Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apa Prepaid yg Paling BEST
#1
Open-mouthed_smile Open-mouthed_smile nak tanye...skr ni prepaid2 plan mane satu yg paling murah.
baru beli nombor kedua ni, na buat prepaid. Umobil, XPax, Hotlin
Reply
Thanks given by:
#2
Tongue 
(10-18-2016, 10:01 PM)M.anchalai thevy Wrote: Open-mouthed_smile Open-mouthed_smile nak tanye...skr ni prepaid2 plan mane satu yg paling murah.
baru beli nombor kedua ni, na buat prepaid. Umobil, XPax, Hotlin

org kaya betol, sampai pakai 2 nombor...... Frustrated
nombor 1 you pakai adalah prepaid ke atau postpaid?
i tgk prepaid sebenarnya jimat banyak, x de GST charge dgn services charge.
boleh tukar internet plan sesuka hati je jika rasa x cukup atau terlalu banyak data...
Reply
Thanks given by:
#3
oh ya, yg telco you sebut tadi, you kena survey tempat kerja/rumah you, mana satu telco punya coverage ada kat sana.
jika x, kantoi lah,ada phone, ada sim, ada plan, tapi x de signal, hahahahaha
Reply
Thanks given by:
#4
i survey xpax turbo ni, okay juga plan ni, beli sim dgn rm10 dah dapat hi speed internet dan basic internet,
yg jimat byk ialah rm30 sebulan ada 4GB data pakai, i tgk DG pun x de byk macam tu...
Reply
Thanks given by:
#5
klaw nak cari iternet data banyak bolehlah cuba xpax turbo baru ada 10g free data
Reply
Thanks given by:
#6
xpax turbo ni xmahal sangat lg ada yonder muzik yang percuma , bolehlah muat turun lagu bila2 je
Reply
Thanks given by:
#7
bolehlah col dan tanya mcm mana coverage line tu di kawasan awak dulu
Reply
Thanks given by:
#8
semua ni...sama2 je la... check coverage signal dulu sblm abil tu plan. paling benti tu you nak cari apa fress.
kalau malam x tido macam i...then bole agkt celcom haha
Reply
Thanks given by:
#9
(10-21-2016, 01:11 AM)mohd Hanif Wrote: semua ni...sama2 je la... check coverage signal dulu sblm abil tu plan. paling benti tu you nak cari apa fress.
kalau malam x tido macam i...then bole agkt celcom haha
Digi lagi best xpax 10gb 333mb tiap2 hari je
digi 8gb 2gb tiap2 minggu
Reply
Thanks given by:
#10
(10-21-2016, 06:15 PM)Alvin Phang Wrote:
(10-21-2016, 01:11 AM)mohd Hanif Wrote: semua ni...sama2 je la... check coverage signal dulu sblm abil tu plan. paling benti tu you nak cari apa fress.
kalau malam x tido macam i...then bole agkt celcom haha
Digi lagi best xpax 10gb 333mb tiap2 hari je
digi 8gb 2gb tiap2 minggu

tu main2 je la...8GB tittle tapi 1GB video 1GB Music/ minggu....kalau nak kira tu XPax 333 lgi bagus, video music pn bole.
agkt internet plan lg unlimited music.
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)