Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apa hadiah utk hari bapa?
#1
adakah semua dah bagi hadiah utk hari bapa ke?
aku lagi fikir apa yg sesuai utk bapa ku...
Reply
Thanks given by:
#2
(06-19-2017, 08:14 PM)Kuda Sito Wrote: adakah semua dah bagi hadiah utk hari bapa ke?
aku lagi fikir apa yg sesuai utk bapa ku...

aku dah hantar smartphone yg baru utk ayah ku...
FOC jerrr kalau ambil plan yg baharu ni...
pergi blue cube tanya foc smartphone tu macam mana dpt...
Reply
Thanks given by:
#3
(06-19-2017, 08:17 PM)opera000 Wrote:
(06-19-2017, 08:14 PM)Kuda Sito Wrote: adakah semua dah bagi hadiah utk hari bapa ke?
aku lagi fikir apa yg sesuai utk bapa ku...

aku dah hantar smartphone yg baru utk ayah ku...
FOC jerrr kalau ambil plan yg baharu ni...
pergi blue cube tanya foc smartphone tu macam mana dpt...
Pelan baru yang anda cakap ni pelan Gbshare itu ke? Apa smartphone anda pilih? Kerana ada banyak pilihan seperti oppo, Samsung dan iPhone... Saya tak tahu nak pilih phone apa..
Reply
Thanks given by:
#4
(06-19-2017, 08:14 PM)Kuda Sito Wrote: adakah semua dah bagi hadiah utk hari bapa ke?
aku lagi fikir apa yg sesuai utk bapa ku...

Jika ayah anda org yg suka teknologi yg canggih, anda boleh bagi dia smartphone yang baru... Jika bukan, boleh bagi dia branded jam tangan?
Reply
Thanks given by:
#5
aku dah hantar smartphone yg baru utk ayah ku...
FOC jerrr kalau ambil plan yg baharu ni...
pergi blue cube tanya foc smartphone tu macam mana dpt...
Pelan baru yang anda cakap ni pelan Gbshare itu ke? Apa smartphone anda pilih? Kerana ada banyak pilihan seperti oppo, Samsung dan iPhone... Saya tak tahu nak pilih phone apa..

semua phone yg lama jerrr... aku nak iphone 7s pun x ada list pulak...
susah nak ambil pelan ni la... lebih baik free contract jerr...
Reply
Thanks given by:
#6
(06-20-2017, 06:31 PM)ferqinferdaus Wrote:
(06-19-2017, 08:14 PM)Kuda Sito Wrote: adakah semua dah bagi hadiah utk hari bapa ke?
aku lagi fikir apa yg sesuai utk bapa ku...

Jika ayah anda org yg suka teknologi yg canggih, anda boleh bagi dia smartphone yang baru... Jika bukan, boleh bagi dia branded jam tangan?

canggih pun tu phone yg lama model dah... pelan tu baik tapi phone biasa2 jerrr...
aku nak cuba tapi takut nanti ada contract lepas tu x blh nak tukar lagi...
Reply
Thanks given by:
#7
beli bapak ko iphone..huhu! bulan2 ko bayar bil dia..senang la dia nk wssap ko tya khbar!
tu pon klu komitment ko xbyk okey kut.
Reply
Thanks given by:
#8
(06-21-2017, 10:02 PM)NinePokok Wrote: aku dah hantar smartphone yg baru utk ayah ku...
FOC jerrr kalau ambil plan yg baharu ni...
pergi blue cube tanya foc smartphone tu macam mana dpt...
Pelan baru yang anda cakap ni pelan Gbshare itu ke? Apa smartphone anda pilih? Kerana ada banyak pilihan seperti oppo, Samsung dan iPhone... Saya tak tahu nak pilih phone apa..

semua phone yg lama jerrr... aku nak iphone 7s pun x ada list pulak...
susah nak ambil pelan ni la... lebih baik free contract jerr...

Ya walaupun tak ada IPhone 7s, tapi dia ada offer IPhone 7 dalam list dia. Hanya bayar RM1000 lebih saja, awak boleh dapat satu IPhone 7!
Reply
Thanks given by:
#9
(06-21-2017, 10:03 PM)NinePokok Wrote:
(06-20-2017, 06:31 PM)ferqinferdaus Wrote:
(06-19-2017, 08:14 PM)Kuda Sito Wrote: adakah semua dah bagi hadiah utk hari bapa ke?
aku lagi fikir apa yg sesuai utk bapa ku...

Jika ayah anda org yg suka teknologi yg canggih, anda boleh bagi dia smartphone yang baru... Jika bukan, boleh bagi dia branded jam tangan?

canggih pun tu phone yg lama model dah... pelan tu baik tapi phone biasa2 jerrr...
aku nak cuba tapi takut nanti ada contract lepas tu x blh nak tukar lagi...

Ehhh tak ada macam ni... Setakat saya tahu, dia juga ada offer S8 utk pakej bundle dia. Dan pelan dia sajaha juga amat berbaloi kan~
Reply
Thanks given by:
#10
(06-22-2017, 03:09 PM)pico Wrote: beli bapak ko iphone..huhu! bulan2 ko bayar bil dia..senang la dia nk wssap ko tya khbar!
tu pon klu komitment ko xbyk okey kut.

bestnya blh wsaap tiap2 hari...
ambil package dah blh pilih phone yg percuma buat hadiah bagi ayah...
mestilah dia suka dan happy...
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)