Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ade x gps apps selain google maps?
#21
(09-20-2016, 01:03 PM)russell Wrote: aduhaiiii xpax ke celcom ke skrg dorg line mcm hareee sebab modernization kononnnnn
dah lama member aq dok memekak psl coverage cealcom ni
pakai maxis best laju 4g tapi mahal mcm ape je umobile murah tapi line pun hampehhh
tempat aku okay je celcom pnye line aku skrg pkai prepaid xpax turbo laju je internet aku 
wlupun pakai free basic internet je... lagi pun tempat kawasan rumah aku memang dah completed modernization 
tapi 4g dpt je lagi laju dari dulu..
Reply
Thanks given by:
#22
(09-19-2016, 04:08 PM)Abun098 Wrote: Xpax ade plan baru ni yg lama susah nak dpt dah skrg..
name plan dia xpax turbo.. sape tau? kalau x tau, meh kite sembang
mambang sini hahahhaaha

aku pkai xpax turbo baru je hehehe sebab tertarik dgn ads kat TV haha
not bad la burung hantu free je.. kalau kau perlukan data internet yg byk, 
mmg plan ni sesuai la  Winking Winking
Reply
Thanks given by:
#23
(07-28-2016, 05:51 AM)SutanPuteh Wrote:
(07-27-2016, 07:13 PM)Loo Huat Wrote:
(07-27-2016, 06:53 PM)Manii malik Wrote: Cuba guna Waze lah. bleh tengok mane aes dan polis dgn trafik jam.
xpax skrg pon ade guna percuma eh. mungkin bleh cuba dulu??

Baik sgt pengguna xpax nieee
aku dgr member ku ckp xpax masih ade pelan burung hantu jgk kan?? yg bleh guna data byk 1am ke 7am..rasa nak tukar telco dah lah..byk bonus ada

membe u x tido kat mlm ke? 1-7am utk tido laa, siapa akan pakai kat masa tu, mcm x perlu tido....
Reply
Thanks given by:
#24
hahahaha....time tdo tu la slalunye org surf internet,begayut call la...huhuhuhu
Reply
Thanks given by:
#25
(09-20-2016, 03:15 PM)OtomanTaro Wrote: aku pkai xpax turbo baru je hehehe sebab tertarik dgn ads kat TV haha
not bad la burung hantu free je.. kalau kau perlukan data internet yg byk, 
mmg plan ni sesuai la  Winking Winking

ye ke? free burung hntu ehhh... kat kedai dah boleh dpt ke?
internet dia mcm mne plak? share laa siket sbab nak pkai dari magic sim lagi 
hihihi
Reply
Thanks given by:
#26
hmmmmm xpax turbo 4g ke? haahahah sebab pakai D asyik x line je
jenuh cari coverage.. ade basic internet ke?
Reply
Thanks given by:
#27
(09-21-2016, 04:03 PM)Abun098 Wrote: ye ke? free burung hntu ehhh... kat kedai dah boleh dpt ke?
internet dia mcm mne plak? share laa siket sbab nak pkai dari magic sim lagi 
hihihi

ye laa free janji ko active kan je ko pnye sim kad tu.. kat kedai telefon pun dah ade, kat celcom or xpax store pun dah ade
kalau x jumpe, boleh beli kat 11street apps tapi kne tnggu brg delivery dpn uma la kalau nak topup pun boleh
tapi nanti dpt 10% discount.. hebat kan?? haha psal internet boleh tgk sini 

[Image: Screen_Hunter_7487_Sep_22_11_35.jpg]
Reply
Thanks given by:
#28
(09-21-2016, 05:15 PM)hatipanas Wrote: hmmmmm xpax turbo 4g ke? haahahah sebab pakai D asyik x line je
jenuh cari coverage.. ade basic internet ke?

hahaha ko buat lawak ke? mesti la ade 4g skrg pun ak pakai xpax turbo.. ade je 4g
line pun clear kalau nak bandingkan dgn D ko tu.. better tukar skrg sbab xpax turbo 
murah jgak.. free basic internet ade 500 mb utk social apps.. stiap kali topup,
dorg bagi 200mb hi-speed internet so how? nak deal x? hehe
Reply
Thanks given by:
#29
(09-22-2016, 11:41 AM)OtomanTaro Wrote: hahaha ko buat lawak ke? mesti la ade 4g skrg pun ak pakai xpax turbo.. ade je 4g
line pun clear kalau nak bandingkan dgn D ko tu.. better tukar skrg sbab xpax turbo 
murah jgak.. free basic internet ade 500 mb utk social apps.. stiap kali topup,
dorg bagi 200mb hi-speed internet so how? nak deal x? hehe
hihihiihihi ye la sbb pakai line D, x de 4g pun slalu dpt line 3g je tu yg dok tnye tu.. hoohoho
boleh la pakai kalau dpt xpax turbo penat2 je hp mahal2, x de 4g hahaha
thanks sebab bagi pendapat  Winking Winking Winking Winking
Reply
Thanks given by:
#30
(09-22-2016, 11:38 AM)OtomanTaro Wrote: ye laa free janji ko active kan je ko pnye sim kad tu.. kat kedai telefon pun dah ade, kat celcom or xpax store pun dah ade
kalau x jumpe, boleh beli kat 11street apps tapi kne tnggu brg delivery dpn uma la kalau nak topup pun boleh
tapi nanti dpt 10% discount.. hebat kan?? haha psal internet boleh tgk sini 

[Image: Screen_Hunter_7487_Sep_22_11_35.jpg]

lagi murah dari redline laaaaaahhh tapi kalau nak dibanding kan orangeline dgn xpax turbo ni ,
orange line lagi murah cume coverage tak berapa nak cover la hohoho
tapi free unlimited music ni ape?
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)