Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Android? or IOS...
#11
android bagus la
Reply
Thanks given by:
#12
(11-10-2016, 08:57 PM)Yan Teng Wrote: android bagus la

ios tak bagus ker ?
Reply
Thanks given by:
#13
(11-10-2016, 09:01 PM)kok teng Wrote:
(11-10-2016, 08:57 PM)Yan Teng Wrote: android bagus la

ios tak bagus ker ?

bagus juga tapi saya lagi suka android haha
Reply
Thanks given by:
#14
Android lebih custom.. IOS tuk user yg tak suka nak ada custom2 ni.
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#15
(11-10-2016, 09:11 PM)gamemaster Wrote: Android lebih custom.. IOS tuk user yg tak suka nak ada custom2 ni.

yup,senang dan klassic paling sesuai org ramai...
org tua pun pakai iphone, sebab senang nk pakai je....
Reply
Thanks given by:
#16
(11-10-2016, 10:46 AM)maisara Wrote:
(11-10-2016, 12:32 AM)mohd Hanif Wrote: pakai android best la~ murah phone .....package pn murah .kalau gaji x tinggi jgn la ambiltu iphone ....android cukp hebat ni

pakej telco mana yg paling murah?? saya nak buat compare.. umobile atau digi??

pakai je telco celcom, first gold dia baru je upgrade, quota dah banyak skrg
Reply
Thanks given by:
#17
(11-10-2016, 09:11 PM)gamemaster Wrote: Android lebih custom.. IOS tuk user yg tak suka nak ada custom2 ni.

tpi kan skrg IOS pun byk APK bole custom . kwan iphone tu  install byk apps smooth je.....
Reply
Thanks given by:
#18
(11-11-2016, 06:07 AM)SutanPuteh Wrote:
(11-10-2016, 10:46 AM)maisara Wrote:
(11-10-2016, 12:32 AM)mohd Hanif Wrote: pakai android best la~ murah phone .....package pn murah .kalau gaji x tinggi jgn la ambiltu iphone ....android cukp hebat ni

pakej telco mana yg paling murah?? saya nak buat compare.. umobile atau digi??

pakai je telco celcom, first gold dia baru je upgrade, quota dah banyak skrg

Tak sure Celcom coverage ok ke tak dekat area aq. Tapi pelan dorg mmg byk data, lps tu upgrade...
total 60gb utk platinum... byk gila...
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)