Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BBMACROSS Indicator - BBMA Based Indi
#1
Salam, den ada create satu indi ni based on BBMA punya setting. Jd kalau nak install indi ni korang kena setup BBMA kat chart korang..

So far den guna ok, cuma ada satu masalah yg den blom dapat buat lg.. Dia bg signal buy je manjang.. Cek code, sell punya takde plak.. 

Sapa2 yang terrer bab buat indi tu mai edit pastu share sama2 Winking

PHP Code:
Please register or login to view the link.. 
Register
Please register or login to view the link.. | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)