Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bisnes zaman skrng lebih mudah dgn phone..
#11
(03-27-2016, 03:36 PM)rizal.buzo Wrote: dari pergi blue cube yang sesak tuh, service kebiasan bukan ok pon.. takpayah bazir mase pergi sane!! better kalau nk cari phone beli kat kedai phone, celcom promote plan first gold je!! celcom mahal RM 80 sebulan, pakai je Umobile lebih baik!! murah~

Murah sngt ke plan U? klau ikot promosi plan U xde call yang unlimited ke semua talian, line pon tak stabil mcm celcom, bukan nk promote celcom tp ni hakikat berdasar pengalaman aku sendiri sbagai user celcom dan user U..
Reply
Thanks given by:
#12
(03-27-2016, 03:49 AM)shakeshake Wrote:
(03-27-2016, 03:47 AM)kakikaki Wrote:
(03-25-2016, 05:22 PM)johnweak Wrote: 25 haribulan 3 ? so harini dah ade blue cube kat sunway pyramid ke? bila waktu operasi? tahu ta? hujung minggu mesti ramai org ni, haahaaha~ takpe lah hujung minggu ni pergi lah, rini keje takde mase nk kesane lagipon penat, ade lagi dua hari kn!! Winking

hahahaa, relex la bro, blue cube bukak 3 hari, so mesti ade mase yg tak berape ramai tuh.. doa lah bnyak² ea :P

tahu tak waktu operasi blue cube jam berape jam sampai berape? takut pergi nnti dah tutup pulak -.- ...

hari ni last blue cube kat sunway, masih sempat lagi pergi, sbb blue cube bukak dari jam 10 sampai jam 10 malam!! sempat lagi nk pergi, baru pukul berape Winking
Reply
Thanks given by:
#13
Yap sekarang itu smartphone bisa melakukan banyak hal, jadi semua aktivitas pekerjaan bisa dilakukan hanya melalui genggaman tangan, beberapa peran dari telefon, kompunter, mesin fax, dll bisa tergantikan oleh smartphone dalam beberapa kurun waktu ke depan
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)