Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alexa Rank, pentingkah ?
#1
Nak tanya la geng. Alexa rank ni penting lagi ke sekarang ni ? Tgk macam jauh je rank kat alexa ni. Sad
Reply
Thanks given by:
#2
abaikan je. da tak relevan
[Image: banner468x60.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
sesetengah orang dia kejar rank. Tp den kejar pelawat site. Ada aku kesah dgn alexa Winking
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#4
serius aku gtau alexa mmg sangat2 penting...selalu advertizer mmg ada skodeng alexa rank samada dia nak tau web kita ok atau tak..

kalau rasa susah nak naek alexa.. jengggggg mmg masalah la web ko tu...

trick nak cepat naek alexa..langgan alexa bayar per month berapa ntah kemudian dia akan kasi kod javascript pasang kat web kita..dari situ dia akan berikan total view web kita....bagus jadi rujukan pihak ketiga....
Reply
Thanks given by:
#5
(09-03-2014, 09:39 PM)wangsamaju8 Wrote: serius aku gtau alexa mmg sangat2 penting...selalu advertizer mmg ada skodeng alexa rank samada dia nak tau web kita ok atau tak..

kalau rasa susah nak naek alexa.. jengggggg mmg masalah la web ko tu...

trick nak cepat naek alexa..langgan alexa bayar per month berapa ntah kemudian dia akan kasi kod javascript pasang kat web kita..dari situ dia akan berikan total view web kita....bagus jadi rujukan pihak ketiga....

bukan code alexa free ke ?
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#6
site ramai orang gerenti alexa naik dgn sendiri Winking
[Image: tR3hR.jpg]
Reply
Thanks given by:
#7
penting atau tidak bergantung kepada masing2...ada orang nak Alexa ranking tinggi sebab nak menarik pengiklanan...jika kita buat blog unutk jual barang...trafik daripa prospek itu lebih penting daripada Alexa rank
Reply
Thanks given by:
#8
(06-29-2014, 02:48 AM)haziq91 Wrote: Nak tanya la geng. Alexa rank ni penting lagi ke sekarang ni ? Tgk macam jauh je rank kat alexa ni. Sad

Sebenarnya, lagi elok kalau cuba dapat lebih user. Kalau nak main rank ni, takde makna bro. Nak tahu kenapa? Advertising network tak peduli rank, dia nak lagi ramai pelanggan je. Kalau kau dapat benda tu, jd kau dapatlah lagi banyak duit!
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)