Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boleh ke S6 nak lawan iPhone 6?
#11
s6 edge ade dua "edge" utk notifications tu.. ni yg bezakan edge dr s6 biasa.. btul2 rs mcm nk pegang s6 edge nih! eeeeeee... konfem selesa gilew :3 ak maseh igt samsung kutuk i5 launching.. korang rs ape jd skrg? https://www.youtube.com/watch?v=kv2tt1rvZZ0 hahhaa
prebooking klau samsung ade skrg ape jd ah?
Reply
Thanks given by:
#12
tggu iphone 7 plak. Tu je fight dorang. tambah satu2
[Image: tR3hR.jpg]
Reply
Thanks given by:
#13
s6 edge ade dua "edge" utk notifications tu.. ni yg bezakan edge dr s6 biasa.. btul2 rs mcm nk pegang s6 edge nih! eeeeeee... konfem selesa gilew :3 ak maseh igt samsung kutuk i5 launching.. korang rs ape jd skrg? https://www.youtube.com/watch?v=kv2tt1rvZZ0 hahhaa
prebooking klau samsung ade skrg ape jd ah?
Reply
Thanks given by:
#14
(03-30-2015, 07:02 PM)police Wrote: s6 edge ade dua "edge" utk notifications tu.. ni yg bezakan edge dr s6 biasa.. btul2 rs mcm nk pegang s6 edge nih! eeeeeee... konfem selesa gilew :3 ak maseh igt samsung kutuk i5 launching.. korang rs ape jd skrg? https://www.youtube.com/watch?v=kv2tt1rvZZ0 hahhaa
prebooking klau samsung ade skrg ape jd ah?

errr bruh, ak rs edge fungsi yg x bgs lgsung.. note edge ak, setiap kali fon jatuh, ak da mula takut klau fon xley fungsi dah.. bahayaaaaa! AHHAHAHAHAHA video tuh.. ! prebooking konfem ade skrg, 1. apple konfem nak dendam.. 2. memang dr dulu xde, skrg konfem ade.. 
Reply
Thanks given by:
#15
edge ni bagus kalau reti guna.. memudahkn kita kot.. nant kalau bnyk interface kt main screen semak gak nampoknye.. better ltak kt edge mcm all noti latka belah kanan, widget lain letak belah kiri.. so ley jd schortcut utk kita guna dah..
btw, btol ke ada prebooking? kalau ada agak2 ramai tak brminat? bila leh register ngan telco? sbb dgr cite ada ura2 dpt preebooking.. terbaca kt blog ni.. http://http://www.soyacincau.com/2015/03...y-s6-edge/
Reply
Thanks given by:
#16
i tunggu zenfone 2.. Dgr citer zenfone 3 pun nak kuar dah. Ada thumbprint scanner lagi Winking
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#17
(04-01-2015, 03:10 AM)Wonderweiss Wrote: i tunggu zenfone 2.. Dgr citer zenfone 3 pun nak kuar dah. Ada thumbprint scanner lagi Winking

wow.. bnyi mcm power je.. apa yg best psl thumbprint scanner tu bos? apa lg kelebihan zenfone?
Reply
Thanks given by:
#18
korang tau tak metal kat s6 ni kuat? guna tech aircraft punya industry. so advance gak. takat jatuh skt tu tak perlu takut. kalau jatuh dari klcc tu, jgn cakap metal, hp tu pun tinggal habuk je. so jgn nak bg replies yg joke. ikut logic, takat dari pinggang ke lantai tu, tak payah risau lah maksud aku. Winking

tgk video ni pun mcm truja je ngan lasak dia.. http://http://www.soyacincau.com/2015/03...-survives/
Reply
Thanks given by:
#19
(04-01-2015, 10:20 AM)kakikaki Wrote:
(04-01-2015, 03:10 AM)Wonderweiss Wrote: i tunggu zenfone 2.. Dgr citer zenfone 3 pun nak kuar dah. Ada thumbprint scanner lagi Winking

wow.. bnyi mcm power je.. apa yg best psl thumbprint scanner tu bos? apa lg kelebihan zenfone?



utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#20
(04-02-2015, 04:05 AM)gamemaster Wrote:
(04-01-2015, 10:20 AM)kakikaki Wrote:
(04-01-2015, 03:10 AM)Wonderweiss Wrote: i tunggu zenfone 2.. Dgr citer zenfone 3 pun nak kuar dah. Ada thumbprint scanner lagi Winking

wow.. bnyi mcm power je.. apa yg best psl thumbprint scanner tu bos? apa lg kelebihan zenfone?




nice jugak.. ley tahan.. pakai intel atom tu.. dh mcm notebook dah.. tp dgr nya ramai komen psl asus ni.. tak tahan lama.. mula2 pakai mmg okay.. bila dh lama skit.. asyik hang.. tp tak tau la.. maybe depend to user..
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)