayar yang berlebihan, mereka dah siap sedia ada limit bulanan tu. kalau guna lebihan pun jadi slow saje
Reply
Thanks given by:
#8
(10-27-2017, 10:16 AM)azian Wrote:
(10-27-2017, 09:26 AM)MilaAmira Wrote: sabor jela .. knpe tak subcribe ke plan yg lagi baloi?skrg ada plan super video walla , offer data lebih banyak drpd video walla.

xpyah susah pegi sbscribe walla ke..i ni user gold plus,mmg dah dpt free 100gb video walla tu..lagi baloi,nak bukak video apa pon boleh,web apa2 pon

Walla tu apa..?
Reply
Thanks given by:
#9
(10-27-2017, 11:05 PM)kislen Wrote:
(10-27-2017, 12:32 PM)Faridah Wrote:
(10-27-2017, 09:26 AM)MilaAmira Wrote: sabor jela .. knpe tak subcribe ke plan yg lagi baloi?skrg ada plan super video walla , offer data lebih banyak drpd video walla.
bagi banyak dan mahal.kebanyakan plan yg offer benefit banyak ni harga pun msti buleh tahan. napa tak pakai wifi je kt rumah dah ank tu minat tengok youtube.lg takde msalah
ade org jarang stay kat rumah, so pakai wifi x baloi~~
pakai data kena pandai cari plan yg ade free data..gold plus plan tu i rase plan tu offer paling byk free video data..

gold plus punya user baru ade free video data ke?? i ni gold user Baring_teethx ade free ke??kalau cam tu i nak tukar ke plan gold plus
Reply
Thanks given by:
#10
(10-29-2017, 09:32 PM)fadin Wrote:
(10-27-2017, 11:05 PM)kislen Wrote:
(10-27-2017, 12:32 PM)Faridah Wrote:
(10-27-2017, 09:26 AM)MilaAmira Wrote: sabor jela .. knpe tak subcribe ke plan yg lagi baloi?skrg ada plan super video walla , offer data lebih banyak drpd video walla.
bagi banyak dan mahal.kebanyakan plan yg offer benefit banyak ni harga pun msti buleh tahan. napa tak pakai wifi je kt rumah dah ank tu minat tengok youtube.lg takde msalah
ade org jarang stay kat rumah, so pakai wifi x baloi~~
pakai data kena pandai cari plan yg ade free data..gold plus plan tu i rase plan tu offer paling byk free video data..

gold plus punya user baru ade free video data ke?? i ni gold user Baring_teethx ade free ke??kalau cam tu i nak tukar ke plan gold plus

gold user offer kurang sikit 30gb free video walla data tapi gold plus user offer 100gb.. bagi yg suka tgk video, blhlah tukar ke plan gold plus
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)